Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narancsos kommunizmus

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
  Lehet páran meghökkennek, hiszen politikai értelemben a címben megnevezett két ember tűz és víz. (Mi ezt Magyarországon tudjuk, hogy az USA-ban is tudják –e, hogy ki az a Gyurcsány Ferenc, nos ez valószínűleg jobb ha megmarad a költői kérdések szintjén). Trump és Gyurcsány, kijelenthetjük,…..
Narancsos kommunizmus 2020.11.09 22:18:06
Miközben pár nap múlva, 2020. november 3-án itt a következő amerikai elnökválasztás, illegális fórumokon egyesek az amerikai választópolgárok részletes adatait tartalmazó óriási méretű adatbázisokkal üzletelnek. Ezen adatbázisok általában tartalmaznak a választó személyes adatain kívül olyan…..
Amazóniában. Bár óriásvidrákról van szó, nehéz elhinni - amíg nem látod -, hogy képesek elbánni egy ilyen csúcsragadozóval,de a kiváló reflexek és a csapatmunka csodára képes:  ..
Narancsos kommunizmus 2020.09.18 23:07:37
Korábban a Helyesen magyarul Facebook-oldalán már megkérdeztük az olvasókat, mennyire befolyásolják vásárlási szokásaikat a termékleírásokban, webshopokban előforduló helyesírási hibák. Akkor csupán egy kérdést tettünk föl, most viszont a szovegirotkeresek.hu csapatával készítettünk egy részletesebb…..
Narancsos kommunizmus 2020.09.04 15:56:22
@MAXVAL bircaman közíró: Mert te nem vagy magyar.
„Ő menekült, muszáj, hogy nyomorultabb legyen egy életen át nálam, ha nem menekült volna, most nem élne Belgrádban”: Emberek, mi van veletek?..
Narancsos kommunizmus 2020.08.14 16:45:16
Régen minden jobb volt? Mostanában mindenki a kedvenc Index-cikkét posztolja nosztalgiából vagy tisztelgésből. Röhögni fogsz, de az egyik fideszes Facebook-oldal is beszállt a küzdelembe és talált egy igazi (epés) aranyköpést. 2005-ből, amikor még Tóta W. indexes és nem hvg-s volt. Gyurcsány…..
Narancsos kommunizmus 2020.08.07 21:11:29
@kvadrillio: Nagyon váhgod ezt a drogos témát. Van benne tapasztalatod rendesen. Pupilla is így kitágul, hogy csak akkor látod a betüket, ha mindent naggyal írsz?
Narancsos kommunizmus 2020.08.07 21:13:57
@midnight coder:
"Látod ezért nem lehet a liberósbolsevik blogokon kommentelni itt az indexen. Kb. onnan is lehet òket megismerni: ha liberósbolsi akkor vagy nem kommentelhetsz, vagy csak faszbúkkal, vagy úgy cenzúráznak, hogy abba Goebbels is belepirulna. "

A 888-ról beszélsz?
Midnight, midnight, te szopni jársz ide.
Narancsos kommunizmus 2020.08.07 21:15:56
@midnight coder: "Európában ez után a beszéd után miniszterelnök nem maradhatott volna a helyén, sõt, a kormány is azonnal felállt volna, és új választást írnak ki. Azon az áron is, ha elbuknak."

