Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fugyp

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltheti alkotói szabadságomon arra jutottam, ezt a hetet nem a jóslásnak, hanem valami egész másnak szentelem. A közelmúlt egyik nagy bejelentése miatt úgy érzem, ideje beszélnünk az iOS kontra Android vitáról, mert már így is rengeteg embert hoz indokolatlanul nagy lázba. Én a blog témájából…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
fugyp 2018.08.03 01:13:44
Rendkívül tanulságos írás a mai, melynek szerzője egy édesanya, aki egyrészt érthető módon rendkívül büszke a lányára, aki külföldön is megállja a helyét, másrészt emögött a büszkeség mögött számomra érezhető némi fájdalom is amiatt, hogy nem lehet együtt a család. Azt nem gondolom, hogy a magyar…..
BringaBuzi™ Bryton Rider 10 2017.10.30 12:26:53
Volt egy Wahoo RFLKT kerékpáros komputerem....  itt a múlt időn van a hangsúly, mert egyszerűen felszívódott és/vagy átszublimált egy másik dimenzióba a Fertő-tavi hókamóka után. Bevallom nem sok funkciót használok az ilyen eszközökön, de van egy pár. A Wahoo-ban azt szerettem, hogy bringafüggetlen…..
A türelem. Ha Neked van, akkor nyugodtan olvass tovább, ha nincs, akkor meg egyébként is felesleges! Szinte alig van olyan ember, aki elégedett lenne a súlyával. Olyan meg még kevesebb, akinek tényleg ideális is a súlya. Van, akinek már gyerek korától oda kell figyelnie a…..
Mészáros Lőrinc lovasstadionja még mindig épül, de cserébe a patakmedret is lebetonoztatja ugyanazon a természetvédelmi területen...
Az Y,és a Z generációt sajnálatos módon kevésbé érdekli a politika,és a politikai közélet.Én,mint 15 éves "kiskamasz" kerestem a miértjét,és a miértre a választ.Mindig is kitűntem a tömegből azzal,hogy engem érdekelt a politika,hogy én igen is beszéltem róla! Úgy gondolom hosszú keresgélés…..
fugyp 2018.03.30 09:40:13
@GiaMarie:
Na látod. Máris lehetett tudni valamit a szélsőjobbról, turbó liberalizmusról. :-)
Ez is valami.
fugyp 2018.03.30 09:41:30
@haXXor:
Az általad felsoroltak nem zárják ki a politikàt. Sőt sportolni is lehet mellette.
Az AWOLNATION egy 2009-ben alapított, leginkább alternatív rocknak titulált zenekar, ami eddigi karrierje alatt már a mémstátuszt is megjárta...
A kínai óriás népszerű USB-s wi-fi ismétlője, erősítője (ki hogy hívja) járt nálunk tesztelésre. Az eszköz bármilyen routerrel működik, nemcsak a Xiaomi saját routereivel, ezért sokaknak jó választás lehet. Nézzük, hogy muzsikált.        ..
Hannibal Lecter, Patrick Bateman, a Joker és számos további filmes karakteren túl nem vitás, a pszichopaták köztünk élnek. Mögöttünk állnak a közeli boltban, mellettünk ülnek a metrón, velünk szemben az irodában, rutinszerűen köszönnek, ha reggel összefutunk a lépcsőházban. De mit is jelent az, hogy…..
Mivel nagyon sokan kérdeztétek tőlem, hogy mennyi vámot, ÁFA-t és kezelési költséget kell egy 180-200 dollár körüli összegbe kerülő telefonra fizetni, most elmondom forintra pontosan!..
Kiabálás és röpködő papi pofonok, erőszakkal és kirúgással fenyegetőzés, kötelező misék és körmenetek hétvégén és az ünnepek alatt, megfélemlített és tehetetlen tanári kar. Így festette le számunkra egy kétségbeesett szülő egy Bács-Kiskun megyei általános iskola mindennapjait, mióta pár éve egyházi…..
fugyp 2017.07.21 18:32:42
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:

