Regisztráció Blogot indítok
Adatok
besarock

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Szerkesztő! Egy friss tapasztalat egy ismert csatlakozástechnikai cégről,illetve az alvállalkozójáról. Az ország délkeleti részéről jelentkeztem, egy hirdetésre amiben Mosonmagyaróvárra kerestek…..
  És ez még nem minden! Az ügyintézés egy pontján ugyanis szőrén-szálán eltűntek. Bravó. Kedves Homár, A Ryanair légitársasággal utaztam 2016. május 23-án Párizsba. A repülőjegy mellé a foglalási visszajelzésben gépkocsibérlést is ajánlottak. Máskor még nem vettem…..
Az Oktoberfest  már ősszel megjárta a Homárt, így az Oktoberfest átverés tárgy láttán először azt hittük, valami régi sztorit kavart elő a levelezőprogramok ördöge. De nem, tényleg vannak, akik még most is futnak az akkor befizetett pénzük után!   Kedves Tékozló Homár! Lányom 2016. szeptember…..
besarock 2017.01.31 08:53:58
@Terézágyú:
niceandnestyblog.files.wordpress.com/2015/05/ignoring-you-01.png

Nyilvan ha olyan ir neki, akit emberszamba vesz, akkor nem szarik egy hetig a pofajara.

Utso mondatod jo, csak neked is el kellene gondolkoznod rajta.
Vannak olyanok,akik neten hozzad hasonlo fergek,de egy pofa sor mellett teljesen jo arcok,mintha ket kulon szemelyiseg lenne.
Abbol, hogy igy bannak veled az ismeroseid,en arra kovetkeztetek,hogy te irl is ugyanakkor gyoker,vagy mint itt.
besarock 2017.01.31 09:55:23
@Manyecs:
Lehet,hogy jofej,de gondolom ezzel kompenzal.
Szerintem vagy kicsi a fasza,vagy gyorsan elmegy.
Tapasztalataim szerint amelyik no rendesen,es rendszeresen meg van dugva,az nem beszel annyit a szexrol,mint te.
besarock 2017.01.31 11:17:54
@beduka:
Nem kell megbecsulni az agyhalottakat.
A normalis vevot meg kell becsulni,a balfaszoknal pedig turelmesnek lenni,aztan hetvegen rohogni rajtuk,anonim modon elmeselni a homaron.

Szerintem az a vevo/erdeklodo, aki kivesz egy ajandek cukorkat a tartobol,majd az ures csomagolast visszadobja a tobbi cukor koze, nem erdemel semmifele megbecsulest.
Nyugodtan meg lehet neki mondani,hogy otthon,a barlangban ez belefer,de itt,es most vagy azonnal kiveszi,vagy racs lehuzasara hasznalt kampos femruddal kergeted ki a boltbol.
Oké, a számítástechnika világában általában nem pszichológusok és óvónénik dolgoznak az ügyfélszolgálaton sem, és így a szaktanács néha smirglibe van csomagolva, de azért kifejezetten beszólogatni az ügyfélnek nem szokás. Általában. 3 in 1 hosting - a support csúcsa Kedves Homár! Kis keresgélés…..
besarock 2017.01.30 07:12:54
@The Crazy One 5tös:
A levelet,es az elso kommenteket elolvasva egy pillanatra felmerult bennem, hogy ebbol meg a legnagyobb szarragok sem tudnak 'hulyeugyfel' sztorit faragni.
Persze rogton el is hesegettem a gondolatot, mert itt ez lehetetlen :D
besarock 2017.01.30 07:49:45
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Nincs.
Van egy port,amit nagyon sokan hasznalnak pop3-ra, de azt mondani,hogy xxx a pop3 port,annyira valos,mint az,hogy a 911 a rendorseg telefonszama.
besarock 2017.01.30 12:40:14
@ZebraZ: ": ha egyetlen APRÓ HAZUGSÁG a fülembe jut, elráncigálom Amerikából / Ausztriából / bárhonnan egy kártérítési perre"
Ez alapjan gyanus,hogy a csavo nem is sima supportos,hanem valami tulaj-fele,vagy "A" tulaj.
Azt biztos,hogyha nekem ilyet irna, megkeresnem,es ugy megvernem,hogy beszarik-behugyozik.
"2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli." Hogy ez hogy működik a gyakorlatban, alább kiderül. Szia! Engem most a posta húzott fel.Fel akartam adni…..
besarock 2017.01.27 09:48:23
@ze11:
Na,te is az a tipikus suttyo vagy,aki az "aki masnak vermet as"-nal foldmunkara,vagy temetesre asszocial.
Szerinted a legkisebb zsakfaluban torteno hazhoz kezbesites,es az orszag 10-20 pontjan talalhato automataba behanyas egy kategoria ?
Filléres tétel, sok bosszúsággal.  Sziasztok! Megosztom Veletek hogy jártam a tok-shop nevű bolt kapcsán. 40. születésnapomra többek között egy új, lefelé nyitható mobiltokot is kaptam 2016. július 23-án családomtól. Néhány hónap alatt azonban felrepedt a borítása a lenyitható résznél,…..
besarock 2017.01.27 08:17:19
@Zirowe:
Teged is szerettek a tanaraid, ha kiengedtek ugy az iskolabol, hogy nem tanultad meg a "tobbek kozott" jelenteset.
Más magyarázat nem nagyon van arra a fajta kommunikációra, amivel a Coffeeshop Company szegedi Kölcsey utcai egységének képviselője fogadta a helyet 1 csillagra értékelő lányok véleményét. A bulinak azóta végett vetettek, az oldal már csak tárolt verzióban elérhető, de screenshotoknak köszönhetően…..
besarock 2017.01.26 07:10:54
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
www.amsterdam.info/hu/coffeeshop/
De nem javaslom neked, mert felgyorsitja az egyre sulyosabb demenciadat.
besarock 2017.01.26 07:12:10
@Tehetséges ugandai buzi:
Van olyan kave is ,ami nem vizezett?
A Westend-beli Lego Store hírét nem öregbítette a decemberi posztunk, bár végül annak az ügynek heppiend lett a vége. Ez a levél egy nap különbséggel érkezett. Lego Kaland Biztosan veletek is előfordult már, hogy vásárlási utalványt kaptatok ajándékba és a pénztárnál derült ki, hogy bizony nem…..
besarock 2017.01.24 13:50:46
@borso: Neked alkalmazottad?
Egy zsak krumplit nem mernek rad bizni, akkor sotet fasz vagy.

