Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpád Mészáros

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország középhatalmi státuszának megszerzése érdekében Orbán Viktor eddig húzott merészeket – finoman szólva. Minthogy sem a gazdasági teljesítmény, sem a Brüsszel elleni közös fellépés nem vezetett eredményre, Putyin barátságával háta mögött most hadsereget toboroz, hogy „komolyan vehető”…..
Nincs új a Nap alatt. Megint a régi technikák.Botka László bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek, és réginek nevez mindenkit, aki később került a politikába, mint ő. Pedig ha valaki, hát ő a tipikus régi szoci káder. Innen a kávézóból nem tudni, mennyire komoly ez a cucc, hogy Botka László…..
A tervek szerint 8 önálló fejezetből álló, összefoglalt megoldási javaslat-csomagot tárok most a Mandiner olvasói elé. A hazai cigány közösségek felzárkózásának előmozdítása érdekében szeretném elérni a hazai pártokat, kormányzati szereplőket, helyi és megyei döntéshozókat, és általában bárkit, aki…..
A Rogán-féle minisztérium januárban készített el egy, a turisztikai központosításával foglalkozó tervet, amelynek az egyik része lett volna a budapesti hop on-hop off-buszok "megrendszabályozása". Hogy-hogy nem, egy Fidesz-közeli cég is indult a pályázaton a buszok működtetésére. Milliárdokat…..
A fideszes propagandamédia teljes erővel harsogja, hogy a nyugdíjasok micsoda ajándékot kaptak személyesen Orbán Viktortól; Lázár János és Kósa Lajos össze-vissza beszélnek, hogy a köztisztviselők vagy a postások viszik-e ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak. Nem ez az egyetlen baki a…..
Olyan nyilatkozatot tett a Magyar Országgyűlés elnöke, hogy attól egy félősebb gyerek elsírná magát. A riporter is csak a vállát vonogatta a kínos szituációban.  ..
Árpád Mészáros 2016.12.07 09:02:13
Ez egy kőbunkó ürge.Jeligéje:nekem mindig igazam van!Amúgy az emlegetett szovjet főtiszt hozzá képest kedves nővér az Üdvhadseregből.A Parlamentben olyan megnyílvánulásai voltak,vannak és lesznek,hogy azért egy jobb demokráciában még a pártjában is elmeszelnék örökre.De pont így illenek össze a csüngő hasú disznóval.Szinte versenyeznek egymással,hogy melyikőjük a nagyobb bunkó.Bevett szokásuk,hogy az ellenzéki bírálatokra úgy reagálnak,hogy a Gyurcsány idejében még rosszabb volt.Szinte teljesen mindegy,hogy milyen témáról van szó.Magához ,a nekik szegezett kérdéshez hozzá sem szagolnak a"válaszukban".Korábban Az általuk kivitelezett megvezetésekkor(amikor válaszra méltatták a pórnépet néha)eltelt1-2 hét mire rájött a polgár,hogy ismét megvezették.Mostanság már az ötödik másodpercben tiszta,hogy megint hazudnak.De el kell ismerni,hogy mi "bugajakabunknak" van jó oldala is!Hallgat az egyszerű nép fiára,lányára.Ennek a legutóbbi megnyilvánulási formája,hogy át lett vágva a gordiuszi-csomó:mégis a postások szállítják házhoz a nyugdíjasok Erzsébet-utalványait,nem a kormányirodák munkatársai!Köszönhető mindez egy egészen egyszerű kormányiroda-vezető hölgy hathatós és jó helyen elengedett érvelésének.Lássunk csodát,ennek hatására még az amúgy kőkemény Lázárunk is kapitulált.Hogy ki ez a karizmatikus hölgyemény?Minő csoda,hát nem a Kövér Laci felesége...És még mondja valaki,hogy itt nem hallgattatik meg a családok kérő szava!A Gyurcsányéknál ott nem,de amióta a lánglelkű vezérünk és az egyik leghűségesebb csatlósa viszi a primet,azóta rá sem lehet ismerni az országra!Bocsánat,de nem pozitív értelemben gondolom.