Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghilea

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze nem csak télen fantasztikus - és meghökkentő - hanem bármikor, de ilyenkor ráadásul kifejezetten olcsó is a citrom, szóval végképp érdemes kipróbálni. A recept alapja Melissa Clarktól származik (NYTimes) Elsőre talán meglepően hangzik,de megkóstolva elég meglepő az…..
Subba Nescafe vs 9GAG Army 2011.12.19 13:04:00
Podi hívta fel a figyelmünket erre a remek sztorira, bravó Nescafé!"Egy Szolnoki János nevű srác pályázott a Nescafé 3in1 Effekt lájkversenyén, a sérült kisöccsét szerette volna támogatni a megnyerhető főnyereménnyel (1 millió forinttal). Segtségül hívta a 9gag…..
ghilea 2011.12.19 21:46:18
@wtf123456: Ezt még el is fogadnánk. De ha megnézed a döntőbe jutott pályázatokat, még jónéhány kizárható lenne ugyanazon szabály mentén, amivel a tolószékes gyerekeket kizárták. Magyarként én értem a pályázatokat és ez dühít.
Meg az is, hogy megnézem a 9gag közösséget és tele van pozitív hangvételű, együttérző kommentekkel. Itt meg, magyar közösségben pont az ellenkezője. Elszomorító.
ghilea 2011.12.19 22:33:11
@Fabdaone: Egyetértek, csak az arányokkal van problémám :(
ghilea 2011.12.19 22:53:39
@Fabdaone: magyar oldalakon látványosan nagyobb arányban vannak a negatív megnyilvánulások.
  Az őszinteség általában nyerő taktika. De biztos, hogy a Vaterán is? Íme a havi Vaterás őszinteségi roham top 10 - linkként a termékek pontos megnevezését látjátok, úgy, ahogy azt a kedves eladó megadta: "7 DB-OS HAL IVÓ KLT. NAGYON RONDA!!!" (Fix ára…..
ghilea 2011.11.26 11:51:52
@Moan: A hozzászólásokhoz is érdemes legörgetni: "Látom ez egy kezdőknek való darab, fél colos csőből. Esetleg valami komolyabb, masszívabb haladó darab nincs, 1 coll vagy 5/4 coll? Továbbá érdekelne rakétaláncfűrész is indító szerkezettel együtt, ha lenne pult alól! Válaszát előre is köszönöm"
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
ghilea 2010.12.20 09:13:40
@Viharszarok: Ha az éneklés számítana, akkor nem bíznák az akármilyen Marinénire meg a tini unokájára a döntést.
Itt két dolog számít: egyrészt a minél több beérkező sms, másrészt hogy a csatorna sok-sok vetélkedőt, beszélgetős műsort, vacsoracsatát tudjon csinálni velük. Meg persze jöjjenek énekelni a következő X-faktorba.
A szavazók jó része nyilván olyan volt, mint választások előtt a szomszédnénik: "azért szavazok a Viktorkára/Ferikére, mert olyan jó kiállású fiatalember" - meggyőző érv. Akkor a programot, most a teljesítményt kellett volna értékelni a szavazással, de ez nyilván nem történt meg. Viszont Vastag Csaba is jó kiállású fiatalember, el kell ismernem, hogy nekem is bejön, ahogy bele tud nézni a kamerába. De attól még nem szavazok, és ha szavaznék is, a teljesítményt venném vigyelembe. Sajnos aki szavaz, az nem így teszi.
Különben szerintem Wolf Katinak kellett volna megnyerni ezt a versenyt. Nagyon szép, érett, érzékeny hangja van. De más szempontok is közrejátszanak a döntésben. Amik alapján viszont valóban nem ő érdemelte a továbbjutást.

