Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altona

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza kell görgetni lépésről-lépésre, ami az utóbbi tíz évben történt. 1. A Momentumnak alternatív pártrendszert kell létrehoznia, körülötte a saját jövőbeni ellenzékével: egy konzervatív és egy balos párttal, és ezt (a világot) kell politikai, alkotmányos és kulturális választássá tennie a…..
Most, hogy meghalt az ifjabbik Rajk László, a nyilvánosság fórumain sokan emlékeztek és emlékeztettek rá. Egyik társa a rendszerváltó ellenzékben, Kőszeg Ferenc személyes hangvételű írásban búcsúzott el tőle tegnap, a Mérce nevű portálon. Felidézte ama fényképet, amely 1956 őszén készült a Fiumei…..
A Monty Python brit szürrealista komédiások társulása, kiknek hatása a humorban akkora volt, mint a Beatlesnek a zenében. Már 1969-től rendszeresen feltűntek a televízióban, majd filmeket is elkezdtek készíteni. A Monty Python és a Szent Grál 1975-os sikere után megalkották a Monty Python – Brian…..
Amikor megszülettem, Baló György már tíz éve az MTV-ben dolgozott. A következő emlékeim már a gimis, és azon túli időszakból jönnek, amikor apámmal  rendszeresen együtt néztük az MTV1 meghatározó hírműsorait (A Hét, Az Este). Ha Baló György vezette a műsort, garantált volt a pezsgő vita, a sarokba…..
altona 2019.03.19 18:29:34
@MACISAJT: Legendás mondat született akkor: A nincs adat vezet. Azzal köszönt be a szerencsétlen, hogy boldog új évet Magyarország!
Istenem....
A rendszerváltás befejezése egy borongós februári vasárnapra esett 2019-ben. Ekkor győzte le félkézzel és mit sem sejtve az ex-lmp-s Karácsony Gergely az egykori állampártot 81% : 19% arányban saját házi bajnokságukon. Ekkor még nem sejtettem, hogy ugyanazon a héten saját magát is padlóra küldi…..
altona 2019.02.10 20:50:48
@MAXVAL bircaman közíró: ferenczi magasság ez!
altona 2019.02.10 20:51:48
@ulpius66: annyira
altona 2019.02.10 20:52:52
@ulpius66: .......pl. mért nem indult a DK-s jelölt..... Mer1 az - a barom - is a geri... :-)
Fogadjunk, hogy amikor elolvastátok a cikk címét, nagy valószínűséggel elsőként a "Mennyi?!" vagy pedig az “Olyan régi?!”, esetleg az ezekből következő költői kérdés, az “Ilyen öreg vagyok?” hangzottak el. A forrásokat keresgélve az évfordulós cikkeinkhez bennem is ugyanezek szoktak felmerülni, az…..
altona 2019.01.31 18:18:49
@newnt55: tényleg kár, de szétverselné... Nem biztos, hogy jó az...
altona 2019.01.31 18:45:18
@theus: segítek: Mer jó a történet, és qrva jók a poénok. Nézz kisvárost. Ott télleg szar a történet, Lukácsi/Kozák/ Bárdi művész urak kivételével, inkább gagyi színészek, stb
Már megjelent a Magyar Narancs legfrissebb száma is, én azonban lecövekeltem a múlt hetinél. Abban látott napvilágot Ujhelyi István figyelemre méltó interjúja, az MSZP Európa-parlamenti képviselője ezt mondta: „Meg kell oldani, hogy mind a tízezer szavazókörben ott legyenek a mi számlálóbiztosaink a…..
altona 2019.01.25 07:18:16
@IvanGyenyiszovics: oszt mellik 'egész ország" van felháborodva, te agyhalott? Tatabánya? láttuk, volt 50 hőzongő vájárarc valami téren, megetették úket szarral a szarjankók, oszt hazakucorogtak.
altona 2019.01.25 07:24:37
@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: hülyéknek miért ad a Jóisten billentyűzetet? A választást NEM LEHET a választókörökben elcsalni.

