Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soulclipse

1 bejegyzést írt és 565 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Avagy:  Fülöp-szigetek, rengeteg beton, hatalmas ágyúk, és a világ legnagyobb Molotov-koktélja.    A helyben úszó erőd 1896-ban kitört a spanyol-amerikai háború. Röpke pár hónap alatt a konkvisztádorok birodalmát bucira pofozta az ifjú trónkövetelő. A naponta…..
Politikai játszmákról és szakmai függetlenségről pusmognak a PSZÁF-elnök levele kapcsán   Ahogyan arról már beszámoltunk, Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke levelet írt a Kúriának, amelyben a bankokkal szembeni bírósági döntések…..
Azok után, hogy a Fidesz-frakció megdöbbent Szász Károly Kúriának írt levelén, szinte biztos, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jelenlegi elnökének befellegzett. Bár már korábban is leírhattuk volna ezt, például amikor kiderült, hogy a Nemzeti Bank és a…..
Úgy tűnik, maga a Fővezér is személyes kudarcnak érzi, hogy a 450 ezer érintett devizahiteles nagy része magasról  szarik a megsegítésükre kitalált árfolyamgát konstrukcióra. Akárhogy erőlködnek a bankok és a kormány közösen, az érintettek csak nem akarják vállalni az…..
soulclipse 2012.12.11 12:15:47
@Stenonis:
Sajnos az vagy.
1. A gyűjtőszámlát nem lehet sem elő-, sem végtörtleszeni. Mennyit fizetsz ki 8 év alatt 550.000 Ft hitelre, banki forint kamattal?
Használd az excelt, ha már azt írod tudod használni.
2. A lakáskasszát, csak a devizahitel előtörlesztésére (vagy végtörlesztésére fordíthatod, de az ahhoz v.szinűleg kevés)fordíthatod, lehet, hogy 235 Ft*-os árfolyamon, de közben a forinthiteled már ketyeg.
Világszerte üldözik a keresztényeket - mondja Rétvári Bence, mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás - az ezmiazt majd magyarázza el valaki kommentben, mert az én ateista képzeletemben ők, tudjátok, világszerte megfeszítve szolidárisak, hogy átérezzék az Úrjézus…..
Érik a nagy pofára esés, a médiában is rendszeresen rinyáló devizahitelesek kicsit se akarják elhinni, hogy az árfolyamgát 2.0 rendszere segít rajtuk, gyakorlatilag basznak rá nagy ívben. Jó kérdés, hogy a most akkor a rendszer szar, vagy a devizahitelesek idióták? Sajnos úgy…..
soulclipse 2012.11.19 13:06:27
@otapi:
Neked!
A gyűjtőszámlán sem előtörleszteni, sem végtörleszteni nem lehet, csak az alaphitellel együtt, úgyhogy ezt már most buktad.
Hakapeszi meg egy fasz, de így szimplán.
Vagy a bankok fizetik, akkor is az.
Ja és a matek tudásod egyes ülj le fiam.
Megtört a jég. Végre sikerült bizonyítékot szereznünk arra, hogy a printmédia piac nem haldoklik. Mi az hogy nem haldoklik?! Él és virul! Csak azt sajnálom, hogy ilyen későn, a megjelenés  után négy hónappal került kezembe a folyóirat, ha korábban jutottam volna hozzá, már…..
soulclipse 2012.09.20 15:17:43
@jotunder:
Olvastam :)
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
A botrányos hétfői vita után néhány nappal, pénteken a Fidesz visszavonulót fújt (Rogánt befenyítette az asszony), és közölték, hogy mégis támogatják a családon belüli erőszak önálló Btk.-tényállássá tételét. Szombatra pedig már a téma élharcosai lettek. Szeretnénk…..
soulclipse 2012.09.17 19:41:53
@whatsoever:
Ez is igaz, csak el ne feledkezzünk arról, hogy a háttérben épül a fasiszta rendszer (:
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
A kormányközeli Századvég közvélemény-kutatást végzett arról, hogy a lakosság mennyire tartja fontosnak az azeri baltás gyilkos ügyét, szerintük ki a felelős és ki tehet arról, hogy kiengedték a férfit. Hogy ne legyen kétség afelől, hogy a kormány szempontjából is…..
Publius Barroso nagy beszéde? 2012.09.14 11:14:41
Már megszokhattuk, hogy az Európai Unióban szuperfontos csúcsokat tartanak, amelyek után a vezető politikusok kiállhatnak mosolyogni a kamerák elé. Ekkor remek beszédeket hallhatunk arról, hogy a válságot felszámolták, és Európa visszatért a helyes ösvényre – aztán miután…..
soulclipse 2012.09.14 18:39:18
@Martian:
Ja, hogy a "csillagokháborúja" az etalon, így már értem, a félelmeidet :)
soulclipse 2012.09.14 19:23:08
@Martian:
Ok! Amit leírsz az még igaz is lenne. De...