Más kérdés, hogy kit érdekel a helyezés? Aki a döntőbe bejutott és nem esett ki azonnal, azt már megismerték, tulajdonképpen mindegy is, hányadik lett :)
ghilea 2010.12.20 09:15:45
@violin kulcs: én "zenekonzervatóriumot" végeztem.
A tanárember túl sokszor volt hamis és/vagy modoros. Örülök, hogy nem ő volt az énektanárom.
Kettős Mérce Ezek hülyék! 2010.09.20 08:07:00
 Valami történész társaság kezdeményezi, hogy Szabó Ervin nevét vegyék el a FSZEK megnevezéséből és a helyére valaki mást rakjanak.  Az indok az, hogy Szabó Ervin kommunista volt. Agyrém. Nem csak azért agyrém, mert egy történész társaság nem tudja mi a…..
ghilea 2010.09.20 18:26:01
@AdamT: ezért kértem én számon. Nemhogy állandó, de még alkalmi jelleggel sem volnék képes arra, hogy ilyesmit tegyek, sőt mélységesen elítélem.
Kicsinyesek az emberek. Vannak a jobb- és baloldaliságnak magasan fölötte álló dolgok, úgy gondolom. Fel kellene nőni ahhoz, hogy ezt észrevegyük végre.
Orbán Viktor hétfői parlamenti beszédében köszönetet mondott a bölcs és kitartó magyar választópolgároknak, akik „nem gondolják, hogy egy csapásra minden jóra fordulhat Magyarországon”.  Az utóbbi napokban az a politikus látott hozzá tudatosan és…..
ghilea 2010.09.16 17:24:49
Hogy én mennyire egyetértek ezzel a poszttal! Amit a Fidesz csinál, azt tanítani lehetne, nagyon profik!
Elolvastam tavasszal az összes induló párt programját. Elképesztő, hogy milyen sok oldalt írtak tele a semmivel. Szóval attól nem lett senki okosabb.
Amennyire módomban állt, követtem a nyilatkozataikat. Mindből egyetlen dolog sugárzott: most majd jönnek ők és mindent egy csapásra meg fognak oldani, karácsonyra már a 14. havi adómentes fizetésemből fogok ajándékokat venni. Persze így konkrétan nem volt kimondva.
De minden Fidesz-párti, akivel beszéltem, ezzel érvelt. Ezért szavazott rájuk. Hogy majd ők itt csodát tesznek, megváltják a népet.
Egy idő után már nem is mondtam el, hogy szerintem egyszerűen fizikai képtelenség ezt megtenni. Ez csak választási fogás, amitől majd ügyesen visszatáncolnak, azzal érvelve, hogy nem állt rendelkezésükre kellő mennyiségű adat, ezért súlyosabb a helyzet, mint remélték. Mert akárkinek érveltem ezzel, csak lehurrogott. Egy idő után már csak annyit mondtam: térjünk vissza a témára karácsonykor - és ne legyen igazam.

Fiatal vagyok, most próbálom megalapozni a jövőm, megteremteni az egzisztenciám. Én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy itt örömboldogság lesz most már. Még nemfideszszavazó-adót is hajlandó lennék fizetni, csak jöjjön el az a Kánaán, amit ígértek, pontosabban sugalltak.
Ehhez képest naponta azt hallom a főnökömtől, hogy a cég jövője egy hajszálon függ, elég egy komolyabb megrendelő, aki nem fizet és mehetünk az utcára.
Ha nem érintene ennyire erősen ez a helyzet, lassan kedvem lenne odaállni az ismerőseim elé, hogy "nalátod". De így már lassan túl fájdalmas lenne a helyzet. Veszítek vagy veszítek. Köszönöm. Nem ezt vártam.
Az egyetem legrégibb épülete: a Czigler Győző tervei szerint épült CH épületet 1904-ben adták át. Még tavaly nyáron két posztban is szó volt a Trefort-kertről, illetve az ott látható épületekről. Az 1782-ben alapított, és 1870-től egyetemi rangra emelt intézmény 1880-ban…..