Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elistvan

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sohasem gondoltad volna, hogy Keleti Györgyi a nunusából él B)..
elistvan 2017.02.17 19:54:00
 Igazából hörögve vinnyogok Igazából: 01:00 01:14 01:35 01:41 02:09 02:18 02:47 03:05 03:09 03:14 03:30 03:51 04:08 04:49 05:16 06:28 06:33 06:35 06:38..
Ha létezik gondolatsor, mely maximálisan ellentétes a romapop műfaj szellemiségével az ez: "Nem is vagyok akkora király, a gádzsik elkerülnek, hétvégente nem mulatok, legfeljebb leugrom a hörpintőbe a turkálós Budmil mackómban." Na, az efféle plebejus rinyálás DJ Mikitől is fényévekre áll. Sőt,…..
Paul Shane brit komikus a tegnapi napon, rövid betegség után elhunyt a dél-yorkshire-i Rotherhamben. A 72 éves színész szűk családja körében töltötte utolsó óráit. Három lánya és hat unokája, illetve rajongók milliói gyászolják. Hírességek és pályatársak is…..
90 Scooter :How Much Is The Fish? 2015.10.27 09:02:04
  Év:1998 Nemzetiség:Német  Lehet e sláger egy egyszerű kérdésből? A válasz igen. A Kérdést  kedvenc technobandánk a Scooter tette fel amely 1998 ban átesett egy tagcserén, ugyanis Ferris távozott Axel érkezett a csapatba. Ezzel megkezdődött az úgynevezett second chapter azaz…..
elistvan 2015.11.01 14:08:51
Hogy senki ne vádolhasson azzal, hogy kizárólag a mainstream STÁRoknak szentelek figyelmet, következzék egy viszonylag ismeretlen, ám annál ígéretesebb művész Sanci személyében. Mivel előadói múltjával kapcsolatban minimális információ sem áll rendelkezésemre, csak…..
A kofák nem akartak vasárnap dolgozni, így polcokba rendezték a portékájukat. A főváros XVII. kerületének egyik piacán úgy döntöttek a kofák, elég volt a vasárnapi korán kelésből, és 200 négyzetméternél nagyobb bolttá rendeződtek, továbbá a korábbi standokon áruló…..
A román, magyar és és cigány táncfolklór elemeit ötvöző Fricska táncegyüttes a britek legnépszerűbb tehetségkutatójában járt (ott, ahol az Attraction ugye nyert), és ha már ott voltak, négy igennel tovább is mentek, mert a zsűri tátott szájjal ohmygodozott a produkció…..
elistvan 2015.05.11 09:01:08
Ifjabbaknak: az Animal Cannibals fiúk egyik legnépszerűbb slágere volt az ominózus "Hazafelé az út veszélyes". Annyira kedvelt sláger volt, hogy segítségével még csajozni is lehetett '96-ban a Flamingó diszkóban. De honnan van a kezdő sor? "Jajdenagyon bevagyokén ÁLLÍTVA!" Ezt csak az tudhatta,…..
Panaszkodás, hisztéria, modoroskodás, alakoskodás, közhelyek, álszentség, undor. A gazdagréti tanári kar férfiállományáról hirtelen ezek a kifejezések jutottak eszünkbe. Vajon ki lesz meszelve tanévkezdésre a vécé? Minden tankönyv időben megérkezik majd? Lesz idén petárda…..
90 Tic Tac Toe – Mr Wichtig 2013.12.05 10:05:46
Év: 1997 Nemzetiség: német A korszakban felülreprezentált német zenei kincs egyik legértékesebb darabja. Az MG42-es elméleti tűzgyorsaságával érkező, enyhe angollal kevert német rímeket csakis Modor Tibi tudta eddig tökéletesen visszamondani. A szám, és főleg az 1 Anettka -…..
elistvan 2014.02.02 15:14:46
@Rich.mond: A La Bouche egyik fele mindenképpen (Melanie Thorton) német volt emlékezetem szerint.
elistvan 2014.02.13 19:22:10
@Vipera01: Utánanéztem, és tényleg ott a pont. De ha amcsik akkor vajon miért nem a tengerentúlon nyomultak anno? Mondjuk ez a Frank Farian a menedzserük se volt épp kispályás a bukott tátogós Milli Vanilivel meg a Boney M-el ahol a csávó szintén csak színpadi kellék volt.
