Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loralai

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaknak az a nyűgje az eddigi John Wick filmekkel kapcsolatban, hogy bárgyú a történetük. Erre kapásból az szokott lenni a válasz, hogy ebben az esetben nincs is többre szükség, de ha belgondolunk, ez egy kicsit túlságosan is megengedő hozzáállás. Annak fényében pláne, hogy a harmadik résznek…..
Neil Armstrong, az első ember a Holdon. Még kimondani is meseszerű, így nem csoda, hogy a kisgyermekek jó része az űrbe vágyik. De vajon tényleg olyan felemelő élmény asztronautának lenni? Erre ad választ Az első ember...
Loralai 2018.10.13 20:08:15
@WAR10CK.: A LaLaLand is egy mestermu. Zsenialis. Igazi mely drama Chazelle egy zseni.
Pályafutása alatt Spike Lee-t már sokan sok kritikával megtalálták, ám azt sosem lehetett róla elmondani, hogy egy olyan rendező lenne, aki elefántcsont toronyba vinné magával a művészetét. Épp ellenkezőleg, hiszen már az első átütő sikere, az 1989-es Szemet szemért (Do The…..
Loralai 2018.09.30 20:02:58
@danialves: "es az megvan? “, hogy Stallworth nem is telefonon vette fel a kapcsolatot a KKK val, hanem levelet irt?
Loralai 2018.09.30 21:34:45
@danialves: Akkor ideje elolvasnod az eredeti Stallworth interjut, vagy legalabb helyesen leirni a nevet.
Loralai 2018.09.30 23:18:15
@danialves: Le style est l' homme même!!! Felfoghato ez egy barom eszjarasaval? Ennyit a moderaciorol.
Time Goes By Annie Hall 1977 2018.08.17 10:15:00
Az Annie Hall egyike Woody Allen legfontosabb és munkásságát hosszú időre meghatározó filmjeinek, ami  fordulópont volt a pályafutása során. A korábbi könnyedebb vígjátékai után, amelyek legfőképpen különálló gagek sorozatának is felfoghatóak, az Annie Hall egy minden téren komolyabbnak ható film,…..
Nem vagyok az a kimondottan lányos lány a filmes ízlésemet tekintetve. Jobban bírom a krimiket, akciófilmeket, sci-fit vagy fantasy-t, de ettől függetlenül néha azért még az én lelkemnek is jól esik egy-egy ilyen kicsit limonádé jellegű mű megtekintése. A Könyvklub, avagy az alkony ötven árnyalata…..
A Deadpool 2 viccesebb, és érzelmesebb, mint az első, de ugyanúgy telibe röhögi saját magát. Meg az egész képregényfilmes műfajt. Meg úgy mindenkit...
Ebben a filmben is megkapunk szokás szerint mindent, amit Tarantinotól megszoktunk. Vér, véget nem érő duma, aminek értelmét nem mindig értjük csak a sztori végén. Ez a western köntösbe öltöztetett hagyományosnak mondható Tarantino sztori tiszteleg a régi western szabályoknak, de valahogy mégis más.…..
Őszintén szólva erre a gyöngyszemre abszolút véletlen találtam rá. IMDB-n nézelődtem, kerestem valami nézhető krimi sorozatot és kicsapta a szemem, hogy egy ilyen svéd-dán koprodukció 8,6-os osztályzatot érdemelt ki. (Gyanítom ott nem Andy Vajna a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, vagy…..
A film kapott hideget-meleget a kritikusoktól, amit gyakran indokolatlannak érzek. Azok számára, akik a Marvel Cinematic Universe-n kezdtek el szocializálódni és hasonló, komolyabb értelmet gyakran nélkülöző filmeken, azoknak ez tényleg nem fog tetszeni. Akik viszont a Dűne filmeken, azok több mint…..
Azok után, hogy 2018-ban minden eddiginél nehezebb kitűnni egy-egy új sorozattal, a sikeres könyvek adaptációja továbbra is az egyik bevált módszer arra, hogy legyen egy fix közönsége a sorozatnak. Dan Simmons a legmenőbb kortárs írók között van, mégis az AMC új sorozata az első, ami feldolgozza az…..
Loralai 2018.03.29 08:55:01
@ügyfélszolgálatos: nahat ezt nem is tudtam. igy mar mindjart mas. akkor koszonom ezt a csodas okos fantasztikus es muvelt hozzaszolast.
Loralai 2018.03.28 00:21:54
@konigjanos: de jo hogy ezt irtad! köszi
Úgy tűnik, a sors jobban tudja, hogy mi kell nekem, mint én saját magam, mert legalább hatszor indultam el az elmúlt napokban, hogy megnézzem a Lady Bird-öt, de valahogy soha nem érkeztem meg a moziba. Ma végre sikerült megnéznem. És állati nagyot csalódtam. Akkora hájpolás ment ekörül a film körül,…..
Loralai 2018.03.09 21:02:01
@bedeccus: Koszonom hogy ezt irtad! Szivembol szoltal!
Loralai 2018.03.09 21:08:30
@Beverly Kills: Imadom a "tipikus noi film" minositest. Mintha komplett odiotak volnank. Minek nezel ilyen klassz filmeket amikor soha nem fogod megerteni oket es amikor annyi bugyuta hulyeseget is nezhetnel?
Következő listánk témája mi más lehetne, mint a NŐ. A világ különböző pontjain számos problémával kell szembenézniük: a nyugati civilizációban a karrier és a gyerek összeegyeztetése; az egyre későbbi gyerekvállalás, a szingliség és az egyedüllét, míg a keleti népeknél a női jogok sárba tiprása és a…..
Március negyedikéről ötödikére virradó éjszaka (vasárnap este), magyar idő szerint március 5-én 02:00 órakor veszi kezdetét a 90. Oscar gála Los Angelesben, a híres Dolby Színházban. Az Amerikai Filmakadémia (Academy of Motion Picture Arts and Sciences [AMPAS]) 6 ezer tagja, összesen 24 kategóriában…..
Az elmúlt két évben elég sok jó film jelent meg a magyar mozikban, mondhatni a bőség zavarával küzdöttünk. Ezek között voltak olyanok, amelyek megfelelő elismerést kaptak a kritikusoktól (méltányolták színvonalukat) voltak amelyeket nem értékeltek helyükön (alábecsült alkotások) és akadtak olyanok…..