Gondolom,az meg se fordult a fejedben, hogy az arat nem kezzel uti be,hanem az EAN alapjan a rendszer adja meg, es amig 4998-ra 5000-es utalvanyt utsz be, addig ki se nyilik a kassza.
Persze neki lehet allni geciskedni az eladoval,ha eleg hangosan ordibalsz,akkor ir egy uj szamlazasi programot csak a te kedvedert,amiben mar megoldhato.

Egyebkent a kozertes utalvany problemara van egy baromi egyszeru megoldas, ami tul egyszeru ahhoz,hogy barki alkalmazza :
Ha 960 a szamla es 10 db 100-as utalvanyod van,akkor nem 40 forintert kell arut nezni,hanem zsebre raksz egy utalvanyt,es kpval kipotolod a kulonbozetet.

Ha nagy a cimlet, akkor pedig nem valami felesleges szart tolsz melle,hanem veszel meg 1 kilo cukrot,es rafizetsz.

Nyilvan itt nem lett volna megoldas,de mashol igen.
Foleg,ha kifizetik kozpenzbol azt a par milliardot a Sodexhonak, amit elloptak toluk, es lesz ujra etkezesi utalvany itthon.
besarock 2017.01.24 14:18:14
@borso:
Oszinten sajnalom, hogy mar nem dolgozom olyan magas pozicioban, ahol napi szinten kelll penztargepet kezelnem.
Fel is nezek rad amiatt,hogy te meg igen.
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
besarock 2017.01.23 08:01:03
@enrico palazzo:

Keves dolgot konnyebb bizonyitani :
Eloszor is asusnal nyoma van,hogy mar volt eladva.
Ha az a vonal lehal, johet a konyveles.
A korabbi eladasnak nyoma van.
Ennek a kiradirozasa a konyvelesbol mar nagyon meleg pite (nem hiszem, hogy idaig elmenne a CI)
Ott az ügy mar nem egy 15ks hddrol,vagy egy 200k-s noitrol, hanem millios birsagokrol, letoltendo szabadsagvesztesrol, a ceg leterol szol.
besarock 2017.01.23 09:15:52
@enrico palazzo:
En ertem, te nezed mindhatonak az ugyvedeket, es teljesen hulyenek a Navot, az ugyeszseget, a birokat.

Az osszekeveros sztori csak akkor all meg, ha van valamennyi igazsagtartalma.
Ha szandekosan vissza lett csomagolva ujnak kinezonek,es nem eloszor csinalja a ceg, akkor nagyon sok helyen kell trukkozni.
Ezeknek a nyomai alapbol nem feltunoek,maguktol sose derulnek ki, de egy teteles ellenorzesnel azonnal kibuknak.
Ha pedig egy kis stiklit is talalnak, azonnal nagyitoval neznek at mindent.

