Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ValóGyörgy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ egyik legnagyobb utazási oldalán már szabadulós játékként tüntetik fel a budapesti 3-as metrót - az oroszok által felújított szerelvényeket pedig kivonták időlegesen a forgalomból. A kormány reakciója: "a felújított szerelvények megfelelnek a vasúti…..
ValóGyörgy 2017.06.26 17:38:19
@sinus67: azt hogy a gyártó a hibás, meg a bkv, meg a Tarlós, meg a Zorbán, azt leírtátok már 50x. Én csak hozzátettem hogy nem CSAK ők lesznek a hibásak ha ez miatt valaki megsérül. Azt meg hol láttad hogy azt írtam volna hogy ők egyáltalán nem hibásak. Csak a tököm televan már hogy mindig csak azokat kell előtérbe helyezni akik amúgy "ellenségek", a történet többi résztvevőjét meg kegyesen el kell hallgatni mert azzal nem lehet indulatokat gerjeszteni. Azt hogy hogy a vérbe tesztelték úgy hogy ezek a hibák nem jöttek elő azt passz. De ezt a részét leírtátok már, most írjam le én is hogy ez így gáz? Minek? Tudjuk. Senki sem mondta hogy ez így oké. Én sem. De az istenített alstom-ot is elég sokáig tesztelték aztán mégse állt meg csak mert lehullott (állítólag) pár vizes levél. Ott ahol a ruszki metró a vizes leveleken is ezer éve gond nélkül mindig megállt. Akkor most az alstom jobb lenne? Igaz nem nyílik ki az ajtó véletlenül rossz oldalom, csak épp beledurran a másik szerelvénybe. Pedig az nem sz@r ruszki gyártmány hanem az a versenyképes nyugati termék (ahogy itt említette valaki), ugye? És ez esetben ráadásul nem is nagyon tudsz figyelmességgel védekezni, a kapaszkodás egy bizonyos sebesség felett nem sokat ér. Szóval műszaki hiba mindig lehet, ha ez tesztelés után jön elő (ajtók nyílása / fékezési képesség gyengesége) az nagyon gáz. De ettől még a "figyelmetlen" utas nem lesz vétlen résztvevő (általában, kivéve ha japán stílusú passzírozás van -amit én sose tapasztaltam- az más helyzet).
ValóGyörgy 2017.06.26 17:46:02
@sinus67: a "Ti" jelen esetben azokra vonatkozik akik egy adott álláspontot képviselnek. bár nem gondoltam hogy még ezt is el kell magyarázni... :)
ValóGyörgy 2017.06.26 17:51:33
@morpho: te is csak ennyit tudsz, habzó szájjal narancskullancsozni. de nyomjad csak, biztos jól megfizetnek érte :) mellesleg ha az üzemeltető meg akarna tenni majdnem _mindent_ a biztonságos működésért akkor végigmenne egy kalauz és mindenkit beszíjzna a székbe és csak ő engedne ki a megállóban. na akkor már szinte teljesen biztonságban lenne még a magadfajta konzumidióta is. csak akkor meg azért okádnád a savat hogy "diktatúra" meg "személyes szabadság korlátozása" pedig csak a biztonságod érdekében lenne :)))
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
ValóGyörgy 2017.05.19 15:38:02
@pamut:
Te ezt a roppant szimpatikus kocsmai stílusú IQnulla fröcsögést tényleg tök ingyen csinálod egész nap? Azigen. Remélem kevés ingadozó szavazó olvassa ezt mert különben nem 2/3ad lesz legközelebb hanem 4/5-öd. Azt gondolod hogy az ilyen sítlussal jobbnak mutatkozik a potenciális szavazónak a bal oldal választása a mostani szarkupaccal szemben? Hát nem. Szóval te inkább nézel ki fizetett fidesz agitátornak aki így akarja lejáratni a baloldalt, aki azt próbálja elhitetni hogy minden baloldali/liberális ilyen primitív habzószájú agyhalott fasz mint te.
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
ValóGyörgy 2016.11.08 14:49:59
@Cinkes:
tiszta szerencse hogy neked viszont pontos információd van minden hajléktalan helyzetéről :)
de áruld már el -feltéve hogy van időd a folyamatos erkölcsi kioktatás mellett-, hogy mégis mi is lenne a megoldás? mert azt nagyon tudjátok falkában vonyítani hogy fújj érzéketlen bunkók, geci orbán mindent ellop, stb stb, de értelmes hozzászólást a probléma megoldására még egyet se láttam. illetve az ez kéne, az kéne, szálló kéne típusúakkal az a baj hogy elfelejtik azt az apróságot hogy van. csak éppen az utcai csöves nem hajlandó odamenni. akkor ez építeni ezt meg azt hogyan is lenne megoldás? ja hogy az ilyet csak simán sajnáljuk mert szegény 100% hogy nem tehet semmiről és inkább tegyünk úgy mintha nem is lenne mert különben falkában érzéketlenfaszoznak le a magaslovon ülő liberális 'értelmiségi' (értsd: a semmirekellő, "dolgozni nem nagyon akarok csak sok pénzt keresni" típusú) idióták. de leoltottunk mindenkit a fórumon, ezzel aztán hajj de jól megoldottuk ezt a problémát is, igaze? olyan liberálisosan. mint mindig.
ValóGyörgy 2016.11.08 15:09:26
@Cinkes:
Ja hogy te ilyen bértroll vagy, értem. Akkor röfögjél csak szépen továbbra is mindenkinek ilyen semmitmondó okoskodást, gondolom teljesítménybérre fizetnek :) Kérlek mesélj még.
Három kérdésünk is van a szerdai, ismert neonáci által elkövetett rendőrgyilkosság ügyében...
ValóGyörgy 2016.10.27 15:41:11
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: neked is csak az a bajod "elvtárs" hogy nem tudsz úgy lopni mint a komcsi libsi gyúrcsók uralom idején, maximum azért lehet kevesebb a jövedelmed...