Voltam én is küldött, - ellenőrnek nem nevezném - LEHETETLEN az eredmény befolyásolása.

Az összes jelenlévő 100%-os egyetértése, egyirányba szavazása, meg titoktartási képessége kéne ehhez.
A központba bekerülő eredményeget . számokat- szintén NEM LEHET megmókolni.
Aki ezt 30 lvvel az 1. választás után nem érti, az lépjen be a maszopba, mert az agya erre predesztinálja.
Ahogy a korábbi posztomban is írtam, kaptunk háromféle frissen szedett erdei gombát - amit mielőbb szerettem volna el is készíteni. Agyaltam is rajta, hogy mi legyen belőlük - de mindig az első gondolat a legjobb, vagyis a gombaragu mellett maradtam. Az erdei gombák mellé úgy gondoltam, hogy a…..
altona 2018.11.03 19:47:10
Mai rendkívüli, hétközi posztunkban szakítunk blogunk eddigi hagyományaival, s felkeressük lángoktól ölelt kis hazánk egyik legvarázslatosabb helyét, amely - nem titkolt módon - a bloggazda lakóhelyének közelében helyezkedik el.  Mediterrán hangulat Északnyugat-Borsodban. (forrás: saját)   Nem…..
Megjelent a minap a Népszavában egy nagyon vicces interjú valami Tóth Bertalan nevű szocival, aki állítólag az MSZP frakcióvezetője. Kiderült, amit eddig is tudtunk, hogy ezek még mindig nem értik, hogy miért verte őket zsinórban 3. (HARMADIK!!!) alkalommal szarrá a Fidesz. És hogy miért tartanak a…..
altona 2018.05.10 08:39:07
@Visceroid: persze, csak ugyanezek a görények 13 másodperccel a "rencerváttás" előtt még leninelvtst szopkodták 2 pofára, ill. szopkodtatták egy országgal spontán megvilágosodtak, mi? Ezért útálom őket, mint egy határ szart, és szimpatizálok minden eszközzel, amivel ki lehet őket irtani a KÖZÉLETBŐL.
Azok után, ami az elmúlt fél évben történt a magyar politikában nem kell csodálkoznunk azon, hogy a választók az ellenzéki politikusokban sem bíznak már. Sőt, ma már inkább hitelesebbek azok az arcok, akik valaha a jelenlegi kormánypárt színeiben politizáltak, most pedig a legádázabb kritikusai a…..
A Csillagok Háborúja - újkori nevén: Star Wars - 34 éve indult útjára a szinkronpályán. Különböző verziók egész sora jellemzi és bátran kimondható, szinte a komplett szakma dolgozott már valamelyik filmen a 9-ből. Ha már "May the 4th be with you" -t ünneplünk (szabad fordításban Éljen Májust 4-e...…..
altona 2018.05.05 17:15:42
@WAR10CK: a lófaszt mama! Hollósi Frigyes hangja, hollósi Frigyeshez is szar volt.
A legjobb Vader hang: Nagy Attila volt.
Yodát legelőször Tyll Attila szinkronizálta. A besúgóbácsi/hiszékeny úr
egy fos volt.
Bár: Vannak filmek amiket szerintem TILOS volna elbaszni szinkronnal pl a Star Wars, Waczak szálló....szvsz
altona 2018.05.05 17:18:02
@dvdnews: jó cser, a szart lecserélték fosra.
 Sajnos ma egy olyan korban élünk kis hazánkban, melyet hozzá nem értő amatőrök. lúzerek. tolvajok és legfőképpen csak és kizárólag a saját érdekeiket néző politikusok(?) irányítanak. Amikor egy tizenéves kislányt lehet a villamosról leordítani mert más a bőr színe. Amikor családok esnek szét, mert…..
Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai…..
