Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plajer1

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó:flickr Blogunkon elsősorban az irodai hétköznapokról szóló, izgalmas olvasói tartalmat gyűjtünk. A hangosan pukizó lány kálváriája és az arra reflektáló olvasói tanácsokat követően egy kis szünet következett. Mivel érdekes e-maileket kaptunk (köszi-köszi-köszi) ezért most jöhetnek a posztok.…..
Plajer1 2016.10.26 23:38:36
A post elolvasása után dobtam egy hátast, de kommentek még jobbak.

Igazából nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak. Amennyiben jól értem, arról beszélgetünk, hogy a srác kilopta a nyomtató papírt és ötszáz(!) forintért értékesítette nehezen megszerzett és nélkülözések árán megszerzett vagyonát. Azt hiszem, ez a csúcs. :)

Kommentelők:

@Mérnork
Nem arról van szó, hogy lop a cégtől apróságokat. Hanem, hogy eladja, és bizonygatnia kell, hogy "nincs közte gyűrött". 500, azaz ötszáz forintért. Szerinted nem alázza meg magát ezzel? Ötszáz forintért? Ha a te csajod ugyanezt csinálná mit gondolnál?

Egy nagy multi pont lesz*rja a nyomtató papírt, az utánajárás többe kerülne.
Mindenki hazavisz egy lyukasztót, pár gemkapcsot, lefűzőt stb... De nem ebből akar a többség pénzt szerezni.
Sokszor egyszerűen gyorsabb és egyszerűbb hazavinni egy ollót az irodából, mint bemenni a teszkóban a sorra és megkeresni, nem azért teszik az emberek ezeket a "lopásokat" mert nyerészkedni akarnak, hanem mert lusták.

Összefoglalva: Nyomtatópapírt lopni, naponta, 5-10 lapot, összeszedni egy dobozzal, eladni öccácázé: Valami baj van.
Ollót lopni, mert lusta vagy megkeresni a hiperbe': megítélés kérdése, nem haragszom érte a beosztottakra sem.

@erkölcsi hulla
Első bekezdésed nem tudtam értelmezni. Férfiként meg sem fordul a fejemben, hogy akár csak spórolt pénzt is összeszedjek napi 5-10 papírlapból. "Kap egy ejnye-bejnyét". Meg - ugyebár ne feledkezzünk meg róla, hogy egy irodában dolgoznak a post írójával - egy elég szaftos sztorit az irodai dohányzó-kávézó-kiskocsma társaságába, hogy Béla-Pista a NYOMTATÓPAPÍRT LOPJA! Komolyan elsüllyednék, ez egy vicc...
Megértem, hogy dobta a srácot. Én azt nem értem, hogy miért nem azonnal tette. Valami a csajban sem stimmel.

A komment többi része is érdekes, de amire felfigyeltem különösen:

"Mikor kiderül hogy a következő faszid konkrétan házat sikkasztott magának, mit fogsz vajon csinálni?"

Ne vegyük pariba egymással a "házat sikkasztó" és a "nyomtatópapírt(!) irodából ellopó, lépcsőházban megalázkodva azt eladó" emberekkel.

Aki egy "házat sikkaszt" azon látszik ez, aki ilyet keres az megtalálja és boldogan szopja le. Ezzel sincs semmi gond.

Aki összejön olyannal, aki első házra gyűjt, kirándulgat stb... az nem ilyenekre vadászik, szerintem nem is tudja, hogy kellene.

Véleményem szerint a post szerzője nem fog házat, kocsit, toronyorát-láncostul kapni egy csávójától sem, mert egyszerűen aki egy ilyan arccal összejön mint akit leírt az nem tudja, hogy kell "aranyásónak" lenni vagy jobb esetben nem is akar az lenni. Persze ha igen és megfelelő testi adottságokkal rendelkezik még továbbképezheti magát. :)

@Márk_Márk:
Igazad van, ne csak a férfi fizessen. Itt nekem egyértelmű a leírásból, hogy kétszer használta ugyanazt a "meg voltam róla győződve, hogy van nálam egy ötezres" sztorit a srác két különböző csajnál (már ha igaz, mert persze a az ilyen sztorik szoktak bővülni írás közben). Ami gáz. Amikor elhívsz egy csajt randira és szerinted kellene (már) fizetnie, akkor is vigyél magaddal elég pénzt.
Ez biztos felfogás kérdése, én nem szoktam kérni, de ha egy lány a harmadik randiig nem ajánlja fel, hogy fizetne, akkor nem biztos, hogy ő lesz a következő komoly kapcsolat. De kérni ezt, vagy hazudni emiatt nem fogok, méltóságból. Csak kikukázom lánykát és leírom a veszteséget.

Majd visszalopom a cégtől. Gemkapcsokban.