Birom a vicces hozzászólásod. Kereszténység ellenes? Hol van itt kereszténység? Az, hogy elmegyünk vasarnap a misére, aztán már az ajtóban gyűlölködünk, az operett vallásosság, undoritó viselkedés.
Bár többször temették, a karóra köszöni szépen él és virul. Sőt, napjainkban ismét elkezdték felfedezni a vásárlók, így egyre többen döntenek amellett, hogy újra karórát vesznek a csuklójukra. Nekik szeretnénk segíteni, ezért most összeszedtünk 5 olyan indokot, amikért szerintünk megéri karórát…..
fugyp 2017.07.16 11:17:41
@Janossz: Szia! Én is elsősorban arra használom, hogy mennyi az idő. Buta hozzáállás, "Hogy ami mindenre jó az semmire". Ki mondta, hogy mindenre jó. De azért nem rossz, ha hívásod van és nem kell előbányásznod a telefonod, mert látod az órádon ki hív? Nem is azt vártam, hogy a cikk az okosórákat isteníti. Hanem csak megemlíti.
De az elzárkózás az okos óráktól, kicsit hasonlít, amikor megjelentek az autók. Rengeteg ember nem volt hajlandó leszokni a lovaskocsikról, mert az autó új, ismeretlen volt.
20 év és nem lesz olyan óra, mi nem tud plusz "szörnyű" okos funkciót és a külalakján nem is veszed észre.
Persze lesznek mindig oldtimer autók, lovaskocsik is, azoknak is meg van a bája, hagyománya.
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
Promenade Bözsi nénik országa 2017.05.06 20:19:25
A Bözsi nénik megrekedtek az 1950-es években. Nekik nem kell sajtószabadság, bőven elég az ingyenes szemét, amit a postaládába dobnak hetente egyszer, vagy a Piri nénivel közösen előfizetett megyei, vagy helyi wc-papír alapanyag. Annak jó, mert ugye víz nincs, az udvari budiba meg jóvanaz. A…..
fugyp 2017.05.08 00:16:58
@Zsoltbacsi:

Nem csak az számít mennyi a brutto bèr. Adók, járulèkok és az áfa is kevesebb ott. Valahogy többet tudnak vásárolni ugyanabból a pènzből. Akkor?
11 ember igazol vagy igazolt ezekben a napokban a HírTV-hez, közülük 3 az Origótól – írja a 24.hu.  A HírTV Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik, és a bővítés azt jelzi, hogy a Fidesz egykori támogatója komolyan gondolja most már kormánykritikusabb tévécsatornája fejlesztését. Az érkezők,…..
fugyp 2017.04.27 22:32:27
@a Nanga Parbat rabjai:
Vagy inkább nem bírták a komcsi fidesz tempót?!
"Ti dolgoztok. Ők lopnak." - a dolgos állampolgárok vs. bűnöző oligarchák tipikus esete. Egyértelmű az üzenet, hiszen olyan világrendet mutat be, amiben mindenki másodpercek alatt el tudja helyezni magát. A Jobbik rágalmazással vádolt plakátkampánya jól ki van találva, még akkor is, ha egy hiba…..
Újabb országimázs-kampányba kezdett a kormány, vagy a helyi „hallja-kenddel” szaladt el a ló? Nem tudni a pontos választ, sajnos mindkét lehetőség egyenlő eséllyel lehet a befutó. Elszabadult hajóágyúként dúl a magyar határvédelem: üt, ver, kutyákkal támad a déli határvidékén – a szerb határnál – a…..
fugyp 2017.03.06 22:18:11
@berne:
Biztos odaengednek valakit is.
Azt sem látjuk, amikor Pénztaros Lőrincz megszerez egy céget fillèrert àllami támogatasból, mégis tudjuk kinek a haverja. Na bumm.
Nem, nem akarok Orbán évértékelőjének beállított középszerű uszításáról írni. Nagyjából arról szólt, hogy normális országot építeni képtelen kormány valóságtól elszakadt vezetője, hadba szólítja híveit mindenki ellen akik ezt látják és szóvá is teszik alkalmatlanságukat és azt, hogy az hatalmukat…..
Lazarbibi Szovjet kazettás magnók 2017.01.07 09:47:46
A blogon már volt szó szovjet hifi csodákról, de most egy másik szegmenst veszünk górcső alá. A birodalomban nem hanyagolták el a kazettás hordozható magnók fejlesztését sem, bár határon kívülre nem sok jutott belőlük, de tartok tőle hogy a belső piac sem volt elárasztva velük. "Весна-202"…..