Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivision

11 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozogni szeretne, de fáj a térde, csípője, porckopás gyötri? Önnek sem kell – nem is szabad! – lemondania a mozgásszerveket erősítő, a keringést és az anyagcserét serkentő, a szervezet egészére jótékonyan ható mozgásról. Ismerkedjen meg az ízületeket kímélő mozgásformával, a nordic walkinggal!..
ivision 2018.11.29 13:03:32
A légkondicionáló használata a munkahelyen, otthon és az autóban olyan általánossá vált, hogy komolyan foglalkozni kell az egészségügyi következményeivel is. Az orvosok egyre gyakrabban találkoznak olyan problémákkal, amelyeket a túlzott klímahasználat okoz...
ivision 2018.07.19 10:31:01
@szepipiktor: rossz kocsiba ültél át amikor az SMS-t kaptad :)
Tauntonban él kisfiával egy negyven éves anyuka, aki olyan célt tűzött ki maga elé, amit eddig csak hat ember tudott teljesíteni. Nem ő lett a hetedik...
ivision 2018.01.18 09:00:16
@DFK: mert az mennyire jó dolog ha beledöglik abba hogy minden a gyerek körül forog, ugye?
Lazarbibi Marantz história 2017.12.10 10:07:16
Saul Bernard Marantz (zeneszerző, amatőr zenész és fényképész) 1911-ben született New Yorkban. Első kísérleti készüléke a saját autójában lévő rádió volt, amit kiépített, és a lakásban üzembe helyezve próbált belőle jobb minőséget kicsikarni. 1948-ban megjelent a mikrobarázdás monó hanglemez, ami…..
Kritizátor Az ezerarcú Tom Hardy 2017.08.12 15:00:00
2010-et írtunk, amikor a Christopher Nolan rendezésében készült Eredetet bemutatták a mozikban. Nagyjából ehhez az eseményhez köthető Tom Hardy hírnevének és népszerűségének robbanásszerű növekedése. Elismertségének mértéke és a rajongók szeretete azóta sem lankad,…..
ivision 2017.08.13 11:14:34
Június 27-én ismét útjára indítottak egy titkosító vírust. Jelen időpontig a legjobban támadott terület Urkajna, de Magyarország is a legérintettebb országok közé van sorolva. A vírus a merevlemezek boot részét (MBR) támadja meg, majd ezután a merevlemezt titkosítja. A titkosítás csak újraindítás…..
Internetmegosztás otthon, egyszerűen A laptop és más mobil eszközök előnyeit akkor tudjuk maradéktalanul kihasználni, ha vezeték nélküli hálózatot, WiFi-t létesítünk otthonunkban. A WiFi hozzáférés egyik, de nem egyetlen előnye, hogy csatlakozhatunk a mobil kütyükkel az internethez. A Wifi router…..
ivision 2017.06.05 11:56:56
@Secnir: like :)
ivision 2017.06.05 13:46:34
@asdf: csak amikor vasárnap vidéken azt hittem hogy a saját routerünk rossz akkor nem volt más választás, csak az E* volt nyitva, a nevek alapján meg az Asus-t választottam. Szó szerint egy használhatatlan vacak.
ivision 2017.06.05 18:11:41
@enpera: akkor te miért csinálod?
Megjelent az ESET távadminisztrációs szervere, röviden az ERA 6.5-ös verziója. Először jöjjön pár újdonság: megújult kezelőfelület több adminisztrációs felhasználói fiók kezelés továbbfejlesztett hozzáférés menedzsment új csomagkezelő rendszer Nézzük az elsővel. Az legfeltünőbb rész, hogy a…..
Kapható a Synology új routere az RT2600ac.Teljesítményközpontú kialakítás.A MU-MIMO és a legújabb 802.11ac Wave 2 szabványt támogató RT2600ac akár 800 Mbps-os és 1733 Mbps-os sávszélességet nyújt 2,4 GHz-es, illetve 5 GHz-es tartományban. A Dual WAN technológia segítségével…..
Emelje vállalatát a következő szintre egy alacsony késleltetést és kimagasló teljesítmény nyújtó, teljesen flash-alapú NAS kiszolgálóval Az adattárolási igények robbanásszerű növekedése mellett a vállalatok infrastruktúráját jelenleg az I/O-intenzív és alacsony…..
A 10-es verzió megjelenésével egyidőben, megjelent az Eset Internet Security, mint a 10-es verzió zászlóshajója. Teljeskörű biztonsági programcsomag a mindennapos internet használathoz. Átfogó védelem Windows rendszerhez: Script alapú támadások elleni védelem (újdonság) Webkamera védelem…..
A 10-es verzió megjelenésével egyidőben, megjelent az Eset Smart Security Premium változata. Átfogó védelem a mindennapos internet használathoz: Password manager (újdonság) Adattitkosítás funkciókkal (újdonság)..
A Ritlabs, SRL bejelentett a The Bat! levelező programjuk 7.4.2-es verzióját. Ezen verzió csak javításokat tartalmaz...
Karácsonyi akció: az 1 felhasználós ESET Internet Security áráértmost 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licencet kapsz! Így 3 különböző eszköz védelmét is biztosíthatodtetszőleges kombinációban, most rendkívül kedvező áron! Ajánlatkérésért vagy további információkért írj nekünk: email(az…..
Minden szülő szeretné ha gyermeke biztonságban lenne, nem csak a valóságban, de a virtuális térben is. Napjainban a gyermekek is egyre több okos eszközt használnak (pl: okostelefon, tablet), így ők is ki vannak téve az internetes támadásoknak. Az ESET Parental Controlja ezen próbál segíteni. A…..
Nemrégiben jelentette be a Ritlabs, SRL a The Bat! levelező programjuk 7.3.12-es verzióját. Ezen verzió legjelentősebb fejlesztése a program sebességének változása. A fejlesztőknek sikerült gyorsabbá tenniük sokunk kedvenc levelező kliensét...
Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy mától elérhető az ESET otthoni termékek legújabb, 10-es verziója, mely új termékeket és vadonatúj funkciókat is magával hozott. Követve az aktuális kihívásokat, az ESET új funkciókkal gondoskodik arról, hogy Önök gondtalanul internetezhessenek a jövőben...