Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szdory

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon egyedülálló módon a Port.hu-n lehet a legtöbb kulturális eseményre jegyet vásárolni. Idén elkészült a legnagyobb jegyértékesítő portálok technikai integrációja, így a Port.hu-n csak a programot kell megkeresni, majd pár kattintással elérhető az online jegy. A Port.hu az összes…..
PORT Szerkeszd velünk a Port.hu-t! 2017.04.28 13:16:19
Új funkcióval bővítettük a Port.hu programajánló portált, ezentúl bárki jelezheti, ha az adatlapokon hiányosságot talál, vagy kiegészítené az adott tartalmat. Az adatlapok felső részében található "Szerkeszd te is a Port.hu-t!" gombra kattintva megjegyzés, észrevétel hozzászólás küldhető az oldal…..
Nem kell többé egyesével kikeresned a kedvenc helyszíneidet és tv csatornáidat, ezentúl egy helyen, a Kedvenceim szerkesztése menüpontban megtalálod őket. Ehhez legelőször össze kell gyűjtened azt, ami érdekel. A fejlécben található fejecske ikonra kattintva lépj be a saját…..
Elkészült a közkedvelt vízszintes tévéműsor új ruhája, reméljük, mindenki örömét leli majd a használatában.Az elrendezés ugyanolyan, mint a régi vízszintes nézetben, azaz a sorokban a tévécsatornákat láthatjuk, ha vannak kedvenceink, akkor először azokat, az oszlopokban pedig az időpontokat. Az…..
Miért érdemes mozit kedvencelni? Kattints a „Mozi ma” gombra, vagy a programkeresőben keress a mai mozis műsorra! A találatokat ezután listázhatod: - időrendi nézetben: - vagy népszerűség szerint: Ráadásul, ha beállítod a kedvenc mozijaidat, akkor azoknak a vetítési időpontjait fogod látni…..
PORT Minden ami új lett... 2016.11.07 19:13:01
Sok minden újult meg az Port.hu-n, íme a legfontosabbak: Indapass belépés Mostantól egy belépéssel megtervezheted az esti programodat, beszólhatsz Sajónak a Stenken, és még blogot is indíthatsz. Az Indapass mindenre jó az új port.hu-n, az index blogjain, és szolgáltatásaiban. Beléphetsz a már…..