Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunci88

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus játékosállományának jelentős része jelenleg kölcsönben szerepel, s nyáron dönteni kell a jövőjükről, az alábbiakban az Il Bianconero beszámolója alapján megnézzük, mire számíthat a Juventus az egyes játékosok kapcsán. Marley Aké 22 éves futballista, aki jelenleg a Dijon keretét erősíti,…..
Bunci88 2023.03.22 10:40:26
A La Repubblica értesülései szerint a Juventus leendő új igazgatótanácsának az első feladata az lesz, hogy megpróbálja meggyőzni Beppe Marottát a visszatérésről. A 65 éves olasz szakember neve sok kellemes emléket elevenít meg a Juventus szurkolóiban, hiszen a torinói nyolc éve alatt Andrea…..
Meglepő fordulatot hozhat a nyári átigazolási utolsó napja, hiszen a legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus középpályása, Arthur ma Angliába utazik, hogy teljesítse az orvosi vizsgálatokat, mielőtt kölcsönben csatlakozna  a Liverpool együtteséhez. Fabrizio Romano is megerősítette, a felek a…..
Leandro Paredest tegnap bejelentette a Juventus, az argentin játékos kölcsönben érkezett, bizonyos feltételek teljesülése esetén pedig a piemonti klub 22,6 millió euróért kivásárolhatja a futballistát a szerződéséből. „Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, mindig szerettem volna ehhez a klubhoz…..
Az esti fejlemények után úgy tűnik, hogy a Juventus magasabb sebességi fokozatba kapcsolt Matthijs de Ligt utódjának keresése kapcsán, és Gianluca Di Marzio szerint a holland futballista már hétfő reggel Münchenben áteshet az orvosin, illetve szerződését is aláírhatja. Giovanni Albanese értesülései…..
Azt követően, hogy a játékos szombaton sikerrel teljesítette a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat, a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy Paul Pogba visszatért a torinói klubhoz. Paul Pogba annak idején ingyenesen érkezett Torinóba a Manchester United csapatától, majd 2016-ban,…..
Bunci88 2022.07.11 15:40:00
A Calciomercato értesülései szerint a Juventus személyes megegyezésre jutott Nahuel Molinával, így már csak a játékos regisztrációs jogát tulajdonló Udinesével kell közös nevezőre jutni. Az argentin szélső védő nagyszerű teljesítményt nyújtott az előző szezon során, ezzel magára vonta több nagyobb…..
A Corriere dello Sport mai cikke szerint a történet Sergej Milinković-Savić és a Lazio között hamarosan véget érhet, mivel a szerb középpályás nem kívánja meghosszabbítani a 2024 nyarán lejáró szerződését, és hamarosan csapatot választhat magának, ez pedig a Juventus lehet. A játékos a klubbal…..
Bunci88 2022.05.19 00:51:22
@Juvino: Igen, Ramsey ma megint hozta magát!
A Juventus az olasz sajtó szerint figyelemmel követi Franck Kessié helyzetét, miután az elefántcsontparti játékos szabadon leigazolható, és várhatóan nyáron elhagyja a Milant. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a 25 éves középpályás közel áll a megegyezéshez a Barcelona együttesével,…..
Andrea Pirlo ma megtartotta első sajtótájékoztatóját a Juventus edzőjeként, és véleménye szerint jó időben és jó helyen van a Juventusnál. „Vissza akarom hozni a lelkesedést, proaktív futballt szeretnék látni a csapattól, akik mesterien játsszák a futballt. Két dolgot mondtam a srácoknak: mindig…..
Nem állt a Juventus rendelkezésére sok idő, hogy az új edzővel, Andrea Pirlóval karöltve összeállítsák a szakmai stábot, de Igor Tudor csatlakozásával immáron hivatalosan is munkára készen áll az edzői gárda. Először lássuk, hogy kik fogják segíteni a Maestro dolgát: Másodedző: Igor Tudor - Azt…..
