Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MyG

106 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dallas elleni győzelem napján - nálunk időközben elmúlt éjfél - ünnepelte 40. születésnapját Eli Manning, aki láthatóan nem unatkozik. :-)..
Saquon Barkley lett az év újonca! Bár ez egy NFL díj, a végső sorrendet a döntőbe került játékosok között mégis nyílt szavazás dönti el. Barkley kapta a legtöbbet, így ő lett a győztes. Egy díjat már korábban begyűjtött, mégpedig  a Pro Football Writers of America szervezet Offensive Rookie of the…..
Megvan az NFL Fantasy Liga idei bajnoka: a Bigblue Brauhaus! Gratulálunk! Mindenkinek köszönet a részvételért, a játékért, reméljük jó szórakozás volt. Minden Giants szurkolónak Boldog Karácsonyt!  ..
Három Giant a Pro Bowl rosteren: Nekem valaki hiányzik.....
Újabb NFC elismerés. A franchise rekorder field gól után nem is annyira meglepő, ugye? :-)..
Jó reggelt Giants hívők, ezzel a képpel :-)  ..
Nézzük, hogy rangsorolta a PFF játékosainkat az első heti teljesítmények alapján. Külön az offense és külön a defense. (S=starter volt, TOT=total snap) Ugye nem kell mondanom, kik vannak az off. rangsor végén? ... A RT és a RG... Természetesen a sor elején állóknak is lehet és kell is fokozni a…..
A hírek igaznak bizonyultak, a Giants és Beckham megállapodott egy ötéves szerződés feltételeiben: 95 millió dollár maximum, 65 millió dollár garantált. Ettől a hírtől én is táncra perdülök, legalább nem énekelek hozzá... :-) Felkészül Landon Collins?      ..
A hírek szerint csapatunk és OBJ közel került a megegyezéshez, ami sztárunk szerződésének több éves kiterjesztését jelenti és hosszú időre a franchise arcává teszi őt. Jordan Raanan (ESPN)-hoz közel álló források szerint jelentős előrelépés történt az új szerződést illetően: "A Giants és sztár…..
Kedves Liga Tagok, Csak emlékeztetőül, az NFL-es liga egy hét múlva, magyar idő szerint este fél nyolckor draftol. A draft sorrendet a gép véletlenszerűen állítja be. A draft előtt fél órával, azaz este 7-kor lesz elérhető a liga tagok számára. Jelen állás szerint 90 másodperc áll a rendelkezésre…..
Az egyik NFL-es Fantasy League ma biztosan megalakul. Még két hely kiadó, de már néhánnyal több linket küdtem.. Aki gyorsabb, az lesz a TrueBlueGiants Liga tagja. Viszont a címben feltételesen szereplő többes szám jel nem véletlen. Sokan jelentkeztetek, igaz többen "elvesztek" közben. Éppen ezért,…..
Kedves Sporttársak, A Liga alakul, de jó lenne látni, hányadán állunk. Kérem, hogy aki kapott linket az regisztráljon, illetve aki az elsők között jelentkezett de még nem kért, az valahogy juttassa el hozzám az e-mail címét. Ha valakinek gondja van a regisztrációval, jelezze, szívesen…..
Gyűlnek a jelentkezések, gyarapodik a létszám. :-) Annak az öt kollégának a jelentkezését várom, aki először jelezte, hogy játszana, de még nem küldött e-mail címet. Új jelentkezéseket addig nem fogadok, kivéve, ha közülük valaki meggondolta magát. Köszönöm a megértést...
Csak egy emlékeztető, várom a jelentkezőket (eddig négyen vagyunk elvileg): "Figyelem!!! A jelentkező 9 kolléga (és még ketten jöhetnek :-) ) privátban írjon nekem egy e-mail címet, amit majd a Ligával kapcsolatos kommunikációra használ és én is kizárólag arra fogom. Külön figyelem azoknak az…..
Update!!! Lásd az utolsó kommentet! Sziasztok, szeretném felmérni, hogy hányan jelentkeznétek az NFL-es Fantasy ligába. Alsó határ a 6 csapat és szerintem 12 a még elviselhető. Első évben talán jobb védők nélkül (bár később látni fogjátok, annak is megvannak a szépségei:-) ) Mindenkit várok,…..
Saquon Barkley hivatalosan is Giant lett! Egyike volt azon első körben draftolt játékosoknak, akiknek még nem volt szerződése, de ez most megváltozott. A játékos és a csapat egy négy éves szerződést írt alá, aminek van egy ötödik éves opciója is. Ian Rapoport szerint ez egy négy éves, 31,2 millió…..
Az egyik legnagyobb függő kérdés az edzőtáborra és a 2018-as szezonra készülődve Odell Beckham Jr. szerződése. Beckham nem zárja ki, hogy az edzőtábor egy nyomásgyakorlási eszköz lehet a tárgyalóasztalnál, a Giants pedig szeretne biztos lenni abban, hogy a sztár WR teljesen egészséges, mielőtt…..
General Managerünk, Dave Gettleman kedden bejelentette, hogy limfómát állapítottak meg nála. Dave 67 éves, betegségét az éves orvosi ellenőrzés során fedezték fel. "Részt vettem az éves vizsgálaton, ahol megállapították, hogy limfómám van." - mondta Gettleman. "A múlt hét során több tesztet is…..
A Giants kockáztatott, de nagyon sokat nyerhet azzal, hogy a No. 2 helyen egy RB-t, Saquon Barkleyt draftolt. Hétfőn, az OTA-k első napján, Barkley nyilatkozatott adott. - Milyen volt a veteránokkal hétfőn? "Igazán jól ment." - mondta Barkley. "Klassz volt. Természetesen először szétnéztünk, de…..
Akkor az ígért írás a mini táborról... A Manning mini camp hagyományos esemény már 2011 óta, amikor Manning testvérek egy nem hivatalos gyakorlást szerveztek a csapattársaknak. Az első években más helyszíneken tartották, de 2013 óta rendszeresen a Duke egyetemen gyakorolnak. Itt…..
Idén is Manning mini tábor, ami már hagyomány. (Este jövök egy ezzel kapcsolatos írással. :-) )..
Ismertté vált az NFL csapatok off-szezon menetrendje, így a miénk is. Előbb lássuk, miről is van szó. Ezek az önkéntes programok a tanulás, gyakorlás, fizikai formába hozás lehetőségét biztosítják a játékosok számára. Három fázist különböztetünk meg: Az első fázis a program első két hete. Ezek a…..
Alig néhány órával  az Odell Beckham Jr. helyezetét firtató írásom után a hírek szerint OBJ kijelentette, hogy nem hajlandó pályára lépni addig, amíg megfelelő szerződést nem kap. Vagyis, örökbecsű Virág elvtárs szavaival élve, a helyzet fokozódik. Remélhetőleg ez nem több egyfajta…..
Ma arra ébredtem, hogy egyre több sajtótermék jelenteti meg különböző köntösbe burkolva a hírt: John Mara nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a csapat OBJ-t (is) elcserélje. Úgy gondolom, beszélnünk kell róla. Mostanában három negatív hír is keringett Odellről, megjelent egy felvétel, ahol…..
Elcseréltük JPP-t a Buccaneers-el. A DE és az idei negyedik körös pick ára a harmadik- és negyedik körös választás a Tampától. Őszintén szólva ez benne volt a levegőben, egyelőre vegyesek az érzéseim...