E sorok szerzője elég konzekvensen ír arról, hogy milyen ellenzéki stratégiákkal lehet(ett volna) megverni a Fideszt. 2012-től, az Alaptörvény egyoldalú elfogadásától és a fékek és egyensúlyok mechanizmusának felszámolásától kezdve szorgalmaztam az ellenzék testületi kivonulását a parlamentből és…..
fotó: mti.hu/Máthé Zoltán   Tisztelt Kongresszus! Kedves Barátaim! És tisztelt Vendégeink! Először is szeretnék köszönetet mondani Hadházy Ákosnak. Ákos, ugyanis tartozom Neked egy vallomással: Egyrészt Te egy igazán jó kolléga vagy, másrészt pedig egy nagyon jó barát! Ákos az egyik legnehezebb…..
altona 2017.10.03 08:23:50
@Nagyorrú Barbi: big like
A hétvége és a hétfő délelőtti történések után, amikor Botka László visszalépett a miniszterelnök-jelöltségtől, egy fontos dolgot vehettünk észre, a baloldal kezd visszatérni az alapértékeihez. Persze szükséges tisztázni, hogy baloldal alatt nem a kommunistákat, a…..
altona 2017.10.02 22:25:17
@Brix: oszt mellik ország egészének érdeke, hogy a beszédhibás 0,5eszű riherongy a szar bandájával létezzen?
A magyar ellenzéknek lassan heti rutinjává válik, hogy egy sor locsogás-fecsegés és siránkozás után bemennek Kálmán Olgához, összefogásra szólítanak fel mindenkit, majd jövő héttől újra a szokásos mederben folyik a nagy egyesítés, pontosabban bomlasztás. A jelen állapotok szerint nagyobb bukás…..
altona 2017.10.01 18:21:43
@gigabursch: legesztétikusabb? Azé' remélem láttál már másik nőt is :-)
  A cím hosszú, de igaz: Anger Zsolt a Tömény történelem második évadában olyat tol merev részegen, hogy fuldokultunk a röhögéstől a sajtóvetítésen, és majdnem kárba veszett a gyerekméretű hamburger is, nem részletezem. Anger részletezte, a 8 deci whiskey és tán öt sör után kis híján a székről…..
altona 2017.09.23 21:02:14
@Füstölt sprotni olajban: qwa jó volt. Bezzeg utána a papszabi, vagy ki a bánatot 1 perc után lelőttem. Sajnos csak távírdásszal....
Nagyon reménykedtem, hogy ma már nem kell több Demcsák Zsuzsával kapcsolatos hírt betennem, de sajnos nem így lett. Vujity Tvrko nemrég posztolta Facebook-oldalán, hogy a jövőben Bombera Krisztinával vezeti majd az ATV reggeli műsorát, az ATV Startot. Ezt a műsort, a Kálmán Olgától örökölt Egyenes…..
altona 2017.09.22 21:06:41
@scz_hun: igazi kanális. A legnagyobb szardarabok, trutyeszek úszkálnak legfelül.
Lillafüred történelmi és természeti környezetében egy új turisztikai attrakció emeli Miskolc és a régió vonzerejét. A Lillafüredi Libegő a Bükki Nemzeti Park csodálatos látványát egy új szemszögből tárja az utazók elé, ez az egyedi élmény mindenki számára egy új perspektívát adhat az itt élő állat –…..
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
altona 2017.09.16 12:40:41
@Szörnyella: 'nagyon művelt, intelligens és tájékozott Rónai Egonra nézve"
ez kicsoda?
én csak egy pRónyó egont láttam eddíg a szektATV-n, aki egy felkészült tövig szarosnyelvű bolsibérenc tetű.
altona 2017.09.16 12:58:24
@kutyás majmok népe: egon egy ízig vérig maszopszadeszos tróger. + gerinctelen féreg, pl. mikor összeugrasztotta a "két" oldal hülyegyerekét előzetes egyeztetés nélkül. fajkasházi-bencsik...

nyomorult alákérdező állib szemét. szerintem