Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokemon

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Nekünk Pinyő kell? 2013.12.20 13:21:00
Pintér Attila (játékos korából ismert becenevén: Pinyő) szövetségi kapitánnyá történő kinevezésével az a legfőbb baj, hogy már megint mindenkit hülyére vett az MLSZ vezetése. Ment a nagy duma a hollandiai 1-8 után, hogy itt az ideje igazán neves külföldi edzőt hozni a…..
pokemon 2013.12.20 21:51:34
@Robinzon Kurzor: azért egy Spanyolo.,Szerbia,Lengyelo.,Izland,Málta csoportban nem mi vagyunk az esélyesek az 1-3 helyre.
  Igen sokan felháborodtak az Index turistaátkúrós videóján, joggal persze, pedig nem ez volt az első ilyen. Szinte minden közszolgálati és kereskedelmi tévé csinált ilyet, hol rejtett kamerával, hol provokatív kérdésekkel, sőt Zimmer Feri személyében játékfilmünk is van…..
Egész múlt héten elfelejtettünk benneteket tájékoztatni a Barca és a Madrid által beréámolt tíz gólról, ráadásul Madridban hamarosan útjára indul a labda (méghozzá szélsebesen a Sporting Gijón kapuja felé), úgyhogy összehányavetiskedünk nektek egy egész heti…..
Március tizedike. Emlékezzünk csak, Feri is ezt mondta. :)Azurák Csaba: - Mi következik március kilencedike után? De most ne azt mondja hogy március tizedike, hanem politikia értelemben...Gyurcsány Ferenc: - Hát, politikai értelemben is tizedike jön :)(TV2 Mokka, 2008. február…..
pokemon 2010.03.09 12:03:09
pokemon 2010.03.09 19:00:12
@pokemon: Basszus most esett le, hogy ma van március 9.-e. :D
Sok töprengés szükséges ahhoz, hogy ember fia hétről hétre máshogy írja meg ugyanazt: nyert a Real Madrid és a Barcelona is, és nyerni is fog. Márpedig ez a helyzet, hiába Sevillázik a média, ez megint egyáltalán nem az andalúzokokn fog múlni. Nem csak az üveggömb hamis, a…..
El Clásico Gavallérok udvarlása 2010.02.02 11:57:00
Képileg bizonyított, nemvitatós offszájd volt Pedro gólja, és kábé ez az utolsó mondat, amit ezzel így önmagában foglalkozni érdemes. Aki nem így gondolja, olvassa a madridi sajtót, és kábé annyira fog meglepődni, mintha a kurucon zsidózást talál. Pedig megtehetnék, és…..
Immáron hivatalos, hogy a francia középpályás, Patrick Vieira a Manchester City-be igazolhat, az előzetes hírekkel szemben pedig nem 6 hónapra kölcsönbe jön, hanem 18 hónapos szerződést fog aláírni. Az Inter-nél épp tegnap játszotta utolsó mérkőzését a Chievo ellen 1-0-ra…..
Miután elvertük a Chelsea-t joggal várhattuk, hogy a reménytelen formában lévő Bolton ellen is nyerni fogunk. Naná, hogy nem így lett. Bírói tévedések, amatőr védelmi hibák, meglehetősen gyenge periódusok, kevés helyzet, rossz egyéni teljesítmények, ezek összessége vezetett a…..
Továbbjutottunk, különösebb gond nélkül. 3 gyönyörű gól, de még 3 nagy ziccer ki is maradt. Gyors támadójátékot játszva, 1. félidőben még szenvedtünk, de a 2. félidőben felőröltük az ellenfelet. Na persze Wenger majdnem mindent megtett, hogy ne legyenek igazán versenyben a…..
Franciaország Thierry Henry touchdown passzával a hosszabbításban verte ki Írországot. Az írektől elcsalták a vébérészvételt. A varjak vagy teljesen megvakultak egy pillanatra, vagy pedig nem gondolkodtak előre, de az igazi görény természetesen Henry volt. Nem mintha mi nem…..
   Az elmúlt napok felgyülemlett híreiből válogattunk, mellé átigazolási hírek, na és Reserve csapatunk elverte a MU Reserve csapatát.      Kedden rendezték a városi derbit, tartalékos „nézőpontból”, melyet a City csapata nyert…..
Több pletyka is napvilágot látott a napokban, illetve vannak fontos hírek is a csapat háza tájáról, ezeket próbáljuk összeszedni röviden.   Robinho állítólag fél évre kölcsönben szerepelne a Barca-ban januártól, és ha megfelelne, akkor a Barca akár később meg is…..
pokemon 2009.10.13 12:41:22
@Richards: spanyol források szerint 35 millióért cserélne klubbot a brazil (43-ért vettétek). De csak nyáron, ha tavasszal beválik a katalánoknál. Fél évig pedig fele-fele arányban állnák a fizuját(3,2-3,2). Állítólag már csak a City arab tulajának kell beleegyeznie, a két szakmai stáb ill. Laporta már áldását adta rá. Decemberben találkoznak majd Abu-Dhabiban.
Vastagbőr Mi folyik Fóton? 2009.07.09 11:01:00
Fótnak, de legalábbis a Fidesz-KDNP-s városi vezetésnek nem megy túl jól mostanában. Januárban időközi polgármester választás volt a településen, mivel az előző Fideszes polgármestert különböző törvénysértések miatt(72 db) jogerősen elítélték és eltiltották…..
Nem akartam hinni a szememnek. Amikor a parlamenti rablóbanda számára már elérhető közelségbe került a költségtérítésről szóló népszavazás, az MSZP és a Fidesz rögtön megtalálta a közös hangot, és úgy döntöttek, hogy mégis inkább megakadályozzák a költséges…..
pokemon 2009.06.10 21:16:35
Mindmáig nem számolt el tavalyi pénzügyeivel a Jobbik, noha a határidő több mint egy hónapja lejárt - derül ki a HVG eheti számából.