Kiveve persze,ha van valami magasabb szintu hatosagi,politikai kapcsolatod, mert akkor barmit megtehetsz.
Bosch Erzsébet egy budapesti munkásszállón él egyedülálló anyaként. A gyes és a családi pótlék mellett takarítási munkákból tartja fenn magát és a 20 hónapos Gabriellát. A családgondozó kérésére egy hete bölcsődébe íratta a kislányt, bár tartott attól, hogy a gyámhivatal kiemeli a gyermeket, mert…..
besarock 2017.01.20 07:50:45
@Legeslegalja:
Igen,ez tipikus balos/komcsi (ertsd : trafikokat ,energiaszolgaltatokat allamosito, hatosagi arakat bevezeto stb ...) mentalitas :D
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
A Homár posztjainak igen jelentős részét adják azok a történetek, ahol olvasóink élve a modern kor vívmányaival neten vásároltak, hogy aztán azt a macerát, amit megspóroltak a fotelből való vásárlással, többszörösen is behúzzák maguknak a kiszállítás kapcsán, mert vagy nem jön a futár vagy nem azt…..
besarock 2017.01.18 06:49:36
@sZulamith:
Ami kivulro lathato kulserelmi nyom nelkul osszetorik, az nincs rendesen becsomagolva, nem fizet erte a futarceg.

Amikor valaki egy egesz havi magyaridoket felhasznal, hogy beletekerje a vazat,es a maradekkal kitomje a dobozt, akkor altalaban ugy erzi ,hogy o mindent megtett.
Hatalmasat teved!
Az otretegu doboz, a termek formara vagott teljes dobozt kitolto hungarocell mar tenyleg szinte mindentol megved.
Az ujsag,lepedo meg az innen-onnan oszekukazott 70%-ban kitomott hasznalt doboz pedig sima orosz rulett.
besarock 2017.01.18 10:43:11
@herk:
Sehogy nem bizonyitod.
A normalis webshop 1 mp alatt latja,hogy az olcsobbik konyvbol(amit kaptal) hianyuk,a dragabbikbol(amit rendeltel) tobbletuk van.
Amelyik visszakerdez,tagad,az eleve komolytalan ceg.
A kisboltok mindig állati zsúfoltak, de azért a mérai Coopban lehetne kicsit rendezettebb a káosz. A zöldséges pult mondjuk innen pont nem tűnik annyira gáznak, a házunk melletti CBA ezerszer hervasztóbb, de az útakadálynak is beillő wc-papírhalom, meg a szalámiszeletőn látható gyanús foltok  gázak.…..
besarock 2016.12.16 07:05:24
@fifibá55:
Az en oseim pedig barlangban laktak,es 30 ev alatt volt az atlageletkoruk.

Tescoban azert szebbek a zoldsegek,mert ki van adva az arufeltoltoknek,hogy amiert ok nem adnanak penzt,azt selejtezzek le.

Lehetne mondani,hogy ez csak a helyi dolgozok igenytelensege,de a Copp hibaja az,hogy nem eleg hatekony az ellenorzesuk.
Ha pedig a szemet leseltezese elvinne a profitot, akkor uj fonok kell,vagy bezarni boltot.
A láthatóan egy szuszra kiömlesztett levél és a felkiáltójelek garmadája bizonyítja, hogy olvasónk tényleg csak egész picit túloz, amikor azt írja, hogy az ügy intézése közben eldurrant az agya, és  kihordott lábon egy infarktust meg egy agyvérzést is. Első és legfontosabb üzenetünk: az egészség…..
besarock 2016.12.16 06:37:48
@KaTe:
Akkor nem 10 nappal kesobb indul a garancialis ugyintezes.
Viszont az is lehet,hogy 80 kilometerre van a legkozelebbi szerviz.
Ezen felul az is fontos,hogy mit mondtak atvetelkor.

