Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Bravo

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos van ennél visszataszítóbb jelenség a magyar sajtóban, de mindegy, nekünk ez jutott reggelre. Egy cikk, amit egy átlagolvasó nem tud megkülönböztetni a lap többi írásától, pont olyan, úgy van összerakva, tördelve, megírva, mint a többi. A gáz csak az, hogy a vegas.hu Andy Vajna online…..
Johnny Bravo 2018.05.14 11:23:16
@Anyukád egyik barátja vagyok.: az, hogy nem értesz a pókerhez, nem baj. Az, hogy nem értesz egy 10 soros szöveget, baj. De leegyszerűsítem neked. Ez itt médiügyi blog, és a médiának a tévé és film mellett a nyomtatott sajtó is része. És Sixx arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy a Borsban megjelent egy reklám úgy, hogy nem jelezték, hogy az reklám. Az pedig tilos. Erről szólt a cikk. Nem volt benne, hogy ki hogyan mit szerzett, csak hogy jelzés nélkül reklámoznak. Ne csinálj bolhából mikulást.
Kevés dologtól retteg úgy egy tévécsatorna, mint az elsötétítés, amikor nemhogy műsorokat, de ami a nagyobb baj, reklámokat sem lehet sugározni, úgyhogy az ilyesmi kemény büntetésnek számít. A Nickelodeon mégis maga döntött úgy, hogy szeptember 10-én, vasárnap két órán keresztül csak a feketeséget…..
Johnny Bravo 2017.09.06 07:36:55
@campobaszo: tarsadalmi felelossegvallalas a neve. Olyasmi, mint amikor ingyen aldozol a szabadidodbol a koz erdekeben. Pl.: elmesz segiteni ingyenkonyhara, vagy oregeket apolni. Itthon nem nagyon szokas, de a tusko, bunko paraszt usaban nagyon is. Ebben peldat vehetnenk roluk.
Évek óta szajkózom, hogy addig, míg félórás fórt ad az RTL-nek, a TV2 esélytelen a hétköznapi nézettségi versenyben. A Tények-Tények Extra kettőse 90 perces adásfolyama eleve észbontó volt, egy hírműsornak nem szabadna félóránál hosszabbnak lennie, de mivel ez volt a hétköznapi műsorstruktúra egyik…..
A Verge írja, hogy a hacker nem hazudott, és elérhető a Trónok harca hetedik évadának vasárnap bemutatásra kerülő negyedik epizódja. Egyelőre nem tudni, hova töltötték fel a cuccot, így azt sem tudni, milyen minőségű, hogy a végleges verzióról van-e szó vagy olyanról, amiben a Fal egy zöld háttér…..
Johnny Bravo 2017.08.05 12:57:06
@Fiona J. Jones: minek dolgozol? A penzt lopni is lehet.
Johnny Bravo 2017.08.07 09:55:44
@Meridian74: Nem nagyon megy ez neked... Szerinted az HBO-n van reklám, pedig nincs. Szerinted vontatott a sorozat, úgyhogy nem 73 részben kellene nyomni, hanem 156-ban. :D Az amúgy megvan, hogy a 7. évadban 1 órások a részek a 45-50 perc helyett, az utolsóban meg állítólag másfél órások lesznek? Szóval az eredetileg tervezett percmennyiséget fogod kapni, csak kevesebb darabban.
Johnny Bravo 2017.08.07 09:58:20
@Meridian74: És még: ugyan fingod nincs, hogy mennyibe kerül milyen sávszélességű net arrafelé, és a lakosság nagy részének milyen sávszélessége van, de szerinted idióták az indiaiak, mert összetömörítik. Gondolom, azt is megmagyaráznád nekik, hogy a kenyeret hogy kell sütni.
Ötszázezres napilapot talált Németh Szilárd az ötmilliós Szlovákiában. Az Átlátszó.hu szúrta ki a rezsibiztos tévés nyilatkozatát amelyben arról beszélt, hogy bizony Orbán Viktor már nem egyszerűen Magyarország miniszterelnöke, hanem bizony a térség meghatározó és elismert vezetője, aki az európai…..
Johnny Bravo 2017.07.30 16:04:20
@nick papagiorgo: hazudott? Igen. Miert zavar, h megirjak?
Nem bírta a terhelést az hbo.com vasárnap este, amikor Amerikában bemutatták a Trónok harca új évadának első részét. A látogatók egy idő után csak egy hibaüzenetet kaptak az oldalon, de aztán a premier vége felé visszatért az oldal. Gondok akadtak az HBO Now streamingnél is, ott szintén az új epizód…..
Johnny Bravo 2017.07.17 18:42:26
@nincs_nick: nem is ertem, biztos, tok hulyek ezek. Szerencsere, te innen atlatod, nekik meg fogalmuk sincs.