Nem valami kivételes gikszerről van szó: a Jobbik 2003-ban alakult párttá, s azóta szaboltálja annak az előírásnak a végrehajtását, ami szerint minden párt április végéig köteles előző évi mérlegét közzétenni a Magyar Közlönyben. Ez eddig senkit sem érdekelt különösebben, s miután állami támogatást közvetlenül nem kap a párt, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) sem ellenőrizte rendszeresen a Jobbik könyvelését. Egykori fiókpártja, a 2 százalékost alig meghaladó 2006-os vokseredménye alapján költségvetési apanázsban részesülő MIÉP-Jobbik A Harmadik Út viszont éppen a múlt héten bukott meg a számvevőszéki vizsgán. Ez a szervezetet 2005 végén hozták létre magánszemélyek választási pártként, hogy megtestesítse Csurka István MIÉP-je és az akkor még Kovács Dávid irányította Jobbik szövetségét. E társelnöki rendszerben vezetett pártnak három évvel ezelőtti voksai alapján eddig - a 2006-2009-es időszakra - 136 millió forintot szavazott meg az Országgyűlés, ám a MIÉP-Jobbik még egyetlen forinttal sem számolt el a nyilvánosság előtt.


A vasárnap berobbant, már a magyargárdás Vona Gábor által irányított Jobbiknak jogilag nincs köze a közpénzes alapítványhoz, amiben korábbi Jobbik-politikusok ülnek, s születéséről nem is tudott az új vezérkar. Az emellett tovább harcol azért, hogy a már kicsikart 26 millió forinton túl is részesüljön a MIÉP-Jobbiknak adott állami forintokból.
Rövid ebéd előtti kis videónk, 3 gárdistáról, kik meglátogatták Lakatos Attilát borsodi vajdát és a sleppjét a kertjében, egy pár órás jópofizásra a kamerának. Annak ellenére, hogy jómagam naiv és idealista vagyok (amúgy egyik sem) valamint mérhetetlen romantikával tudok…..
pokemon 2009.05.25 13:38:21
@Tapmancs: A progresszíves csajnak és a tv2-nek egyértelmű az indoka. Mível mindkettő mszp háttérintézmény, ezzel próbálják a saját és a jobbik(jó lesz az még a 2010-es választásokra) szavazatait maximálni.
Vastagbőr Fidesz EP-kampányfilm 2009.05.25 08:31:00
A Fidesz a kampány hajrájára állt elő a maga videójával. Az az érdekessége, hogy egy blogger, Greyhound videóját kérte el Gyürk András, a Fidesz kampányvezetője. Gratulálunk Greyhound sikerének! Grey a "Best of Gyurcsány" közkedvelt sorozat szerzője:-) A Fidesz…..
pokemon 2009.05.25 09:11:10
@Seduxen:
Érdekes lenne, ha egy párt egy 30 mp-es filmben mutatná meg, hogy mit is akar az EP-ben.
De ha kíváncsi vagy olvasgass: http://fidesz.hu/download/program2009_magyar.pdf

Vagy nézz videókat a programalkotás menüpontnál: www.valasztas2009.fidesz.hu/
A rendkívül szórakoztató SZDSZ-JOBBIK deathmatch egy pikáns mellékága Novák Előd tevékenysége az Országos Választási Bizottságban. Novák Előd a januári ferencvárosi időközi választáskor tette le a névjegyét az OVB-ben, előtte csak úgy emlékeztünk rá, mint a…..
pokemon 2009.05.13 11:28:40
Azért én nem bíznék meg annyira Novákban.
Ezt láttátok már?
leleplezopeter.blogspot.com/

