Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tassadar

0 bejegyzést írt és 537 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vérnyúl kollégáról tudjuk, hogy amikor a vizuális kultúra legrettenetesebb legmókásabb alkotásaihoz Nyúl, akkor betegre fogjuk nevetni magunkat. Hát, most lesújt a Vérnyúl újra, nem is akármilyen filmet vesz elő: a legesleg S*arabb S*ar Wars filmet vette elő az új trilógiából,…..
Csak nem az első igazán jó Alien(s)-játékkal lesz dolgunk hamarost? ..
Tassadar 2011.08.30 21:18:01
@szekőcei: Azt nem mondanám, hogy nagy nulla, viszont az avp1 az egyetlen játék, amit nem mertem végig vinni:D
Az idén nyáron még nem kaptunk olyan filmet, ami után maximálisan elégedetten jöhettem volna ki a moziból és magával ragadott volna a film élménye. Voltak korrekt darabok (Halálos Iramban 5 például), de valahogy mégis ez a hiányérzet megmaradt. Nem voltak nagy elvárásaim a Majmok…..
Tassadar 2011.08.19 19:37:37
@vazallus: Én is pont ezen a véleményen vagyok.
IDDQD Egyéves a Starcraft 2 2011.07.27 00:01:00
Ünnepeljük a születésnapot a játék esport-aspektusának első évét bemutató videóval. Spoiler alert: tele lesz követhetetlen sebességgel klikkelgető koreaiakkal.   ..
Tassadar 2011.07.27 11:46:39
@sagia77: 10000-ért lehet kapni.
Annyira szürreális és durva sztorit közölt a Guardian, amilyet csak az élet tud írni. A lapnak beszélt egy 54 éves férfi, aki 2004-től három évet töltött egy Kína északkeleti részén levő börtönben. A nyilatkozó nevét persze nem árulja el a cikk, csak annyit, hogy korábban…..
Így hangzik az Orbán-doktrína. Pintér Sándor már tavaly év végén elszólta magát egy fórumon, hogy az elszegényedő társadalom miatt olyan jelenségek lesznek az országban, amelyekkel a Rendőrség nem fog tudni megbirkózni. A gyöngyöspatai balhéra válaszul most…..
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
Tassadar 2011.04.27 23:28:07
@irónika: Nekünk többszörösen ideszartak a cigányok a házunk elé, sőt a kedves albérlő félszomszéd pedig a málnásunkba is odaszart, mégse vertük félholttá őket biztos azért, mert mi gonosz náczikok vagyunk.
Eddig a liberálisokat embernek tartottam gondolkoztam is, mi van ha nektek van igazatok, de ebben a helyzetben sikerült meggyőznötök, hogy ti vagytok a legnagyobb szarházik a világon.
IDDQD Éjfél után nincs játék 2010.12.02 19:06:00
Koreában (figyelem: nem ám a diktatorikus északon, hanem a fejlett délen) a parlament elé került az a törvénytervezet, ami éjféltől reggel hatig eltiltaná az internet elől a 16 évnél fiatalabbakat. Ennek főként az online játékok elsöprő népszerűsége, illetve az általános…..
Tassadar 2010.12.03 10:41:42
@Tájfájter: Sztem nem Magyarországról kéne elítélni a Dél-Koreai rendszert, mert teljesen más a kultúrájuk.
Sok helyen kötelező a katonai szolgálat pláne, egy olyan helyen ahol a szomszédban egy elmebeteg diktátor van hatalmon, aki szerint neked nincs jogod arra területre.
Amúgy se feltétlen jó az a liberális meg demokratikus módszerek, nézd csak meg nálunk mi a helyzet, lehet ők jártak jobban, nem?
Bizonyíték erre a lenti videó - valahogy a Blizzard cgi-filmjeiben meggyőzőbben mozognak a derék terranok, mint a Föld bolygón. ..
Tassadar 2010.10.07 23:49:52
@Bar Kochba: Az egy speckó páncél volt, a campaign során kiderül miért szóval itt nem lövöm le a poént.
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók…..
Tassadar 2010.09.18 18:10:38
@anyádbogár: A "Marslakó a mostohám" volt az első horror film amit láttam, jó sokáig féltem tőle. Emlékszem aznap este nem is mertem aludni:D
1999. április 20-án a coloradói Littleton város Columbine középiskolájának két tanulója, Eric Harris és Dylan Klebold néhány perc alatt agyonlőtt 13 embert, 24-et megsebesített, aztán végeztek magukkal. A dátum a videojátékok történetében is fekete nap: a mészárlás utáni…..
Tassadar 2010.08.30 12:30:28
@Circus: Hmm érdekes módon a vérőprofi játékosok akik télleg ezzel foglalkoznak, azok nem kattannak be és aprítják halomra az ismerőseiket, pedig ők sokkal többet "játszanak" és komolyabban is veszik a dolgot.
Persze lehet valami szerepe ezekben a videó játékoknak, de nem mérvadó. Sokkal inkább elővenném a szülőket, az iskolát, a médiát stb...
