Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dizavul

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NemGogol Szellemi polgárháború 2019.02.01 11:51:43
A gyűlöletet sugárzó és azt felerősítő, a gyűlölet irányát kijelölő plakátrengetegről szokás megemlíteni, hogy sok milliárd forint közpénzbe került. Pedig ennél lényegesen több és nagyobb kárt okozott: a lelkekben és az emberi kapcsolatokban. A magyar miniszterelnök, feltehetően Finkelsteinék…..
Dizavul 2019.02.02 09:27:49
@math0: "te nem fogod fel, hogy mi a baj a Fidesz médiadiktatúrájával."

Ó dehogynem..Először is kapásból röhögök a "diktatúrázáson"...:P

Aztán eszembe jut bizonyos D209 nevű miniszterelnök, aki a 2002-es kormányváltás után azt mondta egy 63 ezres MTV székház előtti tüntetés nyomán(amiről az esti friderikusz-féle "nyalás szabadsága" egy kockát nem adott le) :
" ha a jobboldalnak tévé kell, hát vegyen magának".
Nos, a jobboldal megfogadta a tanácsát:vett magának.
Ideje volna hogy a ballibák is megfogadják végre a sajátjukat.

Tény hogy Demszkigrád elvesztése érintette a lehető legfájdalmasabban a ballibákat, most szembesülnek azzal hogy őket is "a piac" kell(ene) eltartsa, az a "piac" amit amúgy istenítenek, de bizony ha magukról van szó azt ilyenkor még a bolgárgyörgyök sem szeretik, nyíltan bevallják óbégatásaikkal hogy állami pénzek nélkül fuccs.
Könnyem is kicsordul, ennyi balliberális elnyomás olvastán..:)

De mondjon valaki HÁROM,najó KETTŐ, egyefene EGY darab un. "jobboldali" műsort a közszolgálati MTV-ről az MSZP-SZDSZ 8 évéből. Egy darab "jobboldali" Pártkeltét,jusztot,friderikuszt, balót, veiszeralindát,rózsapétert, szombathigyulát.
(debreczeni józsef "jobboldali", elekistvánostók műsora előre szólok, nem jöhet szóba:D)
Meg tóta w. aki közszolgálatuilag vitte a tízmillióka, " modern képmesék" fedőnéven.

Most bizony némiképp számukra beköszöntött a córesz. Mert régi tanulságok hogy egyszer hopp másszor kopp.
A szdsz-es székely gábor pl. már nem a Szerencsejáték vezére.
És úgy tünik, a magánvagyonukat már nem szívesen áldoznák be
a boldvai, veress, gráf,leisztinger,kapolyi eftársak sem nagyon tülekednek,hogy csak a legkírivóbb ballib milliárdosokat említsük.
Az Altus Luxemburg is járulhatna valamivel az off-shore-ból.

Most bezzeg nem kell a "piac" amit korábban állandóan hangoztattak a ballibák, most az állami pénz kéne. Meg a köztévé.(amit úgysem néz szerintük senki, akkor meg minek?)
  Mást se tekintek a közéleti célomnak manapság, mint a konzervativizmus megóvását attól, hogy belesodródjék a jobboldali csőcselék számára korrupt autokraták által gerjesztett hecckampányba. Szerencsére ez bizonyos szempontból könnyebb, mint tizenöt, de akár három éve, ahogy jó néhány korábban…..
Dizavul 2017.07.05 11:35:37
Térjünk hát -sokadjára- vissza soros bácsihoz és az ő Magyarországgal kapcsolatos "áldásos" tevékenységére.

Hallott még valaki az un. Kékszalag Bizottságról?

Erről 1995-ben Rabár Ferenc így számolt be a Magyar Nemzetben egy újságcikkben.

