Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vándortűz

52 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim! Örömmel jelentem be, hogy elkészült a második könyvem, a Meridián-könyvek II. kötete, „Ősi rovásjelek az erdélyi aranylemezeken” címmel. „Az univerzum maga az élet, nemcsak fizikai, hanem szellemi lények sokaságától is hemzseg. A végtelen időben a galaxisok milliárdjai születnek…..
A 2020. április 18-ára szervezett konferenciát új időpontban, október 10-én rendezzük meg. Kedves Résztvevők és Érdeklődők! A koronavírus-járvány miatt Magyarország kormánya 2020. március 11-én veszélyhelyzet elrendeléséről döntött. A 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet 4. § d) pontja értelmében…..
Az erdélyi Izsáky László emlékére, aki 1974-ben lecsalogatta az ufókat és megfejtette a szíriuszi aranylemezek üzenetét.„Gyújtsd meg a fáklyát, és a tüzet vidd tovább, mert csak így válhatsz kozmikus emberré!”Részlet Izsáky László aktáiból Erdély, 1974. június 7.„7-én 13.20 perckor az ufó…..
"Tudósok és ufológusok keresik és kutatják földön kívüli szomszédainKkal a kapcsolat megteremtésének módját, miközben a légben repülőcsészealjak röpködnek és az aggályok izgalmas zűrzavarában észre sem veszik, hogy a kapcsolatfelvétel már korábban megtörtént.„A Terrán élünk és dolgozunk...”, küldte…..
Eredetileg megjelent 1997. októberében az Ufómagzinban.Nyomozásom során kiderítettem, hogy Izsáky Lászlót 1997-ben az év elején látták utoljára élve, érdekes, hogy ez a cikk az év végén jelent meg a neve alatt, és sok információ tévésen van közölve. Vajon ez minek köszönhető? P.ZS.É...
1990-ben jelent meg egy magyarországi kiadású könyvben Izsáky László írása arról, hogyan találkozott 1974-ben idegen lényekkel, akik egy repülőcsészealjjal szálltak le Máramarossziget közelében és egy üzenetet hoztak az emberiségnek. Az üzenet, amely aranylemezekre volt vésve, a hatóságok kezébe…..
Limitált példányszámban újra megrendelhető Perlaki Zsuzsanna Éva „A jel – Sikeres ufólehívás a Kakastaréjnál – Az erdélyi Izsáky László nyomában” című könyve. Elővételben AKCIÓSAN vásárolható meg a könyv. Ára: 3500 Ft elővételben, személyes átvétellel (kizárólag 2020. április 18-án, az EXKLUZÍV…..
A múlt megannyi rejtélyt hagyott számunkra örökül a Földön. Különböző mítoszokban, legendákban olvashatunk a letűnt ősi civilizációkról, földrészekről, városokról, szent helyekről, amelyek a mai napig elbűvölik a tudósokat, felfedezőket, és a kalandvágyó, kíváncsi emberek fantáziáját is…..
Vándortűz BEMUTATKOZÁS 2020.01.04 16:15:55
Széles érdeklődésű személyiségként szeretném minél jobban megismerni a körülöttem lévő világot. Érdekelnek a megmagyarázatlan jelenségek, legyen szó akár földönkívüliekről, szellemekről vagy parajelenségekről. Saját tapasztalatokkal is rendelkezem, ezért egyfajta szűrőn keresztül figyelem az előbb…..
A Föld egyik legtitokzatosabb helye az Egyesült Államokban, a nevadai sivatag mélyén található, 51-es körzet néven elhíresült, szupertitkos objektum. A hatalmas területet nem csak mogorva hegylánc védi a behatolóktól, teljes kormányzati felügyelet is gondoskodik arról, hogy a bázist áthatolhatatlan…..
Magyarországon először rendez exkluzív konferenciát az aranylemezekről a Meridián Csoport...
