Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geda Zsófia

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az indiai filmrendező, Ram Devineni két éve alkotta meg a Priya's Shakti című képregényt, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra. A főhős egy áldozatul esett indiai nő, aki a hindu istenek segítségével küzd az erőszaktevők ellen. Ma már a történet második része is elérhető, a sikeres…..
Egyértelmű, hogy van helye a  közösségi finanszírozással foglalkozó platformokon a bot egyszerű, azonban életünket rendkívül megkönnyítő ötleteknek. Ebbe a tendenciába illeszkedik a p BAG névre hallgató nanotechnológiát alkalmazó és RFID/NFC-t blokkoló… zseb, amit most közelebbről is megnéztünk...
Európában egyedülálló ötletet valósít meg, .hu helyett .dog-ot használ. A startup alapítóinak majd két évtizedes tapasztalata van kutyatenyésztőkkel és a vásárlókkal való kapcsolattartásban és úgy gondolták szükség van arra, hogy a két fél között egy moderátori szerepet betöltő platformot hozzanak…..
A Pécs City Guide (PCG) életre hívója szerint az ötlet nem egy hagyományos startup projekt. Úgy döntöttünk, hogy mégis, talán pont ezért lehet érdekes a Startup Mustra olvasóinak. Szűk körre fókuszál, színes eszköztárral, azonban most mégis elképzelhető, hogy megszűnik. Pedig a tartalom  minden…..
Bevallom se kutyám, se macskám, így először azt hittem, hogy egy kutya gazdik életét megkönnyítő startup kevés dolgot adhat nekem. Aztán rájöttem, hogy éppen ellenkezőleg, pont, hogy nekem való! Magyarország első kutyásoknak szóló szitteroldalának hála, fellélegezhetnek az aggódó gazdák: kis…..
A nők és férfiak közti különbségek tárgyalása, az egyenjogúság kérdései messzire vezetnének. Most mégis kicsit belekapunk a témába a közösségfinanszírozás oldaláról. Jelentjük: nemrég új platform nyílt csak női startup ötleteknek, innovációknak...
Kutatók szerint több baktérium tenyészik a telefonunkon, mint mondjuk a WC-ülőkén. Te mikor mostad meg legutóbb tudatosan az okoskészülékeidet? Szóval a minden nap többször is használt eszközeinket, nem feltétlenül tisztogatjuk kellő körültekintéssel. Ezt a problémát ismerte fel egy startup…..
Zöldebbek vagyunk. Van, hogy még papucsban is lesétálunk a hűvös idő ellenére a legközelebbi szelektív hulladékgyűjtőig. De mi van azokkal, akik mindig is arra vágytak, hogy legyen egy saját műanyag hulladék feldolgozójuk? Most már megépíthetik...