Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ntx

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, kérem alássan, meg nem erősített információink szerint augusztus-szeptember környékén ki kell rinyálni a Viasat3 csatornát a kábelszolgáltatóból (ha nincs a csomagban), mert jön a tavalyi év egyik legjobb sorozata, a Showtime Dexter című sorozatgyilkosos, véres…..
Subba Lóvásár 2007.07.04 15:17:00
Tudjuk, hogy mindenki szeretne egy picit belátni a modellügynökségek mesés, lóvásárt idéző világába. Nincs is szórakoztatóbb a kisfilmeknél, amelyekkel ezeket az Y-kategóriás anyaszomorítókat próbálják eladni. Ez az amikor a profi előadóművész is feszeng…..
Subba Szupercukiság 2007.02.15 10:24:00
Mennyire cuki, mini léggitár gyerekülésben! Még ez a borzasztó szám is elviselhető a három éves Andrew előadásában.   ..
ntx 2007.02.15 10:35:08
Párducmintás literes bugyogó cicanadrágra húzva, piros zakó. Ebben parádézni Budapest utcáin, hol vannak az ekkora egyéniségek mostanában??  ..
Nem tudjuk melyik a kiakasztóbb, ha valaki a Bank diszkóba jár, vagy a természetben érzi ilyen szinten otthon magát. Érzékeny lelkű, és gyomrú olvasóink ebéd után, vagy egyáltalán ne nézzék meg. ..
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..
ntx 2007.02.08 16:51:05
Akinél van otthon Viasat Explorer, annak ünnepnap lesz február 18-a. A szovjet kétfejű kutya története kellően lebilincselőnek ígérkezik, az alábbi sajtóközlemény pedig biztosan meggyőzi még azokat is, akik egyébként undorodnak a kétes értékű tudományos…..
ntx 2007.02.08 01:18:22
ntx 2007.02.08 01:26:35
:D
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Csak hogy mindenkinek világos legyen: ez a Pettenkoffer dolog legyen örökre elfelejtve!"Tisztelt Újságírók!A most következő néhány sor nem vicc.Pettenkoffer nevű kedves nézőnk hevesen tiltakozott az ellen,hogy családnevét Hobo egy spiclinek adta a Csattanuga Csucsu c.…..
Subba Nem kösz, kösz nem!!!! 2007.02.06 14:35:00
Senki sem gondolta, hogy a No, Thanx! nem tesz majd tönkre embereket. Igazából még el sem indultak, és máris csapást mérnek a világ legszerencsétlenebb zenekarára. Mennyire borzasztó érzés lehet 7 év zenélés után megkapni az első rajongói levelet, amit még csak nem is…..
Subba Unatkozol? - Dobj kosárra! 2007.01.31 17:09:00
Le vagyunk nyűgözve, ez annyira jó. A népszerű irodai szemeteskosárra célzás és a még népszerűbb irodai kattintgatás tökéletes egységbe forrasztva. Sajnos az idegesítő zenét nem lehet leállítani, de így is kiváló szórakozás...
Péntek van, a Subba életében pedig ilyenkor jön el a pillanat, amikor ezernyi adatbázishiba és ezernyi letöltődni képtelen kép sem akadályozhatja meg abban, hogy jót mulassunk az ország legmurisabb közösségi hálójának szorgos kis építőin.- Tényleg mindenki olyan becenevet…..
Subba No, Thanx Csernobilból 2007.02.02 13:24:48
Forrás: Mellesleg Programmagazin..
ntx 2007.02.02 14:03:06
:D
ntx 2007.02.02 14:16:03
Esküszünk, hogy a következő 24 órában ez lesz az utolsó Szomszádok-videó, de hát Julcsi szüzességének elvesztése volt akkora esemény, hogy mi is megemlékezzünk róla. És egyúttal ismét rácsodálkozzunk arra, hogy hány magyar színésznek volt meg a szakma kétcsúcsú…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Orosz József tegnapi mutatványa után Aczél Endrétől az alábbi levelet kaptuk: "T.uram, mielőtt lebarmozzuk a másikat, illene talán tájékozódni. A kérdéses esetben az a sajátos 'körülmény' adódott, hogy a hallgatag hölgy közölte: nem mondja meg a nevét, ő csak ül…..
Subba Hű, de kínos 2007.01.30 17:51:00
Most szólunk, hogy csak az kezdje el megnézni a következő videót, akinek van néhány szabad órája. Drága és szorgalmas olvasónk, Kicsiskip képes volt 17 kimerítő részben a Voga-Turnovszky duó komplett életművét megosztani mindannyiunkkal, inkluzíve a fiatalon is…..
Rég kapott itt teret a Szomszédok, és most is csak azért engedjük vissza Kulka Jánost, mert ez minden bizonnyal az így utólag méltatlanul sokra tartott sorozat legakciódúsabb hét perce. Bankrablás! Túszejtés! Fegyverek! Vér! Kommandósok!A heves szívdobogás után pedig…..
Tényleg nem akarunk ötleteket adni a márciusi demonstrációkhoz, de azért lenne egy tuti tippünk, hogyan is lehetne minél több felháborodott, mindenre elszánt embert az utcára vinni. Szóval ha kormányellenes tüntetést kellene most szerveznünk, akkor egyszerűen csak elindtanánk egy…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
A legendás Monty Python-szkeccsnel is idegesítőbb levelet hozott az Élet, mindannyiunk közös postása. Konkrétan egy spamet, amely a spamekre hívja fel a figyelmünket. Mit is szoktak ilyenkor mondani? A kígyó a saját farkába harap? Az nevet, aki a végén nevet? Vagy csak hogy na…..
A Mokka ma reggeli adása már-már Maunikasó színvonalára emlékeztetett a Kiszel-Anettka-Tomika trió illetve az ex-rendőr fitnesszguru sírós-picsogós magyarázófélórája miatt (amiről juszt se, legyen elég annyi, hogy a gyógyszergyárak akarnak vele kibaszni, oszt jónapot) mi a…..
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..