Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarok Bettina

3455 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 31-én, vagyis a hónap végén küldi boltokba vadonatúj nagylemezét az olasz Rhapsody Of Fire. A Challenge The Wind című kiadványról tavaly már bemutatásra került a Kreel's Magic Staff című nóta, majd idén a címadó Challenge The Wind című alkotás kezdte meg a korong felvezetését...
Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Ghost háza táján bizony nem légből kapott tervek kerülnek megvalósításra, Tobias Forge-nak ugyanis mindig kéznél van egy ötéves terv, amit előbb vagy utóbb, de mindenképp megvalósítanak. A zenész többször is elmondta, hogy a lemezeik több éven keresztül…..
Idén ünnepli 20 éves fennállását a német Feuerschwanz, e jeles alkalom gyanánt pedig felvettek egy teljesen angol nyelven zendülő nagylemezt. A Warriors című újdonság leginkább a tavaly debütált Fegefeuer című lemez sikerdalait tartalmazza, de ugyanúgy felkerültek nóták a Das Elfte Gebot, és a…..
Július 12-én jeleníti meg vadonatúj nagylemezét a muskétásrockot játszó dArtagnan, mely kiadvány a Herzblut elnevezést kapta. A lemezről ez idáig két kislemezes nóta került bemutatásra a Ruf Der Freiheit, valamint a Dem Himmel Entgegen című szerzemények képében...
Minden előadó pályafutására jellemző a kellemetlen igazság, hogy egy-egy lemez sajnos sokkal gyengébbre sikerül a fényes gyűjteményből, mint az a bizonyos egy, amellyel gyakorlatilag történelmet szokás írni. Hogy mi számít jónak, és mi kevésbé, az bizony mindig szubjektív, hiszen ahány ember annyi…..
Decemberben jelent meg a Dominum debütáló lemeze, amely a Hey Living People elnevezést kapta. Az újdonsült zenekar igencsak kiváló visszajelzéseket kapott a lemez kapcsán, amely vélhetően Felix Heldt zenész-producer kivételes dalszerzési érzékének köszönhető...
Négy év kihagyás után, szeptemberben végre boltokba kerül a Nightwish tizedik nagylemeze, amely egy szokatlan, de igazán egyedi megnevezést kapott. Az Endless Forms Most Beautiful, valamint a Human. :ꟾꟾ: Nature. által feldolgozott történetre a Yesterwynde során pont kerül, a három lemez ugyanis…..
Négy év után végre bejelentette új lemeze érkezését a Nightwish! A formáció korábban már elárulta, hogy az újdonság egy trilógia lezárásaként szuperál, és azt a történetet zárja le, amely az Endless Forms Most Beautiful során vette kezdetét, majd a Human. :ꟾꟾ: Nature. során csúcsosodott ki...
Május 31-én jelenik majd meg a Saltatio Mortis vadonatúj nagylemeze, amely a Finsterwacht elnevezést kapta. A modernebb irányzatú, 2022-es Für Immer Frei után a zenekar most visszatér a már korábban magas szinten kamatoztatott középkori hangzáshoz, amit most, még az eddigieknél is magasabb szintre…..
Május 10-én vadonatúj szólólemezzel lepi meg a rajongókat Anette Olzon, mely kiadvány sokkal sötétebb vonalon mozog, mint a Strong (2021), és a Shine (2014). A korongot három kislemezes nóta vezette fel, melyek rendre elnyerték a fanok tetszését, különösen úgy, hogy többeket igencsak meglepett az…..
Tavaly márciusban jelent meg az Ad Infinitum vadonatúj nagylemeze, amely a Chapter III Downfall címet kapta (Kritika ITT). A formáció jelenleg is az újdonságot népszerűsíti világszerte, ám nagyon úgy fest, hogy közben a következő lemezüket is lázasan fontolgatják, legalábbis erre enged következtetni…..
A hónap elején jelentkezett új lemezzel a spanyol Celtian, mely korong a Secretos De Amor Y Muerte címet kapta. Kritika ITT. A formáció egy igencsak pazar, egyúttal sokszínű lemezt pakolt a hallgatóság elé, így érdemes lenne megfontolniuk, hogy ezen az úton haladjanak majd a továbbiakban is...