„Antall József szólt nekem 1990. februárjában, hogy lesz Londonban egy tárgyalás, melyet Soros György szervez és témája a magyar adóssághiány kezelési módja. A meghívót Soros György elküldte az akkor alakuló pártok közgazdasági szakértőinek. Tardos Márton fogta össze az utazási ügyeket, s tőle kaptam egy előkészítő anyagot, amelyet tudomásom szerint Szalkai István, az MNB korábbi elnökhelyettese készített. Az írást áttanulmányoztam, és konzultáltam róla Tardos Mártonnal. Ezután ment ki a csapat Londonba. A látogatás magánjellegű volt, noha az akkori kormány (a Németh Miklós vezette kormányról van szó) néhány szakértője is részt vett a csapatban. Az angol fővárosba Tardos Márton, Surányi György, Csillag István, Szalkai István, valamint jómagam utaztunk el, és Antall József kérésére csatlakoztak hozzánk az ő külföldi szakértői: Tar Pál és Osváth György.
Az 1990-es választások előtt esélyesnek tekintett pártok képviselőiből és a velük már kapcsolatban álló kormányzati szakértőkből tevődött ki a csoport.
A megbeszélések nemcsak az adósság kezeléséről, hanem a követendő privatizációs stratégiáról is zajlottak. A kétnapos londoni vizit keretében a Rothschild Bankházzal kizárólag a privatizációról tárgyaltunk. A második napon Soros György a Wallburg Bankház szakértőit hívta meg, és e társaságban ismertette az adósságállománnyal kapcsolatos téziseit. Az elképzelés gerince az előzetes tanulmányban is szerepelt már, lényege egy „debt equity swapping” művelet volt, azaz az adósságért a hitelkezelőknek magyar tulajdonnal fizettünk volna. Ez szorosan kapcsolódott a privatizáció kérdéséhez, hiszen a részvénytársasággá alakított magyar vállalatok papírjait kellett volna a hitelezők rendelkezésére bocsátani. Önkéntes hitel- vagy kamatelengedésre nem volt esélyünk. A velünk csak kicsit is szimpatizáló külföldi bankárok egyértelművé tették: az adósság-elengedési kérelmek csak rontanának a helyzeten.”

A Rabár interjúra ugyancsak a Magyar Nemzetben, 1995. augusztus 26-án válaszol Szakolczai György, a Budapesti Műszaki Egyetem közgazdászprofesszora.
Szakolczai megjegyzi hogy: „ezek a magánjellegűnek mondott beszélgetések meghatározták az ország sorsát!”
„A helyzet tehát az – folytatja Szakolczai, aki egyben a londoni látogatás végeredményét is ismerteti, hogy a Kékszalag Bizottság által megnevezett és semmiféle alkotmányos felhatalmazással nem rendelkező, és tárgyalásainak tartalmat mindeddig szigorúan homályban tartó csoport megbeszéléseinek (vagy akár hallgatólagos megállapodásainak) folytán alakultak ki a rendszerváltás utáni magyar gazdaság – sőt társadalompolitika – legfontosabb alapelvei! Ezek szerint Magyarország – és egyedül Magyarország: a.) nem kezdeményez adósságkönnyítést, b) elutasítja a reprivatizáció minden formáját, c) kizárja a széles rétegeket a nemzeti termelőtőke tulajdonából, és d) megindítja a nemzeti termelőtőke külföldiek javára való nagymennyiségű értékesítését, bevételszerzési célból.”

Hát így. Szerencsétlen antallékat úgy megzsarolták, hogy ijedtükben még a kádár-grósz elődök adósságait és kamatos kamatait is bevállalták..
Miközben a lengyelek és a bolgárok röhögve feleztek...

A soros(ok) egykor valóban , szokásukhoz híven megpróbáltak egy politikusi generációt Magyarországon (is) kinevelni, maguknak.(Az más kérdés, hogy ezt a ballib ma úgy állítja be mintha "soros pénzéből" lett volna, pedig semmi más mint kreatív adótrükkökkel megspórolt , adófizetés elől , a világban alapítványokban menekülő forró , spekulációs pénz...Bezzeg , mikor valóban a saját pénzéről van szó, a vén kujon még egy jew-york-i lakást is sajnált a kidobott és megunt szeretőjétől...
hvg.hu/ingatlan/20110812_soros_brazil

