Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erasmus+

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is Ady Endre volt a kedvenc magyar költőm. Rajongva olvastam a verseit, vele kerestem Istent, átéltem az avaron haldokló héja szerelmét és végül belenőttem a föl-földobott kő szerepébe is. Lassan félidőnél vagyok és hazamegyek karácsonyozni (na meg vizsgázni). Aztán visszajövök, majd megint…..
Az EVS- nek számos előnye van. Lehetőséget ad, hogy akár nullán álló bankszámlával és üres pénztárcával is nekiindulj az ismeretlennek. Nem kell aggódni a repjegy, a szállás miatt és még zsebpénzt is kapunk (tehát ha valaki az anyagiakra hivatkozik, miért nem utazik, az rossz kifogást választott).…..
#100újélmény Workworkwork 2016.11.18 09:34:44
Oké, hogy nagyon jó itt lenni végre Lisszabonban és november közepén is húsz fokban, pulcsiban mászkálni, de a napsütéses órák nagy részét egy átlag hétköznap mégsem a tengerparton töltöm. Hanem a számítógép előtt az irodában. Persze ez egyáltalán nem olyan véresen komoly és lélekölő, mint ahogyan…..
Amikor az ember lánya nyaralni megy, mindig nagyon izgatott. Megvan a must do lista, miket kell kipipálni, hova muszáj elmenni, miket kell enni-inni. Ilyenkor hajlamosak vagyunk elkényeztetni magunkat, szórni a Monopoly money-t és ismételgetni, hogy megérdemeljük, nyaralunk, nem fog…..