Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bbenj

0 bejegyzést írt és 930 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója a tegnapi szezonnyitó mérkőzés előtt beszélt a Zebrák eddigi mercatójáról, illetve a sajtóban felmerült esetleges célpontokról is. A szakember mindenekelőtt leszögezte, hogy Luis Suárez nem opció a Bianconeri számára, Edin Džeko pedig nem az egyetlen jelölt…..
Elérkezett az, amit már mindenki nagyon várt, ma este kezdetét veszi a 2020/21-es Serie A szezon a Juve számára. Az első fordulóban a Sampdoriával csap össze a Bianconeri, a mérkőzést az Allianz Stadiumban játsszák 1000 néző előtt. Az összecsapás 20:45-kor veszi kezdetét, Magyarországon a Digi Sport…..
 Tegnap töltötte be 34. életévét a Conte-éra baloldali mindenese, Paolo De Ceglie. 1986. szeptember 17-én született az olaszországi Aosta-ban, Valle d’Aosta tartomány székhelyén, Torinótól valamivel több mint 100 kilométerre. Ennek fényében nem véletlen, hogy az ifjú Paolo a Juventus akadémiáján…..
A Sampdoria elleni mérkőzéssel a Juventus számára hivatalosan is véget ér a szezon, s nyáron nagy átalakítások várnak a csapatra, hiszen a leköszönő Massimiliano Allegri helyére új edző, a keretbe pedig minden bizonnyal számos új játékos érkezik majd. A zebramezesek már…..
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
A csalódást keltő Bajnokok Ligája-búcsút követően a Juventusnak nem maradt más dolga, mint hogy matematikailag is bebiztosítsa zsinórban nyolcadik bajnoki címét, s ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy legalább egy pontot gyűjt az otthonába látogató Fiorentina ellen. A…..
A bajnokságban 18 pontos előny birtokában és az Atlético Madrid elleni parádés fordítás után a Juventus a Marassi gyepén mérkőzik meg a vasárnapi ebéd után a Genoa gárdájával. A szokatlanul korán kezdődő mérkőzés komoly téttel nem bír egyik fél számára sem, hiszen az Öreg Hölgy biztosan vezeti a…..
A válogatott szünet után a Juventus a forduló előtt a tabella második helyét elfoglaló csapattal mérkőzhet meg, s ezt az előkelő pozíciót, némi meglepetésre nem valamelyik közvetlen vetélytárs, hanem a Sassuolo együttese foglalta el.  Ugyan a Napoli már szombaton lejátszotta mérkőzését, s így…..
A mai napon véget ér Claudio karrierje a Juventusnál, miután a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. Huszonöt évvel ezelőtt öltötte magára először a Juventus mezét, amikor hétéves volt, és minden álma arról szólt, hogy szülővárosa klubját képviselhesse. Az álom, amint azt sokszor…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Bbenj 2018.07.15 18:32:11
@Patricco: szerencsère,igaz ehez kellet Lloris bakija,de Mandzu harcossàga is!
A Premium Sport értesülései szerint a Juventus középpályása, Stefano Sturaro a következő szezont kölcsönben a Premier League-ben szereplő Watford együttesénél töltheti majd.  Az olasz hírforrás úgy tudja, a 25 esztendős játékos rábólintott a lehetőségre, hogy a hamarosan…..
Claudio Marchisio kész elhagyni a Juventust, és külföldre szerződni, az érdeklődők között pedig megtalálható a Monaco, illetve amerikai, kínai, ausztráliai és egyesült arab emírségekbeli klubok. Több olasz forrás arról számolt be szerda este, hogy a középpályás feladta a…..
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
Az olasz és az angol sajtó értesülései szerint a Manchester United 85 millió eurós ajánlatra készül a Juventus brazil szélsőjéért, Douglas Costáért. A szigetországból a The Sun adott hírt arról, hogy a manchesteriek mestere, José Mourinho szemet vetett a pillanatnyilag még a Bayern München…..
