Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wombat16

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
5 sherpa hegymászó és egy kínai hegymászócsapat kereste Konyit, aki feltehetően egy jéghasadékba zuhant. Amit jégtörmelék fedett be. A kínaiak szerinte nincs már esély, hogy élve megtalálják. Klein Dávid ma jön le a hegyről. Ő azért nem vett részt a keresésben, mert a karja megsérült, s így…..
Érdekes dologra bukkantam ma délelőtt."Stílusikon érkezik. 2010.03.25. 18h" felirat egy leragasztott Andrássy úti kirakaton a Vertu és a Művész között.Tekintettel arra, hogy a környéken jó pár nagyon neves olasz cég, például a Dolce&Gabbana is megtelepedett, remélem…..
Kedves emberek! Ugyan nem volt ez hangsúlyozott eléggé, de ezt a blogot a Nike munkatársai, termék managerei, marketingesei (marketing igazgatói! regionális IGAZGATÓI, akik nem is beszélnek magyarul!) olvassák. Ebből az is következik, hogy nyugodtan, bármelyik postban feltehető nekik…..
Jó film a Világok harca, Tom Cruise valószínűleg az első szcientológus brosúra átlapozása óta ilyen főszerepről álmodott, Steven Spielberg meg végre elérzékenyedés nélkül rendezhetett szélesvásznú népírtást. Meg is hozta a sikert a Tv2-nek, még a Celeb vagyok, ments ki…..