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
A Sorozatwiki írta meg, hogy az RTL tovább folytatja fikciós saját gyártásának erősítését, és azzal a Kalamár Tamással készíttet új napi szappanoperát, akinek a Barátok közt című, a mai napig képernyőn látható sikersorozatukat köszönhetik.  Az új sorozat az Oltári csajok címet kapta, naponta…..
Johnny Bravo 2017.06.21 18:08:21
@r_tibi: sokat hozzatenne a cikkhez ugy tartalomban, mint erdekessegben, ha le is irnad, nem csak tudalekoskodnal. Btw: lehet majd lstni egy musort naponta a tv-ben, amiben szineszek kitalalt tortenetet mutatnak be. Te hogy irnad le?
Az internetes jelenlétünk rengeteget változott az elmúlt években. Korábban az online böngészés a keresőmotorok használatát, konkrét tartalmak keresését vagy a kedvenc új weboldalaink olvasását jelentette. Ma már a közösségi média, az online videók és az azonnali üzenetküldés képezik az internetes…..
Johnny Bravo 2016.12.30 20:23:31
@Bambano: es az utcara se menj ki. E mailt se kuldj. Sot postai levelet se. Tovabb megyek: ne rendelj, be vasarolj, ne erintkezz soha senkivel. Ugy vagy a legnagyobb biztonsagban. Igy legslabb a szelsosegesen csolatasu nezeteidet nem osztod meg massal, es veled egyutt kihalnak.
Budapesten nem ismeretlen az olyan vízben úszó busz, ami közúton is tud közlekedni. A kínai és máltai gyártású hazai példánytól eltérően, Hamburgban egy Magyarországon gyártott vízibusz száll vízre..
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Johnny Bravo 2014.06.18 09:57:19
@totyalino1: 1részt, nem szeretnék feketén, vagy fehéren látni/láttatni dolgokat, mert a kettő között is van legalább 50 árnyalat szürke, és akkor még nem beszéltünk az egyéb színekről DE itt és most az RTL Híradójáról van szó (nem az ÉNB/VV/st fosokról), másodszor is, a kereskedelmi TV haszonszerzésről szól, azt adják, amit néznek. Ugyanakkor a Híradó az meg más műfej, ott a napi híreket kell(ene) összefoglalni, mondjuk olyan nézőpontból, hogy mi érinti leginkább a nézőket. Ideális esetben mondjuk nem a 3 fejű kis disznó érdekli, hanem az, hogy mire költik az adóját, és hogy jövőre mennyit fizet. Persze, nem vagyok naiv, nem hiszem, hogy az RTL hirtelen felismerte volna ezt, és persze, nyilván való, hogy ez most azért történik, mert ráléptek a tökükre. De amennyire olvasom, nem túloztak, hazudtak, ferdítettek (ellentétben pl. azzal, aki azt mondja, hogy "az RTL-nek is kell adót fizetni", mert ezzel arra utal, mintha eddig nem kellett volna), csak olyanokról beszéltek, amiről eddig nem volt szó (náluk sem, másnál sem). Hogy ez meddig tart, és hogyan, az majd kiderül, de javaslom neked, hogy ha pontos képet akarsz kapni az életben történtekről, akkor ne az ATV/MTVA/Hír TV vonalon mozogj, mert ami ott folyik, az egy alternatív "valóság". És hasznos lehet több forrást is olvasgatni. Persze, ha hozzászólásod cinikus volt, akkor az egész nem neked szól, hanem annak, aki komolyan így gondolja.
Tudtuk, hogy van ilyen, írtunk már róla, de most már élőben is láthattam a Mammut bevásárlóközpontban, az Optic Worldben, ahol ugyan nem lehet kapni, de pont ott volt a díler. Nem síelek, úgyhogy fogalmam sincs a síszemüvegekről, de ez még nekem is érdekes: az egyikben…..
Johnny Bravo 2013.02.28 01:16:52
@Bölcs Lázadó: Ha be lenne linkelve, akkor az lenne a baj, hogy mennyi pénzt kapott érte a cikk írója?
A Nemzeti Sport 100 nappal a londoni olimpia előtt végre helyre tette a 84-es bojkottot. Időszerű és frappáns az elégtétel. A meghamisított enbéegyes nézőszámok, a magyar futball többszörösen megbukott, lejáratódott szereplőinek szervilis körbenyalása mindig is a Nemzeti…..
Subba Subba Suli: Matek-Magyar 2012.03.28 09:53:00
Akkor számoljunk közösen Rakonczay Gábor sporttárssal: Portugáliából a Kanári-szigetekre az 1200 kilométeres távot közel 17 nap(16 nap, 19 óra, 25 perc) alatt tette meg (Napi átlag haladás: 38,64 tmf (71,56 km), Legkisebb nap megtett táv: 26,1 tmf (48,3 km), Legnagyobb napi megtett…..
