Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VajdaságiTanár

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori ESCam QF001 hatalmas sikere után itt egy újabb beltéri érdekesség. A Digoo terméke HD felbontást, éjjel látást, mozgásérzékelést, online és helyi riasztást, ONVIF támogatást, 90 és 355°-os forgatást, akár egy hónapnyi felvételt, és maximum 3 W-os fogyasztást kínál 6600 forintért. Ez most…..
34.500 forint EU raktárból, porszívóz, felmos, és nem hagy maga után semmit. Mi az? Ez bizony az iLife X5 robotporszívó! Azt hittem a Blitzwolf ajánlata után, hogy ez valami katasztrofálisan rossz darab lesz, de csak kaparom az állam a földről...
A minap próbálom előadni a tananyagot. Aránylag haladok is, mire valaki a diákok közül egy orbitálisat böffent. Namármost. Hogyan reagáljam én ezt le? 1. Nem veszem figyelembe. Ergo: ennél a tanárnál mindent lehet. 2. Figyelembe veszem. Ergo: a tanárt ez érdekli, tehát máskor is csinálhatom. 3.…..
A kormányfő ismertette a fizetés- és nyugdíjemelés mértékét Azt mondtam, hogy nem politizálok. Ettől még lehet véleményem (amíg a fejemre nem koppint valaki) :D Kicsit nekem is büdös, hogy ez a második postom, de ez van. Most aktuális. Azt mondja a nagyfőnök, hogy nemsokára kapok 6-7%-os…..
Úgy gondoltam, azzal kezdem, hogy "miért is?" 10+ évnyi tanárkodásom alatt elég sok minden megtörtént már velem. Úgy gondoltam, jó lenne erről már naplót is vezetnem, ahol a velem megtörtént vicces/szomorú/felháborító/szívmelengető/érdekes sztorikat leírom. Na ez lenne ez a napló. Régi dolgokat…..