Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matarese

70 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áhh már nem is jópofizom itt,hogy mikor irtam utoljára és szánom-bánom meg hasonlók...Teljesen belemerültünk pár régi játékostársammal a League of Legends nevű csodába.Ilyen jó kis ingyenes,online pvp csapatjátékot még nem találtunk eddig.Végre egy olyan játék amiért csak…..
Matarese világa Szépségeim! 2011.01.23 10:37:00
Nos itt is van 2 gyöngyszem az mmo-k nagy tengeréből!Az első természetesen egy magyar cég a Digital Reality üdvöskéje;a nagyon egzotikus névre hallgató Nadirim.Ez egy böngészős mmo ami igyenes lesz és én éppen a closed bétát tolom.A hivatalos oldal nagyon információdús és…..
Matarese világa Kukucs! 2011.01.08 12:09:00
Ideje már,hogy újrapörgessem a blogomat mert enyhén szólva elhanyagoltam az irást...Mivel lassan egy év eltelt mióta irtam ide;azt hiszem ilyenkor kellene a múlt évről irnom valamit.A tavalyi év számomra nem hozott megújulást az mmo piacon(ami engem a legjobban érdekelne)viszont egy…..
Egyre sűrűbben követik egymást az egyenlőre rövidke tesztek(2órára léphetünk be próbálgatni a játékot)de ezzel együtt úgy érzem visszajelzéseinket feldolgozzák és javitják.Bővitgetik a lehetőségeket,populációt,szerverkapacitást,optimalizációt és az internetes kapcsolat…..
Új ingame képek és egy új trailer is érkezett a Funcom közelgő mmojából: The Secret World               Az új Teaser Trailer:Várjuk szeretettel! :)..
Ha nagyon unatkozol érdemes ezeket is kipróbálni! :)   Battleforge-Kártyapaklikra épülő stratégiai játék akár online is. Battlefield Heroes-Online "nézdahátam" stilusú lövölözős game aranyos grafikával.   Erepulik-Magyar nyelvű,webes felületű…..
Matarese világa Allods Online 2010.01.01 13:01:00
Ezt tolom most;igaz csak az open bétát de nem rossz!Tiszta WoW és ráadásul ingyenes lesz!Érdemes kipróbálni az openbéta alatt. Allods Online   ..
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN KEDVES LÁTOGATÓMNAK! 2010-ben is felkészülhetünk az újabb mmo játékokra.Ime egy kis izelitő miből válogathatunk majd:APB - All Points BulletinStar Trek OnlineStar Wars - The Old RepublicThe Secret WorldGuild Wars 2Final Fanstasy XIV OnlineDC Universe…..
Matarese világa Üdvözlet! 2009.12.24 11:13:00
BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET MINDENKINEK!..
Itt a legújabb trailer az AION világából ami a játék jövőjébe enged bepillantást:   ..
Höjj,már mióta nem irtam ide,basszus...Nah szóval végülis egy cleric mellett döntöttem és nem bántam meg.Nagyon táp class most éppen lvl 37-s.Igaz;nem egy damage-dealer viszont folyamatosan tudok harcolni,expzni és csak néha kell megállni kicsit manát tölteni.Felvettem az alchemyt…..
Na akkor ma este 21:00-tól léphetünk be Atreia csodálatos világába;már ha rendelkezünk pre-order verzióval...Én assassin és cleric között őrlődöm.Tudom teljesen két különböző játékstilus de mindkettő nagyon über a maga nemében.Az utóbbi mmokban a mainom általában healer…..
Matarese világa AION indulás! 2009.09.18 16:45:00
Az Openbéta után ma indul a preselect este9-től ahol is kiválaszthatjuk előre a kivánt szervert illetve kreálhatunk 2db karaktert is a neveket előre lefoglalva.A headstart 20-tól indul be a pre-oder verzióval rendelkező egyedeknek.A hivatalos indulás szeptember 25 amikor is a pórnépnek…..
Ma este 6órától nyilnak meg az Open Beta szerverek EU-ban.Remélhetőleg zökkenőmentesen megy majd minden és lesz lehetőségem kipróbálni a játékot.Aion NA/EU Server Status  ..
Szeptember 25-től indul útjára egy új mmo európában az Ncsoft fejlesztőcsapatától AION néven.Kicsit Lineage feelingje van igy első ránézésre de természetesen fűt-fát igérnek,hogy ilyen jó lesz meg amolyan klafa...igen ezt már hallottuk párszor...egy próbát azért megér majd…..
Matarese világa HTML Alapok 2009.08.05 00:34:00
Ezen linkről letölthetitek a HTML programozás alapjait .pdf formátumban:rapidshare.com/files/263790320/Html_Alapok.pdf.html  ..
Szóval: Hogyan gyorsítsuk fel a Firefox-unkat?Igy:Az URL részbe (ahova azt írod pl. hogy www.google.hu), Írd be, hogy: about:configNyomj ENTERT. Ha most minden igaz, akkor egy menüben vagy...Keresd meg ezeket a bejegyzéseket és tedd a megadott állapotba!…..
Az a helyzet,hogy eléggé le vagyok épülve agyilag ebben a melegben és nehezen megy az irás...A mostani bejegyzésemnek az apropója,hogy otthagyva a lvl 36-s slayeremet a Warhammer Online világában visszatértem a gyökereimhez;azaz a Dark Age of Camelot online mmorpg-hez.Egyszerűen a mai…..
Matarese világa Húsvét! 2009.04.13 17:47:00
Boldog Nyulat Mindenkinek! ..
Igen,ez a  trailer maga a megváltás!   ..
Matarese világa Vendetta Szegeden! 2009.02.27 21:04:00
Március 7-én 19:00 órai kezdéssel Szegeden a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre a 2.Szegedi Ketrecharc Gála;a hangzatos "VENDETTA" alcimmel.Sárközi Róbert-ért is izgulhatunk a meccsen!Kapunyitás : 17:00 óraKezdés: 19:00 óraJegy elővételben a Tensi utazási…..
Megjelent nemrég a Warhammer 40k Dawn of War II és minthogy nekem az előző rész és kiegészitői nagy kedvenceim voltak úgy gondoltam irok egy szösszenetet a 2.részről...A lényeg az,hogy ez a 2. rész nekem nem nagyon jött be mivel közel sem lett olyan jó mint az első.Adva van az,hogy…..
Slayer video:  Choppa Video: Mountok felpáncélozva: ..
Alap+BC WoW account eladó  3db lvl 70s karakterrel.Priest(dwarf male,full epic cuccokban+mountok),Warrior(draenei male,kék cuccokban+epic kard+mountok),Hunter(night elf female,kék-epic cuccokban+epic flying mount).Armory link nincs mivel utoljára 2008 júniusában volt az account aktiv és…..
Aztapaszta!Megjött az idei első WHO hirlevél és azt hiszem nagyon jó hirek,bejelentések vannak benne!Az elkövetkezendő fél év alatt gatyába rázzák az rvr rendszert,balanszolják a classokat,új karriereket is kapunk(slayer,choppa),új scenariót,rvr-dungeont(álá DAoC-Darkness…..