Johnny Bravo 2012.03.28 12:33:29
@M. Bertalan: Nem csak az aki tud főzni, de csak az, aki evett belőle...
Johnny Bravo 2012.03.28 12:38:33
@M. Bertalan: meg aki már evett olyat máshol. Mert elém tehetnének egy pörkölt svábbogarat. nem biztos, hogymeg tudnám mondani, hogy jól van-e elkészítve, és hogymilyen az alapanyag. Mert hogy nincs rutinom. De egy csülökről pl vannak fogalmaim. Pedig nem tudnám megcsinálni. Amúgy meg a tetszik - nem tetszik nem nagyon hasonlítható össze azzal, hogy csalt, nem csalt. Szóval inkább úgy mondanám, hogy megmondhatod, hogy szépen evezett-e, vagy neked tetszik-e a kenuzás, de azt nem mondhatod, hogy csalt, amíg nem tudod, hogy igen. Persze véleményed lehet róla, csak kérdés, hogy az mennyire érdekel másokat, hogy mennyire csinálsz magadból teljesen hülyét,azzal, hogy olyan dologról van véleményed, amiről esetleg fingod sincs, és hogy mennyire érdekel, hogy hülye vagy mások szemében. Ettől persze nyugodtan írjad ki, amit gondolsz, és még az is lehet, hogy valaki egyet fog veled érteni, de attól, hogy én meg pár ezer ember azt mondjuk, hogy a gravitáció hülyeség, attól az még van. Addig, amíg be nem bizonyosodik, hogy nincs. És ha én bizonyítom be, hogy nincs, akkor máris nem hülye leszek, hanem tudós.
A hétvégén 48 éves korában elhunyt énekesnő a tévében nem nagyon szerepelt, de amikor feltűnt, akkor olyat énekelt, amit nagyon nehéz felülmúlni. Nem az én műfajom, amit csinált, de ettől függetlenül szenzációs hangja volt, tessék csak meghallgatni, hogyan kell elénekelni az…..
Johnny Bravo 2012.02.13 23:52:28
@Mateahos: szerintem pont annyira tudsz magyar lenni itthon, amennyire akarsz, vagy amennyire igényed van...
1600 Facebook-lájk, és a többi néma csend. 2011-ben komoly rétegsztárrá váltak a svájci Vuerich testvérek. A rétegsztárságot természetesen úgy értem, hogy elsősorban gördeszkás és faipari blogok kapták fel a témát: újrahasznosított gördeszka-lapokból, rétegelt lemezből…..
Johnny Bravo 2012.02.09 20:21:57
@pitybull: Mennyire hajlandóak a személyre szabásra? Elég szerencsétlen vagyok műanyag keret szempontból.
Johnny Bravo 2012.02.10 23:24:09
@pitybull: Köszi, rápróbálok. :) És ha érdekli a műértőket, beszámolok a sikerekről, kudarcokról. :)
Úgy akar kinézni, mint mindenki más? Vegyen egy jó kis Wayfarert! Ha ugyanis nem akarja a véletlenre bízni, egy Wayfarer esetén van a legnagyobb esélye, hogy ugyanaz a napszemüveg jöjjön szembe: a Wayfarer a napszemüveggyártás történetének legnagyobb számban eladott…..
Johnny Bravo 2011.10.11 23:31:06
@Szuperpocok: Szerintem Ace Ventura inkább egy 2030-as Predatort viselt, mint Tommy Lee Jones az MIB-ben.
Király az új napszemüveges blogod, lassan többet olvasom mint a totalcart… ;) szóval tegnap láttam ezt a Drive c. filmet és a főszereplőnek elég penge napszemüvege van, szerintem megérne egy posztot a blogodra, főleg hogy akkor megtudnám milyen modellről is van-e szó. Amúgy a…..
A gépet nem szerepel az online üzletben, ugyanis csak a diákoknak szóló store-ban található meg. Az ára viszont eszméletlen, a legkisebb Air áráért (átszámítva 192 ezer forint) egy 21,5 colos asztali iMacet kapnak az amerikai iskolások. A paraméterek: 3.1GHz Intel Core i3 Dual-Core…..
Keményen megbüntetné Felipe Massa az angolt a hétvégi balesetek után. Hamilton a brazilba belement, majd a megtört Ferrari az alagútban a falnak csapódott. A hajrában Pastor Maldonado Williamsét a gumifalba kényszerítette a mclarenes, de szerinte Massa és a venezuelai is ráhúzta a…..
Johnny Bravo 2011.05.31 14:30:50
@Macko: elolvastad a nyilatkozatát? tudod, ki az az ali g? tudod, hogy honnan idézett? Kétlem, különben nem írnál ilyeneket.