Mindegyikünkkel előfordult már, hogy nemi életünk keretén belül basztunk, keféltünk, kúrtunk, tosztunk egy jó nagyot. A Lantos utca 8. első emeletén viszont Tisztességes Emberek élnek, így az ő esetükben az ilyesmi teljességgel kizárható. Náluk segg, cici, nyögések és…..
Év: 1999 Nemzetiség: Ausztrál Vanessa Amorosi hamisíthatatlan dance slágere tökéletes ellenpontozása ennek a novemberi esős napnak. Ma amúgy is csütörtök van, ez pedig pont jó alapozó lesz a hétvégi lazításhoz. Vanessa még ma is aktív és hazájában még ma is képes…..
Értekezés az első crossover formációról, mely velejéig gonosz mulatós-elektro eleggyel támadt rá pszichikai védőpajzsunkra.                          OFF: Mellesleg az egyik kommentelő állítása szerint az együttes…..
Tegnap este megjelent előttem Morpheus lila zakóban és makkos cipőben, majd miután felkínálta nekem a kék pirulát, a Fásy Univerzumban találtam magam. Ádám újfent úgy ragyogott, mint a napkeleti csillag Betlehem felett, mit sem törődve vele, hogy ezekben a pillanatokban beszédtechnika-tanárok ezrei…..
- Ez a lábbal onanizálás világnapja, ami különösen népszerű a veterán fűrészmalmosok között. - 1977-ben ezen a napon gördült le az első hordó önsajnálat a Tiszakécskei gyártósorról. - 83 éve született Jamaikában Campbell Williams humorista, a vicces cigaretta…..
elistvan 2013.08.10 18:35:34
@kittrabi: onanizláls= önkielégítés szakkifejezése, veterán fűrészmalmosok között népszerű (gondolom mert mindkét kezét levágta mert ügyetlen volt)
Jelentős hátrányból indult, de mégis behozta a Barátok közt nézettségét az Éjjel nappal Budapest. Ez a tény a Borsot máris spekulációkra sarkallta, még Réz András szakértőt is megkérdezték az ügyben, aki szerint nagyon ritkán történik olyan, hogy egy csatorna két sikeres…..
"Mégis mi visz rá téged erre?!" - a Fásy Mulató/Zeneexpressz rendszeres nézői bizonyára többször hallották ezt a kérdést ismerőseiktől, mint a fakír, aki U-szeget ver herezacskójába, majd akkumulátorsavval gargarizál. Biztosra vehető azonban, hogy kielégítő választ egyszer sem tudtak adni. Mint…..
A Budapest TV olyan, mint a csernobili reaktor: évekkel bezárása után is érezteti hatását. És nem is akármilyen intenzitással. Azt gondoltam naivan, hogy a gagyizmus templomának sekrestyéseként már ez a csatorna sem tud olyan múltbéli lidércfénnyel előrukkolni, mely őszinte döbbenetet váltana ki…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
Malek Andrea, Mező Misi, Caramel, Somló Tamás, Blake Shelton, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Tom Jones, will.i.am, Seal, Keith Urban. A látszólag eklektikus lista tagjaiban egy közös pont van: mindannyian a The Voice című énekes tehetségkutató valamelyik formátumának…..
A szerelmesek napján nincs szebb ajándék, mint egy dallal kedveskedni a hölgyeknek. Összeszedtük az internet színe-javát.   Sok pár úgy érzi, muszáj ünnepelniük a Valentin-napot, ám kapcsolatuk minősége már nem a régi. Nekik ajánljuk a Nefogazz zenekar Megtaposlak…..
Nem áll jól neki a napszemüveg Ha jövőre Tarr Béla rendezné az újévi beszédet, a köztársasági elnök a Sándor-palotából kisétálna Gödöllőre, de csak Mogyoródnál szólalna meg. Egy héttel Schmitt Pál újévi beszéde után a Köztársasági Elnöki Hivatal már szervezi a…..
Nemzetiség: amerikai Év: 1994 Nehogy azt higgye valaki, hogy megússza az idei karácsonyt Mariah Carey nélkül – „Merry Christmas” című albumának hála még sokáig csilingelhet a száncsengő és szólhatnak a hangzatos „woo-hoo, ooh-yeah, you-who” és további…..