Japánban meg öngyilkos lett volna. Persze a csúti féregnek is ideje lenne belátni, hogy egy országot nem lehet szétlopni a keresztény demokrácia nevében.
A Fertő-tó mélyén rejtőző falvak harangjait állítólag 300 éve már megtalálták, de azóta nyomuk veszett...
Narancsos kommunizmus 2020.07.22 15:01:20
  Amaryllis Fox, a CIA volt ügynöke, ma békeaktivista szerint a cégnél megtanult szokások némelyikétől nem lehet megszabadulni. „Megpróbálok ezeken ösztönösen változtatni – írta könyvében, a Life Undercoverben – de azt hiszem, ezek már benne vannak a tudatalattimban.” A CIA-ügynökök szert tesznek…..
Évekkel előzte meg a hivatalos elsőt a balatoni hajó, ám a keresésére létrehozott alapítvány sem találta a roncsait.  ..
Narancsos kommunizmus 2020.07.08 11:04:47
@trev: Köszönjük Emese!
Egy finn tanulmány szerint a fák különleges módon való ültetése csökkenti a város légszennyezettséget. A modellt és az elemzést a helsinki egyetem és a finn meteorológiai intézet kutatói készítették. A tanulmány az Atmospheric Environmentben jelent meg. A kutatók szerint a légtisztítás akkor a…..
Narancsos kommunizmus 2020.05.28 08:36:14
@apro_marosan_petergabor: nem kell ide ez a kommunista tempó
Életéről és művészeti érdemeiről is kevesebbet tudunk, mint kellene, mégis generációk számára volt meghatározó a szinkronmunkássága révén. Idén lenne 100 éves Kenderesi Tibor! E cikk megírásában a színművész unokája, Patkós Zsolt volt segítségünkre. 1920. május 15-én született Újvidéken, a mai…..
Hermann Göring nevét legtöbben a Hitler mellett betöltött magas pozíciója és hírneve miatt ismerik. A második világháború utolsó napjaiban megpróbálta átvenni a hatalmat Hitlertől, ez azonban nem sikerült neki. A nürnbergi per során halálraítélték, ám a végrehajtás elől az öngyilkosságba menekült.…..
Narancsos kommunizmus 2020.02.27 23:19:24
Kriszta meglepődve látta, hogy hiába járt le a Fundamenta futamideje, a csoportos beszedési megbízás a szerződött 49 hónap után is pörgött tovább. A plusz két hónap után is csak azért tudta leállítani, mert utánanézett a banki utalásainak. Most attól fél, hogy mivel ez szerződésen kívüli összegnek…..
Amikor munka nélkül, a semmiben találod magad vagy akár önszántadból hagytad ott a régi munkahelyedet, hirtelen félelmetesnek tűnhet az, hogy nekikezdj és keríts egy új, neked megfelelő állást. Sokakat már eleve az félelemmel tölt el, hogy a keresés kapcsán teljesen idegen emberekkel kell…..
"A retrofuture szónak nincs jó magyar megfelelője. Jelentése kb. "a múltban elképzelt jövő" lehetne." Iszonyat régen abbamaradt a retrofuture sorozat, már vagy 2015 táján született a legutolsó bejegyzés. Addig sikerült magyar, német és szovjet "képzelgők" munkáit megmutatnom és néhány elborult…..
A világ negyedik legnagyobb sóstavának vízellátását föld alatti atomrobbantásokkal és megfordított folyásirányú folyókkal akarták feltölteni a szovjetek...
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
A tegnapi napon két sajtóorgánum is bejelentette, hogy komoly pénzhiányban szenved, így a jelenlegi költségkeretükkel elképzelhetlen a hosszú távú fenntartásuk. Az egyik a blog.hu-s Kettős Mércéből önállóvá vált baloldali hírportál, a Mérce, amely 2015 óta működik önállóan ezen a néven.…..
  Egyes pszichológiai kutatások szerint a hatvanas években az emberek csupán 20%-a vallotta magát különlegesnek. A nyolcvanas évekre ez az érték 80%-ra duzzadt, manapság pedig szinte nem találni olyan földlakót, aki nem úgy tekint önmagára, mint színpompás egyéniségre. Ez a tendencia abszolút…..
Van lépcső a lakásotokban? Ha igen, de sajnos már öreg, régi, megkopott, divatja múlt egyszóval csúnya, akkor ideje tenni valamit! Hallottál már a lépcsődekorálásról?..
Narancsos kommunizmus 2019.11.08 22:06:19
Kedves Őszinte Ingatlanos! Családommal egy nagyobb házba szeretnénk költözni, már van is egy kiszemelt, aki valószínűleg a befutó lesz. Én az a típusú ember vagyok, aki mindent idő előtt eltervez és ennek mentén halad. Most éppen a költözéssel járó papírmunkát igyekszem összeszedni, hogy hova mit…..
Többször felgyújtották, ostromolták kurucok, osztrákok, de eredetileg az Egri Csillagok forgatására épült a pilisi vár, ami ma is látogatható.  A pilis Egri Vár, az egykori filmdíszlet - forrás: saját fotó..