Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gt

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs talán nem volt elég erőszakos a taxissal történt incidense során, de talán jobb is így, mert azokból a szituációkból szoktak a legnagyobb balhék kialakulni, ahol mindkét fél tele szájjal ordítja a maga igazát. Mindenesetre ő azt kéri tőletek, hogy okos tanácsokkal…..
Sajna fekete, de legalább nem egy übergenya tulajdona lett. Zoroslav Kollár nem az a tipikus milliárdos szemétláda (mégha a külseje esetleg mást is mond), mint a többi, rendszerváltás utáni hirtelengazdag. Mindenkinek van vaj a fején, de az biztos, hogy nem egy hivalkodó kivagyi…..
Gt 2008.07.01 20:12:14
Morzsa kutyámnak így 16 évesen megvan a maga baja. Szed kétféle gyógyszert a szívére, igazából vízhajtót is írtak neki, de úgy veszem észre, ha nyáron megnyírom, az sokkal jobban enyhíti a hörgést, szóval Diaphillint nem kap, csak időnként kiviszem az erkélyre - őt, meg a…..
Gt 2008.06.20 13:38:19
Gt 2008.06.20 13:40:50
www.youtube.com/watch?v=zwnbNkTS3fs

"milyen az atlagos Bmw-s?"
autózz! Árral szemben 2008.06.19 12:49:00
Na lehet találgatni mit látunk a képen, illetve hogyan sikerült ennyire eltéveszteni  Trabantos kollégánknak a manővert. Mindenesetre már korábban is foglalkoztunk a Győrben található soksávos körforgalmakkal és még mindig sokakat megzavar ez a forgalmi szituáció. Kérdés,…..
Csikóssal nemrégiben voltunk Londonban a Pirelli jóvoltából, ahol sok-sok anyagot készítettünk. Volt a Caterham teszt, a Caterham gyár ismertetője, készült egy cikk egy Ford Fiestáról (Főd Fesztá), kis híján megverettük magunkat egy autókereskedővel egy másikkal pedig jót…..
Belsőség Balkáni nyomor 2008.05.24 10:30:00
Demagógia azt állítani, hogy ebben a nyomorult országban mindenki, aki böszme BMW-vel terpeszkedik a rokkantparkolóban, az élősködő, csaló tahó.  Tudjuk, hogy nem így van. Számtalanszor láttuk, hallottuk, hogy vannak szerencsétlen embertársaink, akik kénytelenek jogosan…..
Belsőség Garzon, négy keréken 2008.05.25 11:46:00
Élvezeti cikknek semmilyen, helyváltoztató eszköznek viszont majdhogynem tökéletes. Mintha egy kényelmes garzonban üldögéltem volna. Tapogattam is a tarkóm sűrűn, hurkásodik-e már a nyakam, de nem. Úgy látszik, nem hat rám, vagy csak simán kibírtam és nem lett belőlem…..
Gt 2008.05.25 12:09:36
Ha egy kicsit vissza szeretnénk ugrani a kezdetekhez téren és időn át, Csomádon találjuk magunkat, úgy két évvel ezelőtt. Ott és akkor volt ugyanis, hogy Indián gyomra felfordult Karotta Legocsmányabb Főnix nevű driftautójától, és egyszerűen nem engedte ki a kapuján, nehogy…..
Gt 2008.05.16 13:12:08
autózz! Ez a mentalitás öl 2008.05.12 12:01:00
Általában, amikor képbe kerülnek a sebességkorlátozó táblák, erős többségben vannak azok, akik azonnal arra gondolnak, hogy biztos csak kintfelejtették, akár véletlenül, akár szándékosan, hogy az autósoktól újabb rakás pénzt szedjenek be. TheElf kicsit másképp áll hozzá a…..
Felütötte a fejét ez a levél az index belső levlistáján:Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és…..
Remélem, Attila megnyugodott azóta, mióta elküldte nekünk a lenti történetet, mert akkor és ott alaposan bepöccent. Persze joggal, csak úgy látszik, ilyenkor hajlamos meggondolatlanul belekezdeni egy-egy megtorló hadműveletbe. Ezúttal nem lett baleset az adok-kapokból, de nem biztos,…..
Új hírek röppentek fel a tavalyi súlyos motorbaleset kapcsán. Tavaly júliusban egy száguldó 23 éves motoros egy kanyarból átsodródva összeütközött egy másikkal. Történetesen a vétlen motoros a helyszínen meghalt, aki a balesetet okozta pedig túlélte. Nos, ez a srác négy év…..
Gt 2008.04.28 15:35:49
tudjatok mi a legnagyobb baj? nem forgalomtol elzart teruleten csinaljak! pedig egy egy ilyen motor (ruha sisak stb) vagy auto, nem olcso mulatsag. szoval ha arra van penze palyadijra miert nincs? ja tavol van, ramegy a hetvegeje, akkor mi a f@szt akar? akinek kell a sebesseg, az akkor mar olyan helyen csinalja. vagy vegyen valamit rendszam nelkul es menjen ki a pusztara. az ilyen parszt odavalo!(persze a pusztanautozok ne sertodjenek meg ;) )
koszi
Belsőség Zsuzsi és a sportautók 2008.04.27 09:46:00
Zsuszi a szomszédban lakik és néhanapján összefutunk kutyasétáltatás közben. Zsuzsi nem autóbuzi és nem is igazán érdeklik az autók. Kormányhivatalnok az értelmesebbik fajtából. A minap is éppen együtt bandukoltunk, mikor a kutyás témák között mégis szóba kerültek az…..
Se. Meg sehol közúton. Mephisto bár tudatában van, hogy hülyeséget csinált, az M5-ösön lesüllyedt annak a szintjére, akit megszivatott, mert az meg agresszív idióta volt. Itt a lehetőség, hogy eldöntsétek, melyikük csinálta a nagyobb marhaságot! Már párszor elhatároztam,…..