Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tejeskv

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a mai házasságokat vizsgáljuk, érdemes a legalább 10-15 éves, vagy annál is hosszabb ideje működő kapcsolatokat analizálnunk, mert ezekben alakul ki leginkább az együttélés sokszínű gazdagsága. A házasságoknak több fajtája is működni tud ugyanis: vannak az ideális kapcsolatok, melyek képesek…..
Tejeskv 2017.05.01 11:12:23
Hogy legyen egy példa a másik oldalról is:
Egyrészt a saját gyerekkori tapasztalat, hogy hiába csinálsz úgy mintha minden rendben lenne, a gyerekek pontosan érzik, ha a kapcsolat nincs rendben. Átvesznek minden rezdülést, rejtett feszültséget, akkor is ha nincsenek hangos viták. Én talán 13 voltam, amikor először kérdeztem, hogy mi a francért nem válnak már el, mert ez nagyon gáz. 19 évesen gyakorlatilag menekültem otthonról, mert nem bírtam elviselni a hideget, ami otthon volt.

Másrészt 23 év kapcsolat után látja az ember, hogy hol kellett volna más döntést hozni, mit kellett volna másképp csinálni. Igazad van abban, hogy könnyen belecsúszik egy nő kizárólag az ANYA szerepbe. Ugyanakkor ebből ki lehet őt billenteni, ha ebben segítséget kap. Nehéz átélni a csábító nő karaktert, ha az egész napod a pelenkák, etetés, mondókák és játszótér körül zajlik. Én nem kaptam segítséget, és gyanítom a Te párod sem kaphatott sokat. Mert a férfi dolgozik, pénzt keres és túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy még erre is időt szánjon. Ennek persze az lett a vége, hogy én csúsztam lefele az önértékelésben, ezáltal frusztrált és ideges voltam... Mindezt úgy, hogy az otthoni szex hiánya ráadásul csak nálam merült fel problémaként. Sokszor, sokféle megoldást, taktikát, praktikát (üzenetek, fotók, videók, ruhák, pózok... minden) bevetettem, de hosszabb távon semmi sem használt. Ezek után jöttek a kérdések: nem kíván, van valakije, mi a gond, min tudok változtatni... de semmi értékelhető válasz! Na ezzel nem lehet mit kezdeni...
Engem a hastánc rakott össze lelkileg, nőileg :) Minden nőnek ki kellene próbálnia, a feleségednek is. Segít visszatalálni ahhoz, hogy legyünk újra nők, és ne csak anyák :)
Mi azóta is együtt vagyunk, de míg én újra teljes fényemben ragyogok, ő néha csak értetlenül pislog, hogy vajon mi történik. És igen, így hogy visszataláltam magamhoz, hosszú évek után eljutottam oda, hogy nem könyörgök többet szexért :) Viszont nyitottan állok ahhoz, ha valaki számomra minden szempontból megfelelő partnernek bizonyul...
Szóval, a lényeg, segíts neki visszatalálni. Randik, vacsorák, wellness hétvége, gyerekek a rokonoknál, nagyszülőknél, sok közös élmény, nem mint anya-apa, hanem, mint nő-férfi. Sok-sok minőségi együtt töltött idő, nekem legalábbis ennyi elég lett volna...
Ja és még a végére, még véletlen sem a pénz miatt vagyunk együtt, soha nem érdekelt. Nem is a gyerekeink miatt, valahol még él a remény, hogy egyszer valahogy minden helyre áll, mert a szeretet a történtek ellenére még nem veszett el..
Jaj, de hosszú lett...
Szerintem mindenkinek van olyan férfi ismerőse, aki arra panaszkodik, hogy a felesége elhanyagolja szexuálisan. Bár nincsenek statisztikáim, de a fordított eset szerintem ritkább. A jelenségnek több oka is van, melyek kisebb-nagyobb mértékben össze is fonódhatnak. Vegyük sorra ezeket, és próbáljunk…..
Tejeskv 2016.10.27 12:06:19
@incognito ergo sum: Igen, ettől rettentem én is vissza :D mert gondoltam azért kíváncsiságból csak körülnézek :) Mutattak egy mailt, amiben a "napi ajánlatot" gyűjtötték össze az egyik ismerős lánynak... hát... :D
Tejeskv 2016.10.27 16:26:39
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Én is ezt kívánnám. De ha már sikerült ma dögösen felöltözni, megyek és iszom egy kávét, hátha belebotlok valakibe :)