Tudom, tudom akár kamu is lehet. Viszont simán kinézem a kurucinfós Novákékból. Nem véletlen, hogy "szagról" megismeri melyik kopogtatócédula másolt, hiszen gyártottak már belőle eleget a saját kezükkel.
  Tegnap kitettünk egy levelet, amit a neten találtunk.  A benne foglaltak mindenképpen megérnek egy posztot. Talán többet is.   Mikori a levél? Akárki is írta, 2009. február végén születhetett.   Anonym-us azt írja, „nálunk nincs cigány bűnözés csak…..
Mandiner blog Sötétség délben 2009.05.04 12:01:00
  Találtunk egy névtelen nyílt levelet, volt miniszterelnökünknek, kedves Ferinek címezve, az internet megannyi rejtett bugyrának egyikében. Utánajártunk egy kicsit a szerzőnek és a levélben írtaknak. Mielőtt megosztanánk, mire jutottunk, először álljon itt a vidia…..
"A magyar embereknek aközött kell választaniuk, hogy elveszítik az állásaikat, vagy átmenetileg lemondanak a jövedelmük néhány százalékáról" - mondta tegnap Bajnai az MSZP kongresszuson. Nagyrészt kik fognak lemondani erről a "néhány százalékról"? A…..
pokemon 2009.04.06 11:37:24
Szerintem a "kör-jegyzőség", "kör-polgármesterség", "kör-önkormányzás" lehetőségét meg kell adni, de nem szabad ráerőszakolni az emberekre. Azok a falvak, községek, kisvárosok amelyek úgy gondolják, hogy így jobban tudnak működni tegyék, de nem szabad ennek erőszakkal történnie. A kommunizmus idejéből épp elég negatív példa van erre, nem hiába hívták azt a korszakot TANÁCSrendszernek, a mait pedig ÖNkormányzatinak. Gondoljátok, hogy pont a kis falvak tehetnek arról, hogy szarban van az ország? Kinek van nagyobb tartozása, a falvaknak vagy esetleg Pécs, Budapest önkormányzatának? Hol vannak nagyobb mutyik? Budapesten, Pécsen vagy a kisebb falvakban? És megint körzővel és vonalzóval meghúzzuk a vonalat, hogy hol lehet polgármester és hol nem? Pont mint a Molnár-Horváth eü. reformnál! Az is jól sikerült...
Ráadásul nem csak egy szempont létezik, nem csak hatékonyság szempontjából kell nézni dolgokat.Az emberi társadalomban nem ez a legfontosabb szempont. A településen nem egyszerűen adatok élnek, hanem emberek, akiknek alkotmányos joguk van az önkormányzásra. Nem dönthetnek róluk, a megkérdezésük nélkül.
És még nem beszéltünk arról, hogy állambácsi szépen leosztja az állam feladatait (pl. anyakönyvezés) az önkormányzatoknak, majd cseszteti őket hogy sokba kerülnek. Vagy hogy az önkormányzat jegyzőjével szedeti be az adókat, majd nagy kegyesen méltóztatik visszaadni belőle egy kis szeletkét.
És szerintem minél nagyobb egy szervezet annál nagyobb a mutyi annál több lóvé folyik ki a haveroknak. Lásd falu-város-megyei jogú város-Bp-állam

Ja, és kifelejtetted a kistérségeket, ahol szintén külön hivatalok vannak. Ismerek egy olyan kistérséget, amelyik felbomlott és 2 kistérség lett belőle, csak azért hogy az egyik városban (volt szadeszes polgi)ne kelljen becsukni az okmányirodát és még pár hivatalt és ne kelljen elküldeni az embereket. Állambácsi pedig szépen belement, hogy kibasszon a konkurens fideszes vezetésű várossal.
A lopakodó Gyurcsány-Draskovics (fél)diktatúra még képes meglepetést okozni. A reggeli zászlófelvonáson a kordonon kívüli "ünneplő" tömegben két fiatalember kifeszített egy lepedőt, amire szépen, fekete festékkel ráírták, hogy „Felelős kormányt…..
Az 1848-as forradalom egyik fontos eseménye volt az izgatás és sajtóvétség vádjával elítélt és bebörtönzött Táncsics Mihály kiszabadítása. Kevésbé köztudott, hogy Táncsics a szabadságharc bukása után is több mint tíz éven keresztül bujkált, majd újra letartóztatták…..