Regisztráció Blogot indítok
Adatok
józanul

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
Nagyon beindultak a viták a magyar jogállamiságról, de sajnos, a színvonal megint a béka segge alatt. Különösen a Fidesz produkál lenyűgöző bullshit-cunamit. (előre szólok, hogy ezt a posztot indulatból írom, ami látszik is rajta)..
józanul 2020.11.19 12:54:10
@Lord_Valdez: A 7.cikkely szerinti szavazati jog felfüggesztése és a kizárással fenyegetés már jó régen megtörtént, és azóta is lebegtetik, döntés nélkül. A mostani jogállami zsarolás csak repeta. miért húzzák a jogállamisági vizsgálatot több, mint 1 éve?
Átlagos gondolkodás a csípős, hideg tavaszi reggeleken: megvonjuk a vállunkat, "hm, ma is elkel a kabát". A méhész, vagy méhész családból származók (sűrűn mutatok magamra) gondolkodása ugyanezeken a reggeleken:"Istenem, vajon mi lesz idén az akácterméssel?"..
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
józanul 2020.03.28 08:59:22
@István Tamasi: A tesztek száma sem jelent semmit. Amíg alacsony a fertőzöttség, nincs szükség annyi tesztelésre, mint a magasabban fertőzött országokban. Jelenleg a viszonylag kevés fertőzött országa vagyunk. Ha több beteg lesz, a teszt is több lesz.
józanul 2020.03.28 09:10:02
@György Baranyai: Ritka józan hozzászólás! Köszönet!
A hét közepének egyik sokat ígérő eseménye volt, ahogy Eger újonnan megválasztott polgármestere, Mirkóczki Ádám bemutatta azokat a listákat, amelyek alapján a helyi Fidesz listázta az embereket, és így gyakorlatilag kasztrendszerbe sorolta az élő-mozgó választópolgárt (aki meghalt, annak is külön…..
józanul 2020.02.02 14:05:56
@Ekrü: Teljesen igazad van, ez mese habbal. Ilyen nincs, hogy valakik ilyen listát véletlenül a fiókban hagynak az utódaiknak, hogy legyen mit mutogatni. Elég gyenge próbálkozás.
Amerika félrenéz, amikor a demokrácia súlyos kelet-európai bajairól van szó, mert biztonsági megfontolások vezérlik a térségben, csak éppen Kína és Oroszország pontosan a jogállami hiányosságok miatt tudott benyomulni a NATO keleti szárnyába. A német Rektori Konferencia új vezetője riasztónak…..
józanul 2019.02.15 20:19:13
@na__most__akkor: Az mese habbal, hogy ott 5 év alatt, 1 fizetésből házat és két kocsit lehet venni, meg még 3 gyereket taníttatni, meg a hatalmas bérleti díjat fizetve összehozni egy vagyont. Mit dolgozik a fia, hogy az átlagfizetés többszörösét keresi?
Az én fiam 10 éve nem jutott Angliában sokra, mert a fizetése kétharmada a lakbér, 1harmada a rezsi, a felesége fizetése pedig elmegy a mindennapokra és a gyerekre.
  Az Elios-ügy világos bizonyítéka, hogy a a magyar állam végleg egy politikai maffiacsoport megszállása alá került, intézményei, szervezetei nem az ország, hanem ennek a csoportnak a szolgálatában állnak. Az ügyészség szégyenteljes szerecsenmosdatása mellett a minisztériumok is azzal foglalkoznak,…..
józanul 2019.02.11 18:29:13
@Helga Beauty Salon: Kedves Helga, az észérvek és javaslatok a libbantaknál mit sem érnek, erről már régen meggyőződhettünk. Szerintem is egyértelmű, hogy amennyiben nem teljesültek az előre rögzített feltételek a munka elvégzésekor, akkor ki kell javíttatni. Már ha nem "politikai sötétségről", hanem valódi hibáról van szó. Ha otthon elvégeztetek egy drága munkát és nem azt nyújtják, amire szerződtünk, ugyanez az eljárás: felszólítás garanciális javításra, ha nem történik semmi, akkor feljelentés.
Amúgy Jávor Benedek pont az az európai parlamenti képviselő, akinek legfőbb jellemzője "az ország szolgálata".