Véget ért a szezon, így egyre inkább izgalomban tartja a Juventus szurkolóit, hogy a klub vezetői vajon mely játékosok megszerzésével próbálják majd tovább erősíteni a csapatot. A napról napra életre kelő és repkedő pletykák áradatában a torinóiak ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta adott némi…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus tárgyalásokat kezdeményezett a Sampdoriával a genovai klub belga középpályása, Dennis Praet ügyében. A Sportitalia arról számol be, hogy a játékosért ugyancsak érdeklődő Inter és As Roma előtt, pillanatnyilag a Juventus vezeti a…..
A sors különös fintora, hogy a Juventus már a bajnoki címet és az Olasz Kupát is elhódította, így a bajnokság zárónapja, s a Hellas Verona elleni mérkőzés semmiféle téttel nem bír, mégis ez ígérkezik majd a szezon, s az utóbbi évek egyik legnehezebb találkozójának. Ez lesz ugyanis Gigi Buffon 656.…..
Bbenj 2018.05.19 15:43:01
@Juveboy92: az a baj,hogy èn is sírok ha nàla a labda :D szegèny Sturaro kb a màsodosztàlyba való..
Bbenj 2018.05.19 16:12:23
Eddig is benne volt a levegőben, de sajnos mostanra hivatalossá vált, hogy a Juventus és a labdarúgás történetének egyik legfontosabb játékosa és legnagyobb kapusa, Gigi Buffon szombaton a Hellas Verona ellen játssza utolsó mérkőzését az Öreg Hölgy mezében. A klub elnöke és a veterán klasszis…..
A Juventus gyakorlatilag megnyerte zsinórban hetedik bajnoki címét is, s matematikailag ugyan csupán a következő forduló dönthet a scudetto sorsáról, azonban világraszóló csodának kellene történnie, hogy a Napoli behozza a behozhatatlan hátrányt. Az olasz rekordbajnok így szerda…..
Bbenj 2018.05.09 19:26:39
@Il Principino: èn mèg egy Bonucci öngólt is el tudnèk kèpzelni :D

Szerintem 2 góllal meg lesz a kupa,2-0 v 3-1!
Vasárnap este a Juventus döntő csatát vívhat a Napoli ellen, s a déli együttes négy pont hátránnyal, mindent egy lapra téve látogat majd Torinóba, a bajnoki címvédő otthonába. A zebramezesek számára nem lehet más a cél, mint hazai pályán is legyőzni a legfőbb kihívót, s…..
A CalcioMercato exkluzív beszámolója szerint a Juventus kész tárgyalásokba bocsátkozni a Lazio nagy reményű fiatal középpályása, Sergej Milinković-Savić ügyében A huszonhárom éves futballista az elmúlt két szezonban nagyon komolyan letette a névjegyét a Lazio mezében a bajnokságban. Idén a…..
Egyes lapértesülések szerint a Boca Juniors vezetősége azon gondolkodik, hogy a nyáron leszerződtetni a Juventus aktuális kapitányát, Gianluigi Buffont. A calciomercato.com arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy az Ole pletykái szerint a Boca Juniors kész egy évre szerződtetni Gigi Buffont, így a…..
Bbenj 2018.04.16 13:59:32
@Tomy81: persze,hogy sajnos.mèg egy ilyen kapusa sose lesz a Juventusnak abban biztos lehetsz.Az meg,hogy volt pàr gyengèbb meccse idèn az elöfordulhat bàrkivel ès nem azèrt gondolom a sajnost mert vèdjen Gigi 50èves koràban is,a sajnos arra vonatkozik,hogy Ő szàmomra az utolsó igazi legenda a mai fociban!
A Juventus szerdán a  játékvezető erőteljes közreműködése mellett búcsúzott a Bajnokok Ligájától, így az olasz rekordbajnok számára nem maradt más hátra, mint hogy hazai színtéren zsebelje be az elérhető trófeákat. A bajnoki tabellán felhalmozott négy pont előny…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..