Perlaki Zsuzsanna Éva, a Meridián Csoport alapító tagja, A jel című dokumentumregény szerzője nyáron megjelent könyvének apropóján kapott meghívást a kispesti Párbeszéd Tere 2018. október 30-i klubprogramjára. A kozmikus kapcsolatfelvétel lehetőségeiről tartott traccsparti sok érdeklődőt vonzott a…..
Az egyik legősibb szimbólumunk a kör, szinte minden kultúrában megjelenik. Nem véletlenül. Már az ősi értelmezésben is elsőként a Napot, a Nap korongját tekintették minden élet forrásának, hisz már elődeink is tudták, hogy a fénye és energiája nélkül nem létezne maga az ember, sem az élőlények…..
Megszámlálhatatlan mennyiségű jel és szimbólum öleli körbe a világunkat, amelyek kivétel nélkül mind valamilyen információt hordoznak magukban. Mielőtt a teljesség igénye nélkül sorra vennénk ezekből a jelekből, szimbólumokból jó néhányat, és értelmet, üzenetet, információt kötnénk hozzájuk, előtte…..
A Földünkön megforduló értelmes civilizációk évezredek óta előszeretettel hagynak különböző jeleket, ábrákat, szimbólumokat, hieroglifákat, írásokat a jelenkor és az utókor számára egyaránt, hogy bemutassák életüket, társadalmukat, világképüket. Számtalan barlangban, piramisokban, épületekben, sőt…..
  A közvéleményt megosztó témák között évtizedek óta kiemelt helyet foglal el az intelligens földönkívüli civilizációk múltbéli és jelenlegi földi tevékenységének kérdése. A háttérhatalmi elit minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a földönkívüliek jelenlétét eltitkolja, elferdítse, letagadja…..
Ma már „köztiszteletnek” örvendő magyar „ufókutatók” tucatjai vettek részt abban a szélhámosságban, amelyre aztán az egész birodalmukat felépítették, éppen ezért nem meglepő számomra, hogy napjainkra pont oda süllyedt le az egész ufókutatási téma, ahová züllesztői sodorták, a béka segge alá!..
Riport a Kispest TV-nek 2018. július 24-én a FSZEK kispesti könyvtárában mutattuk be Perlaki Zsuzsanna Éva „A jel” című dokumentumregényét, a Meridián-könyvek első kötetét. Az eseményről a Kispest TV készített riportot. SIKERES UFÓLEHÍVÁS A KAKASTARÉJNÁL   A közvéleményt megosztó témák…..
2018. július 23-án Miskolci László közétett a YouTube-on egy videót – „Az UFO lehívójel - Az Izsáky anyagok – Az erdélyi Aranylemezek” címmel, amelyben olyan kijelentéseket tett, hogy ő (!) megcáfolja Izsáky László állításait. Ezt ugyan nem tette meg, csak véleményt nyilvánított, és persze több…..
Vándortűz UFÓK A KÖNYVTÁRBAN 2018.08.02 12:35:00
KÖSZÖNET A LOKÁL MUNKATÁRSAINAK!..
RETTEGNEK AZ IGAZSÁGTÓL A MAGYAR UFÓKUTATÓK KÖZÉ BEÉPÜLT TITKOSSZOLGÁLATI SZERVEZETEK! A közvéleményt megosztó témák között évtizedek óta kiemelt helyet foglal el az intelligens földönkívüli civilizációk múltbéli és jelenlegi földi tevékenységének kérdése. Az ismert magyar kutatók többsége…..
2018. július 24-én, kedden 17 órakor a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti könyvtárában bemutattuk A JEL című dokumentumregényemet...
Sikeres ufólehívás a Kakastaréjnál Jöttünk, láttunk, győztünk! 2016. június 7-én két társammal, Prusival és Bélával sikeresen felrajzoltuk az erdélyi Izsáky László által 42 évvel ezelőtt használt valódi ufólehívójelet, a pontos tájolással és a kóddal együtt. A lehívójel működik! A…..