Mi mindig jeleztuk a kulso garis cuccoknal,hogy hetente max. 1x tovabbitjuk a hibas termekeket,igy akar 6 nappal is hosszabb lehet az ugyintezes,mintha rogton a szervizbe vinne.
Soha senki nem volt, aki azt mondta,hogy akkor inkabb ott adja le.
A Békéltető Testületeket fogyasztói jogviták bírósági eljáráson kívüli rendezésére hozták létre. Céljuk az ügyek egyszerűbb, gyorsabb, megegyezésre törekvő rendezése. Ajánlásaik nem kötelező érvényűek, így időről-időre felmerül a kérdés, hogy mi van, ha egy vállakozás max. elolvassa azt, aztán…..
Régi szép idők, amikor a szerencsebambusz, a Klipan, a Pöang meg az Ivar atombiztos sarrokövei voltak az Ikeának meg az ember életének! Aztán teltek az évek, és a töpörödés elérte a svéd termékeket is. A Bekvam alacsonyabb lett, a Sötsak dammsugare rövidebb, és épp a hétvégén detektáltuk, hogy a…..
besarock 2016.12.12 15:38:58
@Pink Petsch:
Igen.
Az Ikea az olcso szar.
Gondolom borbol az 5000ft/palack alattiakbol meg froccsot sem vagy hajlando csinalni.
besarock 2016.12.13 06:13:28
@gabors:
De te egy meno amerikai csavo vagy,meg hagymanal is gazdagabb.
Roland szerint 10 éve nem volt olyan káosz a Posta üzleti csomagszolgáltatásánál, mint ami az elmúlt két hétben beállt. Panaszlevele egy nagyívű, lendületes vádirat a szerinte ügyfeleivel kibabráló, saját szabályzatát suttyomban módosítgató, tehetetetlen, megbízhatatlan, elmaradott szolgáltató…..
Miután a szegény ember egyiptomi hercegnőjének sminkelt Gina az első körben kihullott, VV Vivi, a műsor történetének legtöbbet vetkőző és vélhetően legostobább versenyzője (pedig erős a mezőny, gondoljunk csak VV Fannira vagy Cristofelre), és VV Soma, a testépítésről, humoráról és nem túl bonyolult…..
besarock 2016.12.12 10:42:17
@Lajos bácsi az úszóedző:
Azert nem semmi kinezete lehet annak,aki mar a 80as evekben is melegmagazinokat olvasott.
Egy ilyen Torrente tipusu testfelepitest tudok elkepzelni neked :D
Tesco-rendelés, helyettesítő termék, 30 napra zárolt lóvé. Ezeket a kérdéseket már többször körbejártuk: a helyettesítés rendszerét az ÁSZF-ben rendesen jelzik, azt is, hogy ezeket nem muszáj átvenni, kérdésünkre részletesen elmesélték, milyen algoritmus alapján kerül…..
besarock 2016.12.09 12:45:20
@sarostehen: Az Aqua es az Edigital is igy mukodik.
Az online aruhaz latja az osszes bolt keszletet is,es ha online elkel az utolso,akkor azt mar nem tudja a bolt kiszamlazni.

Nem egy honlapot,applicationt keszitettunk mar szamlazasi modullal,de olyat meg soha senkinek,amiben a 0-as keszlet szamlazasa megtortenhet manualis bevatkozas nelkul.

Hogy az ATM-es peldamat nem sikerult megerteni ,az ok.
De, hogy a tobbit se ?
Meg,hogy az online vevo az nem vevo,csak az aki az aruhazban tolja a nyomorult kocsijat
besarock 2016.12.09 13:00:35
@Terézágyú:
Igen.
Ez napi szinten ment, amikor ott meloztam,csak nem az online megrendeles miatt,hanem azert,mert a masik aruhazbol atkuldtek hozzank a vevot.
Ilyenkor szolt a vevoszolgalat, hogy 1 oran belul itt van az ember,es ha csak 1 db. van, rakd be a cuccot a raktarba.

Az is napi szinten ment ,hogy a fogyatekos faszok a kozpontban elbasztak az EANkodjat egy termeknek,es nem tudtuk eladni,nem vitte a kassza (hiaba rakta mar be a vevo a kocsijaba)
Volt,hogy 3 hettel a bejelentes utan javitottak ki,addig bent rohadt a raktarban.
besarock 2016.12.09 13:20:47
@Manyecs:
Jo,ilyen fotelhero modban konnyu nyomni a dumat,de ha ott vagy,es ertelmesen elmagyarazzak,hogy nem tudja becsipogni,akkor felfogod,es nem fogsz jelentet rendezni.
Talan 1-2 esetben kellett a biztonsagiaknak beavatkozni, de azok mindig morék voltak,es igyis-ugyis balheztak volna.

Kulon reszleg volt a raktarban a kodhibas termekeknek.
Azok 90%-ban ugy kerultek oda, hogy fizeteskor derult ki,nem eladhato (a maradek 10 % leltarozasnal,vagy irtak a kozpontbol,hogy az xxxxxx EAN szar,be kell vinni a raktarba)
Van, akinek a legfontosabb a kényelem, és bármit megvesz online. Van, aki nem bízik a webshopokban, és nincs az a pénz, amiért kipróbálás, taperolás, szagolgatás nélkül venne valamit. És van, aki elsősorban tájékozódik a neten, aztán elmegy a boltba - nem kis részben azért, hogy vásárlás előtt még…..
besarock 2016.12.09 08:20:00
@Darth Revan:
"Hasznalt tuzhelyet kuldtek,pedig ujnak volt hirdetve"
Egyszer minden véget ér, Márton. Szerintem ne egyetek ott többet. Tisztelt TH blog, A Bocanova éttermet egy családi ismerősünk ajánlotta, többször megfordultunk ott párommal és később barátainkkal is. A zuglói után a józsefvárosiban is többször ettünk. Ennek ellenére…..