Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KiCsi

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudni pontosan, a képet elsőként közlő Pocketnow.com szerint igen. A sztori szerint egy Apple-mérnök lőtte ebéd közben a fotót, és ettől ugyan még készülhetett volna egy iPhone 4-gyel is, de a kép csak látszólag 5 megapixeles. Valójában egy 8 megapixeles képet vágtak…..
KiCsi 2011.09.08 09:06:52
@szucsadam: mintha te nemtudnád hogy a mobilok ccdje nem fix felbontású, szoftveresen nagyítható a felbontás. avagy hogyan szedtem le alternatív kamera appot 3gs-re és fotóztam vele 5mpx-en :)
Nemrégiben, egy olyan kérdéssel találkoztam, amire egyrészt nem tudtam a választ, másrészt engem is érdekelne a válasz rá…. Némi kutakodás a hálón, és kicsivel már okosabb is lettem. Az egész (a kutakodás alapján) Írországban, wicklow megyében kezdődött1891…..
norulez All you haters 2010.02.17 15:51:00
All you haters..
Van e neked küllőkártyád? Nincsen? Tré... 3 velünk töltött este után jár egy ilyen névre szóló lapocska, csak jelezd itt egy kommentben, hogy összejött a minimumod és a következő túránkon jól meg is kapod a magadét. Akik eddig megkapták:- papicspeter  - Ypse -…..
Volt ám bográcsolás nekem, vagyis kánaánnak köszönhetően, merthogy rohadt jó a paprikás krumplim. Köszi jóvolt, szép volt, elmúlt. Ma meg ugye az egyel lejjebb lévő postra kell koncentrálni, vagyis a mai NR-re.képek a főzésről:  …..
FIXIÉPÍTÉS Gyűjtögetés... 2009.06.09 21:00:00
Múlthét csütörtökön elnéztünk Szoldival a Bajnokba, Ő a bagabooért ment Én pedig itt  kezdtem a gyűjtögetést, elöszöris megvettem a hajtásom, illetve egy hátsó fogaskereket- 15-ösre esett a választásom mert ez talán kevésbé pörgős mint a 42/16 de még nem szakadok meg…..
KiCsi 2009.06.22 18:03:54
@spirometria: Nem, nem Matuztól van, Bikemag.hu aprohirdető oldalán találtam ezt a srácot, aki befűzte, de - nekem legalábbis azt mondta - hogy most egy ideig nem fűz kerekeket mert elvan halmozva munkával, különböző bringák építésével. A Speiálsan jó ár pedig annyit tesz, hogy ezek az alkatrészek utolsó darabok voltak és nemtudtam választani mert az eredetileg hirdetett kerékszettről lemaradtam.
FIXIÉPÍTÉS Szerelgessünk! 2009.06.06 19:19:00
Hamár még nem fixi legalább egy dögös single speed gépet csináljunk belőle. Csapágyakra is ráfér egy kis felújítás hát essünk neki. Elöszöris kivettem a kerekeket,  és le a hátsó fogaskeréksort. Menetes racsni, ehhez egy speciális racsni leszedő kulcs valamint egy T…..
Most hozom be a lemaradást amit a hét elejei munkám valamint az utána következő lustaságom okozott. Tehát vasárnap amíg én dolgoztam, elhozták nekem a másik bringát egy Orosz országútit tippelgetés vajon milyen márka az az XB3. Mivel az orosz tudásom elég hiányos ebből annyit…..
  SZOKÁSOS HELYSZÍN és FIX ÚTVONAL(kis módosítás). TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a SZABADSÁG TÉRen ott, ahol az emlékműtől a Parlament felé indulnál, de még a téren egyből padsor között haladsz el - na ott a padoknál. Pontosan itt. IDŐJÁRÁS: derült, nuku felhő csapadék…..
Üdv, KiCsi vagyok, az a bizonyos haver aki a kormányt vágta. Régóta csodáltam a fixisekeket, és szintén jó pár hónapja elhatároztam, hogy nekem ilyen kell de pár nappal ezelöttig, erre nemvolt se idő se pénz se indíttatás. Dirt bringám volt ugyanis és aktívan űztem ezt a…..
2oo8 Budapest, ma történt hogy edzésre menet megállít egy részeg csöves, szemembenéz, Vigyázzba áll és rákezd: "Mekkalt a Fűűreer, Mekkalt a fűűreer, mekkalt a fűűreer!".érdekelne hogy más ilyenkor mit válaszolt volna vagy milyen reakció lenne a megfelelő, hát…..
Gondolatok a parton Heloszia 2008.04.18 21:20:00
A mai napon útjára indítottam blogomat, Köszöntök mindenkit aki vlt olyan kedves és ellátogatott ide.....