Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pézsmapatkány

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
Az ABC idei midseasonben is elővett egy olyan sorozatot, ami a Better Off Tedhez hasonlóan van annyira vicces, hogy az ember visszaüljön elé hétről hétre, és sajnos pont annyi esélye van a túlélésre, mint Portia Rossi egykori sorozatának (ami azért egy második évadot megélt,…..
pézsmapatkány 2012.10.31 18:43:27
 A Siebenkreuz Alapítvány nincs bejegyezve. Nem irányítja se magánszemély, se politikai szervezet. Nem áll mögötte hivatal, se kormány, se konszernek. Nem sorolható egyetlen gazdasági csoport érdekszférájába sem. Nincs központja, nincs kiépített hálózata, pénzügyi…..
Pokorni Zoltán emlékezete egy picit kihagyott – mondta az ATV ma esti műsorában Hoffmann Rózsa. A volt fideszes oktatási miniszter és a jelenlegi kereszténydemokrata államtitkár vitája már napok óta tart, ráadásul a sajtó figyelmének homlokterében. A kormányon belüli…..
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
A jelenleg felnövekvő generáció nem tartalmaz Petőfiket. A jelenleg feltörekvő generáció legnagyobb része – és itt szögezzük le, „a jövő értelmisége” címkével ellátott gyerekekről beszélek, nem a lepukkantabb gimnáziumok közepes osztályzatú tanulóiról…..
pézsmapatkány 2010.04.19 15:37:40
Az emberek többsége dogmatikus, objektív vélemény nincs, se 15 se 55 évesen, ami objektív az nem vélemény hanem tény :).. a közbeszédben, minden napi politizálásban vitákban a sajtó és más médában szereplő aktuális érvelést teremtik újra, nem volt még szerencsém olyan vitában részt venni ahol a szereplők ne ugyanazokat az átgondolt esetleg tényekkel alátámasztott de ettől még akár téves érveket hozták volna fel, mint amiket az előző napi különböző véleményű újságokban lehetett olvasni, esetleg már régóta forogtak közszájon.

Én a 2002-es választások alatt voltam úgymond kamasz, akkor valóban jól megfigyelhető volt, hogy az egyébként alapértékekben egyetértő osztálytársak a politikai vitákban, hogyan mondták vissza nagyanyáik, szüleik véleményét, esetlegesen még viccesen régies szófordulatokat is alkalmazva, ami engem már azért is meglepett, mert nem gondoltam volna az osztály legrosszabb tanulójáról, hogy Debrecen környéki századfordulós tájszavakkal tudja szídni a neki nem tetsző politikai pártot.:))