Nyáron, egészen pontosan július 5-én kerül majd boltokba a Kissin’ Dynamite vadonatúj nagylemeze, amely a Back With A Bang elnevezést kapta. A zenekar újdonsága mindösszesen tizenkét nótát tár a hallgatóság elé, amelyről korábban a Raise Your Glass című szerzeményt hallhatuk felvezető gyanánt...
Továbbra is új lemezét népszerűsíti a Within Temptation, mely kiadvány tavaly ősszel került a nagyérdemű kezeibe. A Bleed Out  (kritika ITT) című újdonság részben igencsak megosztott a közönséget, ugyanis sokan nehezen békülnek meg  a zenekar stílusának változásával. A banda egyébként a hónap elején…..
Idén nyáron új lemezzel rukkol elő a svéd veterán HammerFall, derült ki a zenekar legújabb közleményéből. A formáció énekese még az év elején nyilatkozott arról, miszerint nagyon is sínen van az új anyag, amely a 2022-es Hammer Of Dawn mélyrepülése után valóságos megváltásnak ígérkezik. A legutóbbi…..
Tavaly ősszel jelent meg a német metalkirálynő, Doro Pesch vadonatúj lemeze, a Conqueress – Forever Strong And Proud. Az énekesnő nem okozott csalódást a fanoknak, hiszen amellett, hogy gyakorlatilag nyitott könyv volt a lemez tartalma, az énekesnő negyven év után is képes tartani ugyanazt a lázadó…..
Pályafutása során először ad ki élőfelvételes kisfilmet a finn Battle Beast, a zenekar ugyanis izgalmas hírekkel látta el a nagyérdeműt. A zenekar legutóbbi nagylemeze 2022-ben jelent meg, és a Circus Of Doom elnevezést kapta. Kritika ITT olvasható...
Április 5-én jelent meg a spanyol Celtian vadonatúj nagylemeze, a Secretos De Amor Y Muerte. A formáció minden túlzás nélkül a legerősebb lemezét pakolta a publikum elé, noha már a 2021-es Sendas De Leyenda sem volt épp egy könnyű dallamáradat. Kritika egyébként ITT és ITT...
Május 10-re datálta új lemeze debütálását a Brittney Hayes (művésznevén Brittney Slayes) vezette Unleash The Archers. A Phantoma című nagylemez sorban a hatodik alkotása lesz a formációnak, a korongról pedig szép számmal hullanak a jobbnál jobb felvezetők...
Vadonatúj dallal jelentkezett Anna Brunner csapata, a League Of Distortion. A formáció még 2022 nyarán mutatkozott be a közönségnek, debütáló lemezük, a saját magukról elnevezett League Of Distortion pedig még az évben boltokba került (kritika ITT), igencsak szép sikerekkel gazdagítva az újdonsült…..
Hivatalosan stúdióba vonult a holland Epica, a zenekar ugyanis 2025-re ígéri vadonatúj stúdiólemezének megjelenését. Mint az kiderült, a zenekar idén áprilisban kezdi meg a munkálatokat a stúdió falain belül, mindeközben szüntelenül várják a fanok javaslatait, hogy milyen elemeket helyezzenek…..
A napokban jelent meg Anette Olzon vadonatúj dala, amely egyben a májusban érkező új lemezének címadója. A Rapture című kiadvány május 10-én fog debütálni, ez idáig pedig három, igencsak fülbemászó, ugyanakkor kellően súlyos tétel vált elérhetővé, mint felvezető...
Vadonatúj dallal lepte meg a fanokat az olasz Lacuna Coil, mely zenekar gyakorlatilag öt éve váratja újdonsággal a fanokat. A zenekar legutóbbi lemeze 2019-ben jelent meg, és a Black Anima címet kapta. A korong óriási sikereket ért el a világ minden pontján, aztán persze kirobbant a világjárvány,…..
The Artone Sessions (Acoustic) címmel jelenített meg egy akusztikus középlemezt a holland Within Temptation, amely mindösszesen négy dalt vonultat fel. A formáció a tavaly megjelent nagylemezének (Bleed Out) nótáit, illetve egy közönségkedvencet bújtatott akusztikus köntösbe, amelyekhez egy-egy…..
Januárban jelent meg a Mägo de Oz vadonatúj nagylemeze, amely az Alicia En El MetalVerso címet kapta. A formáció egy teljesen új fejezetet nyitott a lemezzel, ugyanis a tavalyi tagváltásokat követően ez volt az első olyan lemez, amelyen az új énekes, Rafa Blas énekel. A zenekar persze rendesen…..