Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Numda

2 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Magyarország nem szereti a zsidókat. Sohasem szerette. Átlagosan nem szereti persze, mert országok nem tudnak szeretni vagy gyűlölni, népeket, alkoholt, pacalt, nőverést. Nagyátlagban Magyarország sohasem szerette a zsidókat. Másokat sem, tótocskákat, románokat, aki éppen jött. Még saját…..
             "Pulmonológus, tüdőgyógyász vagyok, ami azt jelenti, hogy most a koronaosztályon dolgozom. Azokkal a covidos betegekkel foglalkozom, akik nem kerültek az intenzív osztályra. Frontvonalban vagyok. "     " A bérszámfejtés két hónapot csúszik. Nekem az alapfizetésem 203 000…..
Numda 2020.05.05 15:12:50
@velőtanya: Védett korban vagyok. A védőeszközöket jogszabály a kormányhivatalok hatáskörébe utalja.

18/1998.NM rendelet 41.§ (5) f) pontja

Ez speciális szabály, tehát minden más általánost felülír. MT-t, EüTv-t, stb.

Írtam levelet nekik, hogy miután szabotálják a beszerzést, én csak távdolgozom. Szóljanak, ha meglesz a komplett védőburok minden eleme, kellő mennyiségben.

Ezt Kókler miniszter uramnak is eljuttattam. Hogy képben legyen.

Erre nem válaszoltak. Senki. Én meg hetedik hete itthon ülök, kis telefon, e-recept, kutyázom a kertben, olvasgatok, sorozatokat nézek.

A körzet pedig bejáratva, zökkenőmentesen működik. Magyarországra valóban nem kell orvos. Ezt nyolc körzettel is meg lehet csinálni interneten. Tiszta Alaszka.
  „Zsúfoltak nem szoktak lenni a stadionjaink, előrelátó volt a szövetség, hogy úgy alakította a nézőszámokat, hogy járványhelyzetben is kezelhetők legyenek. (Csányi Sándor, MLSZ elnök, nemoligarcha)"        Sokak szerint a Liverpool-Atletico Madrid meccsnek komoly szerepe volt a járvány…..
       Orvos kommentelőinket kérem, hogy nézzenek bele ebbe a preprintbe.      NEHOGY NEKEM VALAKI NYAKLÓ NÉLKÜL ELKEZDJEN D-VITAMINT SZEDNI, EZ CSAK EGY PREPRINT, AMIT ÓRÁKKAL EZELŐTT RAKTAK FEL A MEDRXIV-RE!        Elképzelhető az, hogy ebben van valami igazság? A szerzők amerikai orvosok és…..
      1999 augusztusában megjelent egy cikk a Los Angeles Times-ban egy Xin Yan nevű kínai varázslóról, aki képes arra, hogy tőle több ezer kilométerre levő tárgyak molekuláris struktúráját megváltoztassa és erdőtüzeket oltson el az akaratával. Azért ez nem semmi. Miért, a kedves Olvasó meg tudja…..
        Nekem vannak bizonyos problémáim a CEU-val, de remélhetőleg ma késő estére megoldódnak (súlyos inside joke). Ettől teljesen függetlenül a CEU ma kiadott egy közleményt . Eszerint az egyik fontos egyetemi rangsorban  a CEU öt tudományterületen van a legjobb száz között, és pl.…..
giulio 65 plusz 2020 2020.01.01 13:13:53
2005-től csaknem 10 évig írtam blogot, a giulio.freeblog.hu címmel kezdve. Alapvető célom az egészségügyben is masszívan jelenlévő kormányzati, kamarai, és egyéb hivatali korrupció, a bömbölt hazugságok leleplezése volt, és szerettem volna megoldásokat is kínálni erre a problémakörre. Sok követőm…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
         Tizenötödik éve járok a Katonába. Meg az Örkénybe, meg a Radnótiba, még a Nemzetibe is, oda már ritkábban, de azért még mindig többször, mint egy átlagos fideszes közíró vagy helyettes-államtitkár. Valahogy főleg a Katonába járunk, szerintem már ismernek bennünket, mi vagyunk azok, akik…..
Numda 2019.12.23 14:29:19
@kemény keleti kommentelő: Lehetne mondani, hogy Orbán mekkora geci. Csakhogy normális, gerinces nép az ilyen üres trutyit simán feltakarítja. A magyar genetika sajnos nem ilyen. Kertész Ákos mondta meg őszintén. Most Kanadában politikai menekült. Az O1G-féle fröccsenések hatalmához egy totál gerinctelen népi massza a feltétel.
Hajbókol, kommentel, morog, berúg. Komiszul kumiszol. Bealszik. És másnap újra. :-)
Amikor engem vagyonfosztottak, és majdnem elítéltek, bűncselekmény hiányában, jótündér azt mondta, adjam fel, nem éri meg így harcolni. Ellopták az életem. A tulajdonom.
Most neki fáj egy színház. De nem harcol. Csak sírdogál. Dühöng. És még milliók.

