Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy becsuletes ingatlankozvetito

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos jelenleg sehogy. A Google csak fő domain-es weboldal regisztrációját engedi az Adsense felületére (azaz xy.blog.hu nem lehet, csak xy.hu). Erre megoldást jelenthet, hogy veszel egy fő domaint (valami.com, vagy valami.hu), és átirányítod a blogod url-jére..
egy becsuletes ingatlankozvetito 2017.12.21 10:27:03
@Andrass9: @Milliomos Férfiak Klubja: @Publikus Team: legyszi help, hatha ti azota megoldottatok :)
egy becsuletes ingatlankozvetito 2017.12.21 12:39:57
@Jet_Pack: milyen kodot lehetne akkor masolni? letrehozok a sajat hirdetesekben egy hirdetesi egyseget, sima merethez alkalmazkodo, semmi kulonos. Az ad egy kodot, amit egy az egyben atmasolok, mit cseszek el????
egy becsuletes ingatlankozvetito 2017.12.21 13:00:12
@Jet_Pack: Egy szurke negyzet van csak azokkal a meretekkel, amit a blog hasznalni fog az oldalon, de benne hirdetes nem jelenik meg. Az oldalon amikor az enyem jelenne meg, kihagyja neki a helyet a bloghu, de csak egy sima feher terulet van, hirdetes nincs. Otletem sincs mi a gond, az ads-ban benne van a kodom, elvileg jonak kene lennie, a forrasban is jol jelenik meg.
Az ingatlan adásvételt sokan annyira egyszerű ügyletnek gondolják - “…ááá, hiszen csak egy mintát kell kitölteni, nem? …ugyan már, lakást akárki tud venni! …ne viccelj, mit lehet egy tulajdonjog átírásnál elrontani?” és még sorolhatnám a gyakran hallott véleményeket -, hogy óvatlanul, túl…..