Ahhoz sok-sok gondolkodó ember kell, az pedig kevés van. Állítom neked, hogy amit nekem írtál, azt pl. a magyar felnőtt lakosság min 70%a meg sem érti. Azt viszont igen, hogy:"Nem leszünk gyarmat" ezért nem is működhet másképpen (a jelen világában), mint ahogy Barroso szeretné. Aztán, hogy működni fog-e az más kérdés.
Ha v.ki Moszka-Brüsszel párhuzamot említ, akkor biztos nem fog működni.
soulclipse 2012.09.14 19:25:14
@eloi:
0,4 %
2012. szeptember 6-án Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár bejelentette, hogy ő maga nyújtja be az előzetes regisztrációról szóló törvényjavaslatot az országgyűlésnek, mégpedig a jól bejáratott egyéni képviselői indítvány formájában. Véglegesen…..
Az LMP feloszlatná a TEK-et annak szerdai akciója után, az MSZP-nek és a Jobbiknak pedig sikerült kiadnia az esetről egy-egy viccesnek szánt közleményt. Mindeközben általában hatalmas buktának lett elkönyvelve az eset, érthetetlen módon beillesztve az elmúlt két év bohókás és…..
Nesze!szer Szülsz te rendesen? 2012.09.13 18:41:07
Eddig nem szólaltunk meg a témában... pedig... Gyűjtöttük az aláírásokat még tavasszal, hogy a parlament elé kerüljön a családon belüli erőszak önálló törvényi jogállásra emelkedése. Buzdítottuk az olvasókat, titeket, hogy jöjjenek ők is, és jöttetek is rendesen. Meg…..
Szeretett hálátlan népem, kedves félázsiai csürhe! A felháborodástól kitágult orrlyukakkal, de a mélységes csalódástól elcsukló hangon szólok most hozzátok. Ti nem gondoljátok, hogy elég már? Nektek nem lehet megfelelni? Nem lehet olyat mondani a baltás gyilkos…..
soulclipse 2012.09.13 20:11:18
@Kara kán:
Én már azon sem csodálkoznék, ha ez egy megrendezett jelenet lenne. Túl hirtelen jött.
Lakossági bejelentés után rohamozták meg a boltnak álcázott fegyverelosztó központot a Terrorelhárító Központ munkatársai. Az akció során lefoglaltak két detonátorra hasonlító plüssmedvét valamint egy föld-levegő rakétára kísértetiesen emlékeztető kifestőt.…..
soulclipse 2012.09.13 20:02:06
@péniszirigy feminista szűz strihkurva:
Ezzel a nicknévvel te csak egy barom vagy, nem két diplomás.
törökgáborelemez 469. Mínusz 2012.08.14 12:30:23
Mikor lesz már jobb, mikor jutunk ki ebből a lehetetlen helyzetből? – tette fel a kérdést Orbán Viktor 2011 elején elmondott szokásos évértékelő beszédében. A miniszterelnök akkor egy világos, könnyen érthető és bizony számon is kérhető tervet vázolt fel: „2010 az…..
soulclipse 2012.08.14 22:18:42
@3dent:
Te itt is írod a hülyeségeidet. Mennyit fizetnek ezért a pártirodában?
Minden a (nem is) ozorai fesztiváltól hangos, „Európa legbiztonságosabb drogfesztiváljától”. Most. És eddig miért nem? Évek óta megy ottan a rockandroll, de még inkább a pszichedelikus, elszállós, elektronikus drumandbass és egyebek. Némi anyaggal fűszerezve. Ne…..
soulclipse 2012.08.14 15:45:11
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt): A szervezők magyarok, csak idén új szervezők voltak! Lehet, hogy a régieknek meg volt a kapcsolatuk?
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
Nahát-nahát....Már megint egy hazugság...? Hiába, 3000 milliárd sok pénz, muszáj volt mindent megtenni érte, hogy a Zemberek "önként" adják oda. Aki visszalépett, mert beijedt a kormány fenyegetésétől, hogy a manyuposok nem kapnak állami nyugdíjat, az megszívta, mert…..
Egyszerűen nem jutott eszembe másik cím. Egy másik kedvenc blogomon, a Varánuszon Fabius kolléga napok óta könyörög, hogy valaki vagy cserélje ki a Duracelleket a Fényességesben, vagy kösse vissza a fülébe Habonyárpit, mert lassan ki fog törni a forradalom. A Fényességes…..
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..