Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redirected

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozat formájában készült folytatás az egyik legsikeresebb magyar filmhez: a Csak szex és más semmi receptjét egy kicsit átvariálták, de az alapok maradtak, így lett a Csak színház és más semmi egy szórakoztató és igényes sorozat. Ezt onnan tudjuk, hogy mi már láttuk az első két részt, azaz a…..
redirected 2016.10.24 22:58:58
@Áfi: Tökéletesen igazad van! Végre leírta valaki a frankót!!!
"Dobó Kata egy rettenetesen rossz színésznő, és ez főleg a filmekben hallható beszédén érződik. Mindig, szó szerint mindig művi, mint aki olvassa valahonnan. Nem elég mozogni tudni, beszélni si kellene, természetes hangsúllyal... "
Már azt hittem, senkinek sincs füle ebben az országban!!!!!!... POntosan erről van szó! Természetellenesen beszél... MŰVI ÉS HITELTELEN!!!!! Pedig jó tanárai voltak, jó színészek... 20 év alatt nem tudott eleget tanulni tőlük... akkor? ... Épp az a botrány, ha valaki nem vesz le ilyen dolgokat... olyan az jön le, hogy nálunk mindenkit könnyen meg lehet venni egy rúzsos mosollyal és egy agysminkelt pof(ik)ával...

"Még pincérnőnek is teljesen hiteltelen abban a Sharon Stone-os filmben (bocs, nem jut eszembe a címe). " Az Elemi ösztön 2.-re gondolsz? :) Hány másodperce is volt ott?