Szóval, a Fidesznek is megvolt a neki szánt szerepe:
lehetett (volna) az " SZDSZ Ifjúsági Tagozata".
Csakhogy mikor Orbánék látták hogy mivé fejlődött a "harcos antikommunista"(muhaha) szdsz, a taxisblokádtól a chartáig, ami aztán logikusan elvezetett a 94-es dicsőséges mszp-szdsz nászig és kétharmadig..
akkor Orbánék ezt a szerepet lerázták magukról mint kutya a vizet.
A természetüknél fogva soros-pártiak pedig, egy sikertelen puccsot követően, elhagyták a Fideszt és távoztak a természetes közegükbe, az szdzs-be, fodor gáborral, ungár klárával, vágvölgyivel és az összes hasonszőrűt most hadd ne soroljam, mancsostól...
Pár száz embert érdekelt, hogy a mentősök megalázóan keveset keresnek, miközben életeket mentenek. De a tüntetést se éppen csütörtök délután háromra kellett volna megszervezni...
Dizavul 2017.06.01 01:48:59
A népszaga 150--re becsülte a résztvevők számát...
nepszava.hu/cikk/1130942-hatat-forditottak-a-mentopalotanak---bermentoakcio-a-marko-utcaban

"Több politikus is feltűnt: Szabó Tímea (Párbeszéd), Rig Lajos (Jobbik), Szél Bernadett (LMP), Hadházy Ákos (LMP) is szolidaritása jeleként vett részt a megmozduláson."
És még "szakszervezetek"..

Valljuk be: kusper eftárs ezt is méretesen elkúrta.
A mentősök le se szarták őt és a "szakszervezetét"+

Muhaha
Dizavul 2017.06.01 07:24:40
www.origo.hu/itthon/20170516-fegyelmivel-bocsatottak-el-a-mentoskent-dolgozo-kusper-zsolt-szakszervezeti-elnokot.html

És akkor nagyon bírnak csodálkozni az eftársak hogy le szarják kuspert és az ő szakszervezetét...
Egymástól függetlenül gyalulta a betonba a fideszeseket és a civilekre vonatkozó törvényüket két politikusnő. Mindketten alaposan felhúzták magukat és a rendszerre borították az asztalt.  ..
Dizavul 2017.04.21 11:45:02
@Könnyen elkaptuk, uram!: "tényleg érdekes. Szemerkényi Réka a fideszes a névsorban..."

Na látod.
És máris megértetted hogy miért hívták haza Washingtonból.
Dizavul 2017.04.21 12:20:20
@chrisred: "Egyetlen okot mondj, hogy miért nem maradhat a Magyar Állam nevű kalózhajó egyetlen percig sem kapitány (pártpolitikai irányítás) nélkül. "

Mert az a káosz és anarchia állapota.
A gyenge állam, ami ráadásul vezetés nélkül marad, az szétesik.
Lásd Ukrajna, Argentína, Venezuela éppen.
  A Fidesz 2002-ben négy évnyi polgári kormányzás után ellenzékbe került. 2001-től már lehetett tudni, hogy az MSZP várható szociális demagógiájával szemben a Fidesz csak egy másik fajta demagógiával, a parttalan nacionalizmussal maradhat biztosan hatalmon, de sokan reménykedtünk abban, hogy kellő…..
Dizavul 2017.04.21 11:36:06
@HaFr: "Ennek ellenére mi ehhez a német-osztrák közép-európai civilizációhoz tartozunk ezer-egyszáz éve, "

Nincs ennek ellenére.
A tény hogy ezzel a (kényszer-lésd Habsburgok)tartozással mindig ráfáztunk,mégpedig tragikusan.
Bár tartoztunk volna például az első és második világháborúban az oroszokhoz,legalább Erdélyt megtarthattuk volna a végén, és mint a románok, "győztesként" fejezhettük volna be...
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Dizavul 2017.03.28 13:01:19
@kalbász: "Nem ártana az sem, ha végre nem 1000 háztartás nézési mintáiból szűrnék le ezeket a pontos adatokat."

Pontosan már 1040 háztartásra nőtt :P
És egyetlen cég, az AGB Nielsen van több évtizede monopolhelyzetben ezen a sok milliárdos reklám tortát elosztását befolyásoló mérési piacon.
Magyarországon.Ahol mindent hamisítanak és manipulálnak, még a paprikát is.
Dizavul 2017.03.28 16:55:32
@Tzp: "Ha megfelelően válasszák ki az ezer háztartást, akkor kb ugyan olyan eredményt mutat, mint egymillió háztartás. "

:P
Jól mondtad: ha megfefelően választják ki őket...
De Magyarországon higgyűk el hogy akad ezer megfelelően kiválasztott önkéntes, aki mindenféle beleavatkozás és ráhatás, befolyásolás nélkül, beengedi a lakásába a mérőeszközöket, majd pusztán állampolgári hivatás tudatból nyomogatja szorgalmasan a gombokat, míg az AGB Nielsen monopol helyzetben levő méricskélő kaszál...
Hihető, hihető:P