A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint az FC Barcelona zöld jelzést adott a Juventusnak arra, hogy egyeztetéseken kezdeményezzen a katalán klub brazil középpályásával, Arthurral. A 23 esztendős játékos 2018-ban a Porto Alegre-i Grêmio együttesétől igazolt 31 millió euro fejében az FC…..
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
A mai napon véget ér Claudio karrierje a Juventusnál, miután a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. Huszonöt évvel ezelőtt öltötte magára először a Juventus mezét, amikor hétéves volt, és minden álma arról szólt, hogy szülővárosa klubját képviselhesse. Az álom, amint azt sokszor…..
A Juventus csatára, Gonzalo Higuaín a tegnap este Milánóba érkezett, és megerősítette, hogy a rossonero csapathoz csatlakozik. Várhatóan a mai nap folyamán ejtik meg Milánóban Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín orvosi kivizsgálását, miután a tegnap este az argentin csatár…..
A Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta kommentálta a CSZKA Moszkva tehetséges középpályásával, Aleksandr Golovinnal kapcsolatos pletykákat, s azt is elárulta, hogy a korábban szinte biztos érkezőnek tűnő Matteo Darmian ügyében messze a megoldás. Az orosz válogatott ifjú játékosát az…..
Több olasz forrás arról számolt be, hogy a Juventus kész eladni Gonzalo Higuaín játékjogát 55-60 millió euróért, miután az edző már nem tekint rá nélkülözhetetlen játékosként. A bianconero csapat 2016 nyarán 90 millió eurós kivásárlási ár kifizetésével jutott az argentin csatár játékjogához, miután…..
Bunci88 2018.05.30 10:31:49
Alex Sandro 2015-ös leigazolása óta az olasz média felváltva magasztalja az egekbe a játékost, majd gyengébb teljesítményt követően az eladásának a szükségességét veti fel, megkérdőjelezve a futballista kvalitásait. Az idei év nyomán az utóbbi forgatókönyv valósul meg, és folyamatosan a brazil…..
A Bajnokok Ligája sorsolása után eldőlt, hogy a Tottenham Hotspur lesz a Juventus ellenfele a nyolcaddöntőben, s a párharc egyben a visszatérést jelenti majd a londoniak spanyol támadójának, Fernando Llorentének, aki két szezont töltött a zebracsíkos mezben. "Nagyon izgatott vagyok…..
A tegnapi torinói derbyn gólt szerző Miralem Pjanić elégedetten nyilatkozott a sajtó képviselőinek a mérkőzés után és a csapat könyörtelenségét emelte ki. "Ma könyörtelenek voltunk és minőségi játékkal szolgáltunk. Elégedett vagyok a saját és a csapatom…..
A Juventus megegyezésre jutott a Paris Saint-Germain vezetőségével a francia válogatott, Blaise Matuidi ügyében. A bianconero klub a harmincéves középpályásért 20 millió eurót plusz bónuszokat fog kifizetni. Az Öreg Hölgy vezérigazgatója, Beppe Marotta Monte Carlóba utazott az…..
A Juventust szinte az összes valamirevaló középpályással összehozza már a sportsajtó, hiszen tudvalevő, hogy az Öreg Hölgy igazgatósága lázasan keresi azt a futballistát, aki stabilitást adhat a középpályának. Most Blaise Matuidi mellé Mateo Kovačić nevét dobta be a média,…..
A Sky Sport Italia beszámolója szerint a Juventus védője, Leonardo Bonucci már ma az AC Milan játékosa lehet, azonban a Sport Mediaset kicsit más fényben világítja meg a helyzetet. Gianluca Di Marzio értesülései szerint, aki a Sky Sport műsorában beszélt az ügy állásáról, Leonardo Bonucci ügynöke,…..
Bunci88 2017.07.14 12:09:33
Mielőtt a Bayern Münchenhez igazolt volna, beszélt a Juventus képviselőivel, állítja a frissen Németországba költöző francia középpályás, Corentin Tolisso. A játékos múlt hónapban hagyta el a Lyon csapatát, s bár a hírek szerint a Bianconeri is érdeklődött iránta, végül…..