"Ezért a népért úgyis mindegy, Ebsorsot akar, hát - akarja." írta Ady. Szerintem is dögöljön ki. Ezek nem jók semmire.
        Ma a Radnóti Tesla stúdióban megnéztük Franz Xaver Kroetz "A vágy" című színdarabját.  Ezt több mint húsz éve már Ascher Tamás is rendezte a Thália Színház stúdiójában, de a Vígszínházban játszották Kroetz-től a Vadászatot Mádi Szabó Gáborral és Pap Verával, Debrecenben pedig a…..
2018. roppant nehéz évnek bizonyult a színművészetben dolgozók számára, történt ugyanis, hogy a kormány az arra vonatkozó törvénymódosítása értelmében, a független egyesületek és színházak a továbbiakban nem részesülhetnek a társasági adókedvezményben (Tao), így sodorva őket egy lehetetlen…..
     Néhány women's/gender studies központ Erdogan Törökországában.      1. Koc University          2. Ankara University      3. Sabanci University      4. Atilim University      5. Akdeniz University      A török egyetemek valamivel a magyar egyetemek előtt vannak az egyetemi…..
          Kiválasztottam egy teljesen random káslerséget és eltöltöttem vele tíz percet. íme az eredmény. Ez a pasi tényleg nem tud hibázni. "Az első hasüregi műtétet például 1780 körül végezték, valamelyik amerikai farmon. Egy nőnek nőni kezdett a hasa, azt hitték, hogy terhes, de csak nem…..
JogÁsz A jognak asztalánál 2018.03.03 12:31:34
Czeglédy Csaba ismét börtönben van. De hogy ez miként, s hogyan történt, ahhoz a hatóságoknak nem mindennapi törvénysértések sorozatát kellett elkövetniük. Kép: 24.hu Haladjunk lépésről lépésre. Czeglédy Csaba 8 hónapja volt már előzetesben a NAV által indított büntető ügyben, melyet az…..
Aláírást gyűjt a Fidesz. Nem meglepő, hiszen az egész ország aláírásgyűjtő lázban ég, mindenhol ajánlásokat gyűjtenek, még egy hétig. Amit a Fidesz tesz, az azonban más. A Fidesz ugyanis már az ajánlásgyűjtés első napján – prezentálva, hogy mekkora erő is áll mögöttük – leadták a jelöléshez…..
Numda 2018.02.27 09:19:56
@Occam beretvája: rendben. Ha bejöttél, vetkőzz le, ruháidat pakold egy műanyag tasakba, cipőt külön. Ékszereket, sminket külön. Azután menj hátra a patakhoz. Fordulj a víz felé. Nagyon érdekes dolgokat fogsz ott látni.
A címemet elküldtem Kubatovnak.
Numda 2018.02.27 09:21:35
@Occam beretvája: A gecinél megvan. Leszopod, és megkapod.
      A brit konzervatív kormányban van egy felsőoktatásért felelős államtitkár. Sam Gyimahnak hívják. Schmidt Mária nevű olvasóink most fogják be a szemüket és közben intenzíven gondoljanak arra, hogy ők Európa megmentői, ha készen vannak, akkor írom... Sam Gyimah bőre nem fehér. Direkte fekete. A…..
Numda 2018.02.06 13:51:31
       Márai Sándor naplórészletek, zsidókról, parasztokról és Schmidt Máriáról. ("Ami a Naplóból kimaradt")      "Ha a kommunisták egyszer eltakarodnak, sunyi negyedművelt parasztok kezében marad a ország." (417.oldal)      "A valóság az, hogy ezek a népi tehetségek messze osztályhelyzetük…..
Numda 2018.01.23 17:09:43
@Muad\\\'Dib: Ajja szétrúgta a fejét. Ami belül maradt elázott a pálinkában. Önmagát schizoidként definiálja. Orvosok látják a gyógyszermellékhatásokat. Orbán Simicska bohóca volt, csak összevesztek. Bunkó paraszt a javából ráadásul focista.
Az már majdnem rendőr.
      Gulyás Gergely fidesznyik politikus felvetette, hogy tulajdonképpen ki lehetne tiltani Soros Györgyöt Magyarországról, ha nem tudja igazolni a magyar állampolgárságát.     Gulyás Gergely elődei, a magyar keresztény jobboldal, hoztak három zsidótörvényt.  Gulyás Gergely elődei, a magyar…..
Numda 2018.01.19 08:52:34
@mojszipupi: Az elmúlt 30 év magyarországi politikusainak en bloc le kellett volna mondania.
De az ország nem civilizált. A politikusállat pedig erkölcstelen.
       Akartam írni arról, hogy a Mandiner felbérelte a magyar fasiszta ideológus, Baranyi Imre Tibor (az Attila Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia volt "rektora") egykori tanítványát, Orbán politikai államtitkárának fiát, de valahogy kijjebb fordult a gyomrom a kelleténél. A pasi…..
Numda 2018.01.18 08:27:46
@jotunder: Attól bizony nehéz gyorsan megszabadulni. Tudom magamról.
       Tegnap megnéztük a "Diggerdrájver"-t az Örkényben. A darab lényegében véve egy Epres Attila-monológ, egy Londonban élő markológép-kezelő/blogger "diggerdrájver" blogbejegyzései alapján írta Epres és Bagossy László.        Az előadás nagyon jó, de most nem erről akarok írni.      …..
        Szőnyi Szilárddal kezdődött a történet, aki a Pintér Béla-féle Bajnok előadás miatt kapta fel a vizet.  Hogy miért nem ír Pintér Béla drámát egy színházigazgató "szaftos magánéletéről".        Pintér Béla pedig nem írt drámát senkinek a magánéletéről, a sajátjáról is csak alig, az Ascher…..
      Megnéztem a Stádium Kiadó honlapját és ott találtam ezt a szöveget.  Ennyi.       ..