Legalább annyira mint az hogy néhány évvel ezelőtt az RTL büntetés miatt elsötétített képernyőjét nézték a legtöbben órákig, legalábbis az AGB mérései szerint .
A Heti TV nevű zsidó közösségi csatornánál folytatja Bánó András, írja a Breuerpress. Az ATV Híradójának eddigi főszerkesztője a megbízatása lejártával Európa első zsidó közösségi tévéjénél folytatja, ahol februártól rögtön három műsora is lesz. Bánó nem az első ismertebb név, aki otthagyja a…..
Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni - a Fidesz részéről biztosan. A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia…..
Dizavul 2017.01.05 14:28:07
@The Ghost Wolf: "a rendszerváltás óta már annyi pénzt öltek Magyarországba az EU tagországok mintha második Marshall segélyt kaptunk volna."

Jól hangzik. Kár hogy vannak benne apró szépséghibák.
Pl . az a tény hogy az EU-s pénzek 67%-át nyugati tulajdonú cégek kapták...
Ja és elfelejtetted kimutatni hogy ezalatt mennyit talicskáztak ki az országból, mert az EDU címszóval megszűntek a vámok ...
Dizavul 2017.01.05 16:09:34
@kewcheg: "de a munkabérek 90 százaléka csak szűkölködésre, kuporgatásra elég. "

Lószart, mama.
Valójában a papíron szűkölködök nagy része-értsd minimálbéresek, kényszervállalkozók- jóval többet keres mint amennyit bevall.

De adjak konkrét példákat is. Szolgáltatók egész sora, pincérek, szobafestők, kozmetikusok,gáz-vízszerelők(sőt bármilyen szerelők) papíron nyomorognak. Aztán próbálj pl. csak egy sima tisztasági festést rendelni, az összeg hallatán elkerekedik a szemed/szád.
És ez rengeteg területen így van.
Dizavul 2017.01.05 18:21:33
Ad 1: kormányozni muszáj valakinek( különben itt is kijevi anarchia és káosz következne).
Ad2 : A jelenlegi kínálatból pedig( a/ agyonvert ballibák, b/ Fidesz/Orbán, c/ operettnácik, d/majdnemzöldek) teljesen világos hogy az egyedüli kormányképes erő a jelenlegi.

Ami pedig a két fajta kormányzás között az un. "rendszerváltás" óta eltelt 24 év alatt a két fajta (ballib és jobboldali) igazgatás között kimutathatóak a lényegi különbségek.

Éspedig az hogy míg a 8(+4) év ballibák kormányzása alatt mindig "suchmannositottak", eladtak szinte mindent, MOL-tól párnagázig,MÁV Cargo-tól Postabankig, Posta székháztól az Airportig (de még a Malévot is egy abramovicsnak, áldassák érte a neve), a befolyt pénz is eltűnt(ahogy a többi is) , az államadósság is az egekbe emelkedett noch dazu az ország mégis a tönk szélére került, amit már egy Lehmann Brothers bedőlés is elfújt......aztán jöhetett az államcsőd előtt a magasságos IMF hitel....

ehhez képest viszont Orbánék visszavásárolják az elkotyavetyélt állami tulajdont és még jut is pénz fejlesztésekre.
Ha zongorázni tudnám a különbséget, én volnék Chopin, Mallorcán..

Olyanok ezek az érdekes "igazgatási" különbségek, mint a Magyar Nemzeti Banknál, ahol egy simor-karvalits-király júlia trojka "harcolt" évekig 7%-os alapkamattal a 3%-os inflációéért(nekik valahogy soha nem jött össze.)
Ahogy eltakarodtak, láss csodát: infláció is 30 éve nem látott alacsony szintre zuhant, no meg az alapkamat is..És kiderült hogy velük együtt eltűnt 206 milliárd forintos , általuk a tavalyi évre tervezett(!) MNB veszteség is, amit 2015-ben naná hogy az állami költségvetésnek kellett volna pótolnia, mégpedig kötelezően...

A titok a lopások természetében rejtőzik.Mert abban nincs vita hogy mindkét oldal (és holdudvara) lop (csal, hazudik.)

