Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blogolda Blog

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online média robbanásszerű fejlődésének köszönhetően annyi blog lelhető fel a neten, mint égen a csillag. Boldog-boldogtalan ír, hatalmas a kínálat minden témakörben, csak győzzük követni a kedvenceinket. Azonban csak kevesen tudnak sikert elérni a műfajban, ha te is közéjük akarsz tartozni,…..
A blog a legegyszerűbb és legközvetlenebb módja, hogy kapcsolatot teremts az olvasóiddal, megmutathasd te a saját területeden egy szakember vagy és szép lassan ügyfelekké változtasd az egyszerű érdeklődőket, akik nap nap után kíváncsian várják az újabb írásaidat...
A kétezres évek óta Magyarországon is hódít a blogőrület! Blogok ezrei tűnnek fel nap mint nap, de a lelkesedés elmúltával hamar a süllyesztőbe kerülnek. 3 olyan bloggercsapatot mutatunk be, akik nem csak felszínen tudtak maradni, de komoly befolyásoló tényezővé is tudtak…..
A szövegelrendezésnek mint retorikai fogásnak a kommunikációs jelentősége abból adódik, hogy az írásos formának maximális összhangban kell lennie az írói szándékkal. Walter Nash szerint a szöveg "programozása" több probléma megoldását veti fel. ..
Blog. Egy új műfaj, egy új hang a médiában. Honnan indult a blog, mint jelenség? Mi a jelene, jövője? Egy kis blogtörténelem következik...