Tassadar 2010.08.30 17:44:11
@anarch: Áh a finnek azok más tészták, te is bekattannál, ha csak naponta 4-6 órát lenne világos az év jelentős részében.
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
Tassadar 2010.08.24 15:03:02
@Publius Decius Mus: Pff itt nem arra kell gondolni, hogy minden jöttment kapna fegyvert, hanem mondjuk bizonyos feltételek mellet, pl.: Büntetlen előélet, rendszeres pszihológiai vizsgálat 18+ életkor, stb. A bűnöző enélkül is tud fegyvert szerezni, te nem.
Phaae vendégposztja Megértem, ha sokaknak már a kérdésfelvetés se tűnik egyértelműnek és azt kérdezik vissza, hogy minek egyáltalán liberalizmus. Főleg ennyi év többé-kevésbé liberálisnak tekinthető, nem túl sok népszerűségnek örvendő kormányzás után. A címben feltett…..
Jó, hát ez alapban persze nagyjából annyira meglepetés, mint hogy Angliában esett az eső. A számok (Torrentfreak.com-féle becslések, amiket eléggé bizonytalanná tesz, hogy a Blizzard digitális terjesztési csatornája is a Bittorrent protokollt használja) viszont roppant érdekesek.A…..
Tassadar 2010.08.10 17:28:12
@morden2: Ha nem vágták volna 3 részre, akkor valszeg 2011 végén jött volna ki...
A pályafutását a Lucasfilm Gamesnél kezdő, többek között a Monkey Island sorozaton és a Day of the Tentacle-n dolgozó Tim Schafernek nem volt gyümölcsöző az együttműködés az Activisionnel. Mint azt a köcsögtoptízben megírtuk, az Activision CEO-ja, Robert Kotick az…..
Tassadar 2010.07.16 11:21:14
@Bobzen: Azért ez így nem teljesen kerek, mivel az a 1/3 hosszabb lesz, mint az egész starcraft1 ráadásul a multiplayer rész az teljes lesz...
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
Habár felül a GHÁNA, s alul a víznek árja, azért a víz az URU?! Bocs, de a Pink Floydot ma már láttuk, csak az előzenekar van hátra - az a kérdés, hogy a Body Count, vagy a Rage Against the Machine játszik-e majd. Minden esetre kommenteljetek ide.....
Tassadar 2010.07.02 23:56:44
@heinrich: Nekem is ez a véleményem (még úgyis, hogy az uruknak szurkoltam), gólt megkellet volna adni, +1 büntetőt meg a kiállítást azt jó napot. (tudom, hogy ezt nem lehet, de ez lett volna az igazságos...):(
Nem lennék meglepve, ha Suarez kapna egy 3-10 meccses eltiltást.
Rúgassunk végre egy gólt Messivel vs. rúgassunk még gólt Blancoval..
Tassadar 2010.06.27 23:53:15
@CaBeL: Az első bekezdéssel egyetértek, de a "Nincs miről vitázni egyszerűen. " résszel már nem annyira, hiszen két igen jelentős baki történt a mai nap, amit a videóbíró használatával elkerülhettek volna. Erről kell vitázni, hogy mikor, milyen formában vezessék be.
Uma cerveja por favor vs. Une biére, s'il vous plait..
Tassadar 2010.06.21 11:35:57
@exeaxe: Húha nagy támadás volt, ha szerinted ez szabálytalan, akkor nagyon elvakult elefántcsontparti drukker vagy...
Az esett hasonló a Romário által bemutattakra a törökök ellen.
Van egy óriási csalódásunk erre a napra is, és ez nem Németország, továbbá nem is Joachim Löw, mivel utóbbiról tudjuk, hogy körülbelül annyira áll hozzá konstruktívan önmaga kritikájához, mint Jeanne d’Arc az análszexhez. Ő tehát nem lepett meg senkit, azonban a…..
HabiBárpult Két Futurama videó 2010.06.18 15:47:00
Az első egy másfél perces sneak peek, a június 24-én induló 6. évad premierjéből, a másodikban pedig megnézhetjük az 5 évad történéseit, 7 percbe sűrítve. (a sorozat amúgy majd' 7 év után tér vissza, hiszen az utolsó részt 2003. augusztus 10-én láthatták a rajongók)…..
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Tassadar 2010.06.15 22:26:09
@megvagy hadnagy: A törökök, és valszeg nyertek is volna 3-2-re:)
  Jerry Bruckheimer a kaland-és akció producerfélisten sorra szállította az évtizedek alatt az élvezhető, szórakoztató popcornfilmeket. Tudja mi kell népnek, a népnek pedig általában az kell, amihez Bruckheimer a nevét adja. A tisztelt közönség is megkapja a magáét és a…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Tassadar 2010.06.11 16:45:19
@Dr Jozef Vengloš: a gólvonal állt a dél-afrikai srác, ezt nem tudom, hogy magyarázzák ki...
Tassadar 2010.06.11 16:48:49
@Dr Jozef Vengloš: hmm valóban, bár még így sem biztos, hogy lesen volt...
Tassadar 2010.06.11 16:49:35
@Tassadar: bár már nem emléxek pontosan az esettre.
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
Tassadar 2010.06.07 12:29:05