a fiatalokat kritikus gondolkodásra kell tanítani, alapismereteket biztosítani ahhoz, hogy megérthessék a "rendszerek" működését, felfedezhessék a csapdákat torzításokat, dogmákat, objektívebb nézőpontból szemlélhessék a világot..így talán átgondoltabb kevésbé dogmatikusabb véleményt tudjanak kialakítani akár politikai vitákban is... és nem azt elmagyarázni nekik, hogy orbán fiókjában már több mint 10 éve lapul a részletesen kidolgozott program, csak nekünk nem árulja el ;)
Volt a nyolcvanas években egy minisorozat, a V (V mint Visitors azaz Látogatók, nálunk majd biztos L lesz a címe) ami a kor technikai feltételei mellett egész pöpec kis képet adott arról, milyen is lenne a világ, illetve hát az USA, ha egy idegen faj úgy döntene, eleget hupákoltunk mi…..
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
pézsmapatkány 2009.08.25 22:27:51
@toleránsok
nem értem, hogy miért veszi személyes sértésnek egy csomó ember azt, hogy ki hogyan/kivel szereti a szexet/leélni az életét...nem veszik ugye, ha otthon maradnak klozetbuzinak...mint, ahogyan ezt oly sok toleráns mondja..
a kakipisiszexet kedvelöket, lábfetisisztákat, bdsm rajongókat, misszionáris póz/ orális szex fanokat (könyvklubtagokat, történelembuzikat, vallásosokat, akiknek a kedvenc színe kék)..etc nem éri sem jogilag, sem társadalmilag hátrányos megkülönböztetés, mivel (szexuális) "aberációjuk" olyan jellegű, hogy annak jelentősége hálószobán, klubbon, templomon kívül nem bír jelentőséggel, mások számára nem észrevehető...a melegség igen; ha két meleg a villamoson, úgy viselkedik, mint akármelyik nem meleg pár, provokációnak minösül...egy meleg pár nem elfgadott alapegysége a családnak...(mert ugye isten is megmondta már Mózesnek)..
provokáció lehet még ezen kívülül a színes punk haj, az acélbetétes bakancs, az emos séró, a nagymagyarország térkép, a fehér póló+ farmernadrág, szőke haj, a barnább bőr, a zsidósabb orr, hiányzó végtag, alacsonyabb iq hányados...ők is maradjanak otthon, nem kívánatosak..
a melegfelvonulás valóban egy extrémebb megnyilvánulása a meleg társadalomnak, talán még polgártpukkasztani is hivatott, hogy nyomatékosabban hívja fel a figyelmet egy csoport hátrányos megkülönböztetésére... ha a meleg párok ugyanolyan jogokkal rendelkeznnek, mint a heterók (pl akár villamoson smacizás), erre nyilván semmi szükség nem lenne, és ostobaságnak hatna, mint pl az ha valakik transzparenseiken "legjobban szopatni szeretek" mottóval vonulnának fel...ha nem akartok buzikat látni rózsaszín tüll szoknyában, adjatok nekik egyenlő jogokat... nők sem vonulnak már nadrágban/kék harisnyában a parlamentek elé...
..a kettösmércéröl; a melegek nem kampányolnak a tölük különbözök elleni agresszivitással, jogaik korlátozásával...másokat nem választott ellenséges ideológiájukkal provokálnak, hanem egyszerű létükkel, azzal, hogy olyanok, amilyennek születtek... és ne adj isten még a rózsaszín tüllszoknya is bejön nekik..ha ez valakit bánt, akkor szerintem, az az ö bajuk..és mégsem úgy, mint az említett másik csoportnál; hogy akkor majd jól beverik a pofád...
egy rózsaszín tüll szoknya még senkinek sem okoztott mély lelki sérülést...ja a gyerekeknek igen? a gyerekek, csak gyerekek, nem pedig hülyék..
w A szomszéd tehene 2009.08.04 04:30:00
Ma szinte minden kormányképes tömegpárt egyik legfőbb mumusa a társadalmi egyenlőtlenség, Magyarországon és azon kívül is. Holott már a probléma megjelölése is az ember aljasabbik énjét szólítja meg. A jövedelemkülönbségek elleni harcnak megvan a története legalább a…..
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
pézsmapatkány 2009.07.19 16:32:27
@anyátok:
igen látom totawénél is az öngöndoskodás a jelszó...de ezt ti tényleg komolyan gndoljátok?dolgozzon a pénzem értem? és azt a gazdaságot ki működtetni 30-40-50 év múlva, amiben én nyugdíjas leszek? nem csak a tözsde és a hedge fundok sütik a kenyeret,politizálnak? purgálják a nyugdíjas köszvényét...tényleg hisztek annyira a "rendszerben", hogy maradéktalanul/nem nagy veszteséggel átmenthető az életed alatt felhalmoztt munka jutalma a nyugdíjas éveidre, egy olyan társadalomban, ahol az éppen, akkor működő gazdaságot- ahonnan azt a munka gyümölcsét ki szeretnéd vonni - a társadalom viszonylak kis százaléka működteti? lehetséges az, hogy a emberek nagy része már csak jólmegérdemelten a lábát lógatja, míg kis százaléka dolgozik csak ténylegesen?
és ugye, ha elérjük az utópiát, akkor már nem lesznek indiai/török/kínai/lenygel vendégmunkások, akik majd sütik a kenyeret a nyugdíjasoknak..vagy az öngondoskodás az, amikor a tanmesében az unoka kirakja a nagyapát egy pokróccal az erdőszélen, gondoskodjon magáról?
tényleg előre mutató és dinamikusan fejlődő egy társadalom, ahol az átlagéletkor 50 év?
Amikor szakítani kellene, akkor mindig van kifogás: karácsony van, születésnap van, nyár van, tél van, felvételi van, vizsgaidőszak van, nincs megállás, beindul a hazugság-cunami.   Sziasztok! Bár a szakítás idestova 14 éve történt, máig nem tudom, hogyan…..
A nem-szakítás egy különlegesen kegyetlen fajtája a szakításnak. Láttunk már rá jó pár példát a blogon, most a megválaszolatlan smsről következik egy példabeszéd.  Sziasztok! Nagy élvezettel olvasom blogotokat megannyi tanúlságos történet:) Azt hiszem van…..
Látjátok, ilyen sztorikat kellett előbányásznom, hogy legyen délutáni poszt is. Küldjetek olyan levelet, amiben van is szakítás, nem csak kifacsarhatatlan lányok. Tudom, az alábbi sztoriban sincs tényleges, véres szakítás, így akierre vágyik ne is olvassa tovább.Adott egy…..
Kivártuk a bloghu átállást, és akkor mától rákapcsolunk, és visszatér a napi két poszt. Viszont a helyzet az, hogy nyáron ti sem nyomtátok a gázpedált, és a heti posztok összeállításánál egészen tavaly karácsonyig kellett visszamennem a ropogós, szaftos történetekért.…..
Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét? Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt,…..
Vannak az ilyen teljesen hihetetlen sztorik, de mivel hasonló esetről nem egyszer derült már ki, hogy megtörtént, ezért most a kedves olvaskra bízzuk, hogy a levélíró haverjának geciségét elhelyezzék az etikus újságírás skáláján. Verespálné, mit tesz ilyenkor egy jó…..