Csakhogy míg Orbánék ezt házon(illetve:hazán) belülre művelik...
addig a másik(sötét) oldal komprádorai nem elégszenek meg azzal hogy a saját zsebeiket megtömködik...
hanem még a külföldi maffiákat is etetniük kell.
Így jutott alattuk Magyarországon szinte minden a külföldi ebek harmincadjára.
(Lásd blum esetét a böszmével.amikor már ilyen piti "telekcserés" csontoknak sem bírtak ellenállni.)

Nos, míg a Fidesz és holdudvara éhségét és lopásait még képes elviselni az ország...utóbbiakét már nem, ezekbe rendre tönkrement.
2002 előtt (is) azzal uszítottak ballibáék hogy a Fidesz lop és " Magyarország többet érdemel" meg " több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak".
Bejött, valahogy nyertek. És? Kiszórták az ablakon a pénzt oszt két év múlva már fuccsban volt az ország(lásd öszödi beszédet) ami aztán nyílegyenesen tartott letolt gatyával a 2008-as válságba.

Érdekes a balliberális média és "közgazdászainak" reagálása a mostani makrogazdasági adatokra is.
Hiszen évekig ezt hajtogatták, hogy ez a megoldás: export, külker mérleg többlet, államháztartás 3% alatt, csökkenő munkanélküliség,GDP növekedés, alacsony infláció.
Erre most mindezt megkapják, ráadásul egyszerre és mit látunk? Hogy fanyalognak és annyit bírnak kinyögni hogy majd 2016 után mindez csökkenni fog..
Muhaha.
1. Egyre több jel mutat arra, hogy az ellenzéki sajtó Simicska és Puch vezetésével folyó átalakítása adott esetben egy MSZP-Jobbik koalícióban kulminálhat. 2. A Vona és a baloldal közötti választási együttműködés olyan "nemzeten átnyúló" pártszövetséget hozhat létre a korrupt Fidesszel szemben,…..
Dizavul 2017.01.04 11:41:42
" Hogy végül előrelépés lenne-e egy ilyen kormányzás, arról nem tudnék nyilatkozni, de jelentős minőségbeli különbséget a maihoz képest nincs okom feltételezni."

Valóban?
Akkor talán felsorolhatná valaki, melyek azon személyek és az elmúlt években elkövetett cselekedeteik, melyek arra érdemesítenék az operettnácikat hogy rájuk bízzuk az ország kormányzását...
Az ugye nem titok, hogy kiindulópontként a Magyar Gárda és a körülötte kialakult hazai és nemzetközi médiahiszti juttatta őket a parlamentbe.

Vagy:
Vona Gábor: Izrael a világbéke ellensége, terrorista állam
Holokauszt-ipar, zsidó mandátumok és a "nem létező nácizmus" - ilyen és ehhez hasonló felszólalások fogadták azokat a szimpatizánsokat, akik napra pontosan négy évvel ezelőtt részt vettek Vona Gábor jobbikos pártelnök tüntetésén a budapesti izraeli nagykövetség előtt.

A Jobbik hivatalos tájékoztatása szerint a felszólalók névsora a következőkből állt:

Vona Gábor, a radikális párt elnöke,
Gyöngyösi Márton, az Országgyűlés külügyi bizottságának jobbikos alelnöke, és
ifjabb Hegedűs Loránt, akire a Jobbik a "nemzet lelkészeként" hivatkozik.

A további, a párt által meghívottak között feltűnt még a Jobbik Ifjúsági Tagozata, az Új Magyar Gárda, a Magyar Nemzeti Gárda, illetve a Magyarországon Élő Palesztinok Egyesülete is.

Nnna?
Attól hogy most a Jobbik kamiont indítana a Meleg Büszkeség Napján( Staudt bőrtangában táncol), vagy attól hogy visszahívják Szegedi Chanadot vallásügyi miniszternek, Morvai Krisztina pedig az Európa-ügyi miniszter lenne?
Simicska meg végre megkoronázhatná karrierjét egy pénzügyminiszterséggel?
Erre az alternatívára kellene szavazni, csakhogy bukjon Orbán?

