Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaffianya

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás egy ideje panaszkodott, hogy lassan egy éve itt van, idén már volt 12 tájfun a dél-ázsiai térségben, de némi esőn kívül mást nem éreztünk belőle, viszont ő tényleg szeretne átélni egyet. Valahol bennem is motoszkált a gondolat, engem is érdekelt, hogy milyen, amikor a…..
Volt már róla szó többször is a blogon, hogy tőlünk pár percre van egy pláza, zenélő, kivilágított szökőkúttal. Most összeszedtem magamat és kiválogattam a képeket. :-D Anno az első lakást is a pláza melletti toronyházban mutatták nekem. A pláza mindkét végén van egy…..
Szaffianya 2017.09.17 22:16:51
Meg hát! :-D Aki most csajokban reménykedik, azt téved. Az nyert, akinek Gombóc Artúr jutott eszébe. Igen, csokizni fogunk. :-) A Holdújév közeledtével nem csak a különböző díszek és a mandarin jelent meg nagy számban a boltokban, hanem egy új csokis pultot is felfedeztem, azon…..
Mr Attila menni China Funny games 2017.01.06 06:10:53
És íme a haza indulás előtt beharangozott poszt: Az ének verseny után újabb programmal állt elő a cég - vagyis a szaxervezet. Funny games a program neve, december folyamán játékos vetélkedők során mérhették össze ügyességüket a 10 fős (5 fiú + 5 lány) csapatok. Természetesen munkaidőben. 18 csapat…..
Szaffianya 2017.02.02 16:16:07
Itt most 27°C van, Magyarországon meg a net szerint 4°C, és a következő napokban hajnalra 0°C körüli hőmérséklet várható. 媛媛 (Yuanyuan) nem rég osztott meg a WeChat-en 3 képet: egyet a cég napfényes udvaráról, egyet anyukája üzenetével és egyet, amit anyukája küldött a…..
Sziasztok!néhány mondat rólunk ,kis családomról :) Jelenleg 25 éves vagyok, bár úgy gondolom, hogy a kor nem lényeges.mindenki annyi idős amennyinek érzi magát :) Két csodálatos kisgyermek boldog édesanyja vagyok, amiért nagyon hálás leszek mindig! <3 Jázmin már hétéves, első osztályos nagylány…..