Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nehet

5 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tinder (meg a többi társkereső) valószínűleg durván pörög az elmúlt napokban, hogy Valentin napra összejöjjön egy romantikus vacsora (vagy valami egészen más), de van egy dolog, amit kevesen tudnak a randiappokról: hogy ki a tulajdonosuk...
Nehet 2017.02.15 14:01:00
Én már tudtam, kutattam, és meg is írtam... tarskeresesbelsoseg.blog.hu/2016/11/01/az_internetes_tarskereses_valosaga

Persze lehet használni a társkeresőket, de ne forduljon be senki hogy ha nem műxik a dolog, mert társkeresőn párt találni ha nem is lottó 5-ös, de legalább 4-es találat esélyeivel vetekszik...
DE SENKI SE FIZESSEN! Ha egyáltalán nem tudod használni fizetés nélkül, akkor keress másikat, annyi van mint a... szóval sok. De ne járjanak jól veled!
Nehet 2017.02.19 17:14:43
@digitalstoryteller: miért baj, ha botok, és animátorok által működtetett kamuprofilokért, és 0 moderációért, és sok éve nem használt társkeresőaccountok nézegetéséért fizetsz? Hát nem is tudom...
Te is kb pont leírtad miért nem szabad fizetni ilyesmikért.
Nehet 2017.02.22 15:12:37
@digitalstoryteller: fizetve is használhatatlan a kamuprofilok, elhagyott profilok, és a moderálatlanság (ego tuningolók ki nem tiltása) miatt.
Én látni akartam női szemszögből is az egyik nagy társkeresőt (aminek van egy pár alias, azaz design-ban apróságokban, továbbá névben és webcímben különböző, de azonos "csapat" által üzemeltetett társkereső oldala), ezért az oldalt üzemeltetői, és az unatkozók mellé én is beálltam sorba: csináltam…..
Az édi-bédi Puszcsi Fiúkák! Én egy cuki, szexi csajszika vagyok, aki a kandúrját keresi. Szeretek vásárolni, koktélozni a barátnőimmel és a tengerparton napszemcsiben heverni, mert büszke vagyok arra, hogy szépen le tudok barnulni. És még csücsörítős szelfiket is szeretek csinálni a fürdőszoba…..
Nehet 2016.12.24 13:25:59
@csipke777: szerencsével. Más nincs.
Nehet 2016.12.24 14:10:11
@csipke777: volt 1-2 példa és egy barátnak is sikerült, de nagyon hosszú idő kellett hozzá, sok meló, és sok csalódás, szóval nagyon nem hatékony.

"olyan not kell talalni aki imadja a szexet" az ilyen nők általában bizonyos gyorsasági "társkereső" oldalakon hirdetik fizetős szolgáltatásaikat, mert ott összekötik a kellemest a hasznossal. Bár van egy másik csoport is, aki bár szereti a szexet, de senki nem akar vele még ingyen se...
Ha már annyira szereti a valóságot a miniszterelnök, most itt az alkalma, hogy minden nyugdíjasnak megírja, mi is történt ebben az országban az utóbbi hat évben. Orbán Viktor politikai értelemben suttyó módon köti össze a jótékonykodást az önreklámozással, ami leginkább ahhoz hasonlítható, mintha…..
Nehet 2016.12.08 22:12:14
@BéLóg: hát persze mert nem tudsz, nincs meg a direktíva a vezetődtől "elvtárs"
Nehet 2016.12.08 22:17:22
@Zsoltbacsi: miért erősödne egy olyan párt ami koalícióban áll a fidesszel? A ún bizonytalanok erősödnek, akik nem bizonytalanok, hanem rohadtul elegük van a nagy állampárt utódpártjaiból
Van olyan ismerősöm, aki reggel óta nyilvánosan dühöng a Facebookon, mert ez a tahó Trump győz.  So what? 8 évvel ezelőtt egy fekete liberális fiatalember győzött, akitől fél Amerika rettegett, hogy ahogy a kampányában ígérte, alaposan rendetrak az amerikai politikában, a fél világ pedig…..
Nehet 2016.11.09 16:54:36
@Gery87: nem, nem fontos. Milyen elv? Ami az iszonyúan káros alkoholt engedi? Vagy-vagy, különben kettős mérce és képmutatás az egész. Bár az alkohol sokkal károsabb szer amúgy is.
Az előző bejegyzésben már le lettek írva a fura társkeresők legnagyobb csoportjai, de vannak olyan furcsaságok is, amelyek még nincsenek elég jól kielemezve, kutatást igényelnének. Nagyon sok társkereső nőnél olvashatjuk a bemutatkozóban, hogy arra buzdítanak, hogy írjon nekik a férfiember, ha akar…..
Az előző két posztban be lett mutatva, hogy milyen módszerekkel érik el a társkeresők üzemeltetői, hogy jó sok pénzhez jussanak, és hogyan lehet lebuktatni a kamuprofilokat. Na de van akár kőkemény tíz százaléknyi valós, aktív profil is! Nézzük hát a valósakat, körülbelül előfordulásuk szerint…..
Aki felnézett már egy internetes társkeresőre, láthatja azt, hogy mindegyik arra hivatkozik, hogy náluk milyen sok párkereső van, és hogy a sikerarány nagyon magas. Utóbbit csak nagyon naivak hiszik el, mert gyakorlatilag egy üzemeltetők által kitalált, minden alapot nélkülöző…..
Nehet 2016.11.04 08:56:09
@CyberPunK: akkor ezek szerint kb 20 nem kamuprofil van oldalanként? :)
Ugyan is ezeket az extrákat, körülbelül ennyi ember használja, ráadásul a 40+-os korosztályból...