Na ne.
Dizavul 2017.01.04 12:23:16
@Ballib cenzúrázók réme 21: ("Nehéz lett volna a blog kezdetekor (mint konzervatív blog) elképzelni, hogy lesz idő, mikor Hafr a Jobbik-MSZP koalíció mellett érvel majd.
Persze akkoriban önmagában a felvetésért is azonnali kényszerzubbony járt volna.
Azóta sok minden változott.
Vona a rabbiknál Mea Culpázik, Simicska mögé állt, és Medgyessy veti fel az ötletet a koalícióról."

A bal-és/vagy "sima" libák az elmúlt évtizedben irtózatos energiát fektettek be hazai és nemzetközi politikai- és médiaszinten hogy a "Fideszszel össszekacsintó"(c. Lendvai Ildikó) nácikkal, a Jobbikkal és a Magyar Gárdával etc. riogassák a nagyérdeműt.
Szinte nem volt nap, amikor ne hullt volna barna eső
Magyarországon, Izrael nagykövete egy rendezvényen arrább ült nehogy elkapja a pestist a Jobbik elnökétől..:)

Most meg:
Medgyessy: Nem szabad finnyáskodni, össze kell fogni a Jobbikkal
szerző:hvg.hu
A volt miniszterelnök szerint az egyetlen lehetőség Orbán Viktor legyőzésére a Jobbik, az MSZP és a DK összefogása. Aki ezt nem látja be, annak majd a nép felé kell elszámolnia - tette hozzá."

Elvtársak..:) Egyre inkább érik az utódbolsevik+operettnáci nagykoalíció ..
Powered by simicsek&puch....

Erről a fordulatról kellene valójában ámulni...
Nem véletlenül írta a levelet köves slomónak, chanad szellemi mentorának és nem a maistream zsidó szervezetnek...

Hamarosan vona is át(vissza)alakul zazrivecz nathanná, majd simicsek pénzén együtt néppártosodnak, miközben puch lászló hazatol Bécsből néhány százmilliót..:P
(novák előd meg ül a határon).
Grand guignol.

A régi operettnácik meg úgy merednek Simicska mostani produkciójára mint Kolompár Álehándró BAZ megyében a PISA tesztre.
Pedig valljuk be, semmi meglepő nem történt.
Ózd és Veszprém után bizonyosan nem.
Orbán Viktor irtó poénosnak tartja a Népszabadság meggyilkolását, nem is leplezte kárörömét a HírTV felvételein...
Dizavul 2016.12.20 13:22:02
@Dizavul: "És a Simon(ok) külföldi számlái helyett talán a pénzeket inkább a sajtóba kellett volna fektetni az eftársaknak. Ehelyett ünnepelték a Pecinákat, ahogyan korábban a Maxwell Robikákat, mondván hogy megvan a megoldás, a külföldinek kutya kötelessége finanszírozni őket, hiszen ők a tutik meg a demokraták.
Jelzem, a Népszava, Vasárnap Hírek kombó is liechtensteini "'befektető" felé vette az irányt...Meg a 168 Óra & Co. egy zsidó vallási szekta felé...
Csak szólok, aztán pár év múlva ne tessék emiatt (is) Orbánt gyilkosozni.."

Alig írtam ezt le, máris bejelentették hogy Puch László elvtárs, MSZP-s pártpénztárnok tulajdonában levő osztrák/bécsi cég megvette a Népszavát és a Vasárnapi Híreket no meg a Szabad Földet...
Úgy látszik, az elfársak felismerték az utolsó óráikban hogy a külföldre lopott pénz egy részét mégis csak
vissza kellene forgatni a médiájukba.
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
Dizavul 2016.11.28 12:50:26
@Egyallampolgar: ("Nincs azzal gond, hogy az oroszakat foglalkoztatja a holokauszt.")

Valójában egyáltalán nem foglalkoztatja. Ahogyan a Gulag sem.

Az baszna be igazán, ha egyszer szélesre nyitnák az orosz levéltárakat és kiderülne, hogy valójában mit is találtak pl. a felszabadított náci koncentrációs táborokban...
         Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy miért nyert Trump, nevesd ki.        Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy mit csináltak rosszul a demokraták, nevesd ki.                Nem tudjuk, hogy valójában mi történt, azt sem tudjuk, hogyan kellene ezt pontosan…..
Dizavul 2016.11.11 09:28:05
Két nappal ezelőtt, még biztosra véve a Lújinszki Mónika Tehetségkutató Emlékverseny 2. helyezettének győzelmét, az eftársak errefelé már nyíltan egy 2017 utáni CIA puccsról álmodoztak:
index.hu/.../07/orban_trump_clinton_elnokvalasztas/
index.hu
Lesz-e 2017-től újabb CIA-puccs az Orbán-kormány ellen?
Panyi Szabolcs
2016.11.07. 20:56

