Regisztráció Blogot indítok
Adatok
srd

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egy, nem kettő közszereplő vállalt szerepet a választásra való buzdításban. Ki gondolta volna, hogy ezen a téren Tibi atya nekimegy a Comedy Centralnak? Van egyáltalán létjogosultsága a viccnek a politikai palettán? A blogunknak nyilatkozó szakértő szerint mindenképpen, ám nagyon óvatosnak kell…..
A Népszabadságot is kiadó Mediaworksszel kezdődött, a Russmedia "pecinásításával" ért véget Orbán Viktor mesterterve, azaz a megyei lapok bedarálása. Ma, a 2017 augusztusi állapotok szerint minden jelentős megyei lap Orbán körének a tulajdonában van, amely óriási fegyvertény lehet a 2018-as…..
Néhány hete a Media Hungary konferencián, majd az Origóban is akciózott az idén januárban berobbanó Momentum. A felütést az adta, hogy a frissen párttá alakult mozgalom tagjai ellen folyamatos lejárató kampány folyik a kormányközeli médiumokban. Közben meghasadt a magyar közélet is, kitört a háború:…..
A nagy sikerű jobbikos plakátkampány lehetett az utolsó csepp a Fidesz poharában, ugyanis április végén bejelentették, gyorsan, rendeleti úton szabályozzák a közterületi megjelenéseket. Hogy ki jár ezzel jól? Kitalálta. De a színfalak mögött lehet, egy nagyobb, egy minden eddiginél letaglózóbb terv…..
Az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke több mint két hónapja van hivatalban, és ez alatt az idő alatt megmutatta: egy nem, vagy csak néhány ember fejében létező valóságban él. Nyílt háborúba kezdett a média és az újságírás ellen, miközben országa valódi problémáit csak tovább mélyíti.…..
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) a Média Önszabályozó Testületnél kért vizsgálatot a március elején óriási visszhangot kapott Origo-cikk miatt. Hargitai Miklós elnök nem a levegőbe beszélt, a MÚOSZ valóban új irányt vett...
Február végén Hargitai Miklóst, a Népszabadság korábbi munkatársát, a Népszava jelenlegi újságíróját választotta meg a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) küldöttgyűlése a szervezet élére. Feltettük hát a 40 milliós kérdést: hogy lehet az, hogy egy vállaltan nem kormányközeli újságíró…..
Sokak szerint halálos sebet kapott a magyar sajtószabadság, amikor egyik napról a másikra bezárták a Népszabadságot 2016 októberében. Közel fél év telt el, Pető Péter, a lap egykori főszerkesztő-helyettese már a 24.hu felelős szerkesztőjeként állt a Média 2.0 rendelkezésére. Őszintén vallott a…..
Valóban krízisről beszélhetünk a Heineken kontra Csíki sör esetében? Ha igen, akkor ez mégis kinek volt krízis? Miben lódít, mit használ ki a székely sörgyár tulajdonosa, miben hibázott a Heineken Hungária vezérigazgató asszonya? Egyáltalán, mi az a krízistérkép? Mindenre választ kaphattunk a Magyar…..
Miből finanszírozza működését az Átlátszó és a Direkt36, és hogyan tud fennmaradni Vas megye legolvasottabb, ám nem kormánybarát projektje, a Nyugat.hu? Egyáltalán mi az, amit jó, ha tudunk, amikor egy kis- vagy nagyszabású médiaprojektbe belekezdünk? Miért félnek pénzt adni a magyar emberek? Ezekre…..