@Buchhalter: És 10 éve még használhatóak is voltak a társkeresők ahogy hallom. Viszont ma már sokkal rosszabb a helyzet.
Nehet 2016.11.04 09:21:53
@Dodag: "Mégis mire gondolnak? Hogy egy szép nő nem kap ezernyi ajánlatot mindenfelé, ahol jár?"
Én is így hittem, de aztán beszéltem, meg randiztam 1-2-vel a társkeresőkön, és elmondták, hogy azért próbálkoznak ott, mert így legalább ki tudják válogatni a kérőket, bár a társkeresőkön se sokkal jobb nekik mint élőben, erről is lesz egy poszt.
Szóval te is álomvilágban élsz, rémálomvilágban.
Nehet 2016.11.04 09:47:45
@Látens Inszinuáció: Ilyenen én is elgondolkodtam már, de sajnos a moderáció nem merül ki ennyiben, hiszen ott vannak még az ego tuningolók, likegyűjtők is.

Sőt, van is ingyenes társkereső, viszonylag kevés reklámmal, viszont moderáció ezen se nagyon van, se a régi regisztrációk törlése, ráadásul mivel nem reklámozzák orrba szájba tv-ben, milliók által olvasott weboldalakon, elég kevés ember talál rá.
Szóval a társkeresőket nem csak az ilyen lehúzós keresők féreg üzemeltetői szívatják, hanem önmagukat is szívatják a párkeresők azzal, hogy nem keresnek, nem tájékozódnak, csak beleugranak abba amit az arcukba tolnak, aztán csodálkoznak, hogy átverik őket.
Immár 2 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal böngészem, és néha ki is próbálom az internetes társkeresőket. Ez alatt az idő alatt olyan dolgokat láttam, hallottam amit ha nem a saját szememmel láttam volna, nehezen hittem volna el. Röviden összefoglalhatnám egy Bëlga számból való szövegrészlettel…..
Nehet 2016.11.02 09:29:09
@odamondó: egyszerű megfigyelés, és "szakmai ártalom". Érdemes megnézni a legnagyobb oldalakat kicsit figyelmesebben, elég feltűnő az, hogy több oldal előfizetési árai forintra pontosan egyeznek, és az előfizetés által nyújtott lehetőségek is is pontosan.
Emellett a design-ra is jó figyelni, sok oldal feltűnően ugyanúgy van felépítve, ugyan úgy működik, csak az oldal címe, pár grafika, és a stíluselrendezés (CSS hu.wikipedia.org/wiki/Cascading_Style_Sheets) különbözik. Ez azért van, mert az oldal "motorja" az ugyan az, csak a konfiguráció más egy picit... na vajon miért?

Ezt lehet, hogy kiegészítem a bejegyzéshez, vagy egy másikba beírom.

@Bright side of life: olyan konkrétumot senki se várjon, hogy leírom, hogy ez és ez az oldal egy kézben van, mert annak nagy valószínűséggel következményei is lennének. A fent leírtak alapján akit egy kicsit is érdekel, megtalálhatja az összefüggéseket.

@megfáradt: lehet, elég sokan állítják, hogy 5-10 éve még kész aranybánya volt az internetes társkereső, aztán züllött le az egész.

A "folyt köv" pedig nem véletlen van ott, lesz ám folytatás az oldalak trükkjeiről, és az oldalon leledző emberekről is :)
Nehet 2016.11.02 10:23:22
@boom2: ilyen következményt én is szeretnék, ellenben én a "hitelrontás" "rágalmazás"-ra gondoltam a következményeknél, azért nem írok konkrét neveket.

Ismerve a magyar hatóságokat, valószínűleg rögtön elutasítanak minden megkeresést ezekkel a pofátlanságokkal kapcsolatban.
Egyértelműbb eseteknél is így tesznek, pl ha valaki bejelenti a fogyasztóvédelemnek, hogy milyen igazságtalan, hogy az egyik internetszolgáltató tartósan fél áron kínálja a szolgáltatását ott ahol van konkurencia, és normál áron ott, ahol monopolhelyzetben van.