Hát, erről most lemondhatnak a ballibák.( Már megérte)
De elmondanám mit várok/remélek Trump elnökségétől.
Ami biztos, hogy az USA alkotmánybíróságának szerepét betöltő Legfelsőbb Bíróságban jelenleg az arány libsik és konzervatívok között 4:4. Ez most Trump győzelmével változni fog a közeljövőben, így várhatóan ismét szerepet kapnak az Amerika gerincét adó fehér protestánsok( az LB-ben most csak kizárólag zsidók és katolikusok vannak) , ezáltal sok elvi kérdésben fordulat történik majd Amerikában.Is.

Várom hogy megszűnik a liberális "demokrácia export"(értsd országok lerohanása és szarrá bombázása, államcsínyek és puccsok szervezése majd saját sameszok beültetése-lásd legutóbb Kijev.)

Várom hogy megszűnik Oroszországgal szemben a "demokraták" által kirobbantott, értelmetlen hidegháború.

Várom hogy megszűnik pl. Németország katonai megszállása.

Várom hogy Trump megszünteti az Auschwitz mintájára külföldi területen üzemeltetett koncentrációs tábort, Guantanamot.

És végül, várom hogy a Magyarországgal szemben a krugmannok, scheppelek,. gaticharles-ok, meliak, sorosok,nulandok által üzemeltetett politika megváltozzon.

2000-ben napokig, hetekig szurkoltam, hasonló okoból amiért most Trumpnak, akkor hogy ne a Gore-Liebermann kerüljön hatalomra.
Hanem bárki, történetesen Bush, a republikánus. Bejött, sőt tanulságos is volt az amerikai "demokrácia" látlelete, lásd az akkori floridai eseményeket...

Szóval, a "demokraták" buktak, a republikánusok ifjabb Bush-sal elfoglalták a Fehéz Házat.
Mindenki nyugodjon le a picsába- gondoltuk.

Viszont ami utána jött, a neokonok uralma, a Wolfowitzok, Perlek által irányított és kirobbantott konfliktusok,háborúk..az pontosan olyan volt mint amit egy Gore adminisztrációtól előzetesen "vártunk".
Trump is hasonló banánhéjon csúszhat el.
Ha a republikánus párt neokon lobbija erősebb lesz mint ő és irányítani tudja.
Ez esetben Trump vagy Clintonné: tulajdonképpen mindegy is.
Dizavul 2016.11.11 09:49:00
@jotekony koc:

Ez cseppet sem zárja ki azt amit mondtam.
Felhívnám a figyelmedet hogy pl. Izraelben nem éppen ballib vezetés van...
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
Dizavul 2016.11.04 13:04:10
@Dizavul: ("Mert 88 milliárd hangzik el rendre..de tegyük hozzá, a ballibák eladták még a tévé székházat is.
A Fidesz meg vett.
Micsoda különbség, ugye? "

Pedig milyen remek üzleteket kötött az mszp-szdsz a "kanadai" befektetőkkel illetve a wallisszal:

vastagbor.blog.hu/2009/01/20/tv_szekhaz_szinte_ingye
Dizavul 2016.11.04 13:24:37
@Legeslegalja: ("MAjd mikor a magyar kormány Sorosnak ellent merészelt mondani, akkor Soros Gyuri egyik fiókszervezete a (Democracy Reporting International (DRI) ) megmérte a magyar médiaviszonyokat, és úgy találta hogy nem nyalják eléggé Soros Gyuri seggét.")

