Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillitta

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Borsban ma jött le, hogy Pumped Gabó és kedvese, Sebestyén Ági (fent) a Jersey Shore című trashreality magyar verzióját forgatja éppen, leginkább abban a két lakásban, amit a forgatás céljaira bérelt ki az RTL, írja a cikk, ami azt is megjegyzi, hogy VV Soma és VV Vivien is feltűnik majd a…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Lillitta 2016.11.15 14:05:07
@Adamor: Persze, hogy érdemes volt. Nézd meg a "főnököt". Andy is hazajött, mert olyan nagy magyar. Most jól összeszedik magukat aztán ha a diktátor bukik akkor ismét elszelelnek és röhögnek a markukba a hülye magyarokon.
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Lillitta 2016.11.03 17:21:17
@sayitsayit: Tökéletesen egyetértek!