Majdnem így történt. De csak majdnem.
Volt ugyanis a dologban még egy csavar. Természetesen nem a Democracy Reporting International (DRI) fedőnevű berlini sóhivatal jött ide hogy mérje a magyar adatokat.
Hanem a még szebb nevű, soros támogatásban részesülő " Mérték Médiaelemző Műhely".
Akik azt mérték- hogy szerintük- a médiumokban a migránsokat negatívan vagy pozitívan ábrázolták szeptember végén.
Fene tudja, pozitívan nehéz is lett volna.
De ha a "Mértékről" sem tudnál semmit, 2011-ben alakult és bizonyos polyák gábor a vezetője.
És itt jön az érdekesebb: ebből akart még a végső eltakarodásuk előtt last minute akcióban az mszp és az szdsz meg az mdf ORTT elnököt fabrikálni (nem jött össze):

www.mediapiac.com/mediapiac/A-szavazasig-sem-jutott-el-Polyak/12615/

Minő meglepő, nem?
Dizavul 2016.11.04 13:31:03
@antiszociálisCDtok:

Bocsáss meg, de ha azt látom hogy ugyanazok brekegnek minden hullámhosszon akik a 2002-2010-ben azt művelték a közmédiában(is) , amit...
nem állhatom meg hogy ne idézzem a népszerű film címét:

" Nicsak! Ki beszél most?"
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
A Blahán megint felálltak a színpadra azok, akik imádnak színpadra állni, és megint elmondták ugyanazokat a képtelenségeket, amelyeket egyenként ismételgetnek már 3-4 éve, és amelyek összesen rendre kudarchoz vezetnek. Most sem lesz másképp. Bokros "500 napja", Gyurcsány "ki, ha én nem" magán…..
Dizavul 2016.10.30 13:20:35
@Hidvégi Mihály: "Mert ha minden olyan rendben lenne, ahogy itt hozzászólásokban írjátok,"

Bár bevallom, a hozzászólások felét sem olvastam el, de a magam részéről legalábbis egy szóval sem írtam olyat hogy minden olyan rendben lenne.
Egy csomó mindent kifogásolok, nyíltan is kritizálok a jelenlegi kormányzásból, például azonnal törölném a Várba költözést vagy a Sorsok Házát, ahogyan nagyobb befolyást biztosítanék Tarlósék fővárosának is.

De. De ezt nem jelenti azt hogy bármi olyan mögé beállnék ami anarchiát, káoszt, extrém esetben kijevi polgárháborús állapotokat hozna, mindezt csak azért hogy azok akik hagyományosan mindig és mindent elkúrtak, valahogy újra a húsosfazékhoz közelítsenek.
Mert szépek a lózungok. De tegyük a kezünkre a szívünket: erről szól az egész.A valóság az hogy az agyonvert ballibák bárhogy, bármilyen eszközzel Orbánt szeretnének buktatni. Mindegy hogy kivel, simicskával, zazriveczel, sorossal, bárhogy és bárkivel.Ezért egy új Ukrajnáról és akár polgárháborúról/forradalomról álmodoznak.
Hogy aztán ők ugyanott, ugyanazt folytathassák mint a rendszerváltás előtt, vagy után immár "demokratikusan".

Csakhogy az ország nagyobbik és józanabbik fele a stabilitásra vágyik.
Tisztában vannak/vagyunk hogy a múlt bűneinek köszönhetően olyan adósság- kötelezettség stb. csapdákban vergődik az ország, hogy a gúzsban táncolás erre a megfelelő kifejezés.
Azzal is tisztában van az ország nagyobbik és józanabbik fele hogy ebből az állapotból csak lépésről lépésre, nehezen lehet kikeveredni.(hol van már a 2004 óta tartó túlzott deficit eljárás, az EU-ban elsőként felvett IMF hitel vagy bármi, munkanélküliségtől inflációig, CDS mutatótól hitelminősítői bóvliig? Sorban múlnak el, ahogyan a svájci frank hitelek.)
Azzal is tisztában van az ország nagyobbik és józanabbik fele , az amelyik a stabilitásra vágyik hogy ezt Orbán és tömegtámogatottsága nélkül nem lehetett volna/lehetne megcsinálni.

Végül azzal is tisztában van az ország nagyobbik és józanabbik fele, hogy, ahogyan ez a poszt is bizonyítja, az ellenfeleknek(na jó, ellenségeknek) csupán Orbán kinyírása a "programja". De hogy UTÁNA mi volna? Erről kuss van, vagy ilyen bokroslujasi "500 napot bírjunk ki" c. hagymázas rémálmok.
Marad hát a rendszer ellenségeinek a bojkott, a kivonulás, a hekkelés, a brüsszeli/washingtoni hazaárulás, a sípolás.
És kurvára nem értik hogy ennyire miért nem viszik őket a népek a vállukon vissza a parlamentbe.