Regisztráció Blogot indítok
Adatok
STÍLUSBLOG

150 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy őszi bakancslista olyan programokról, amelyek kifejezetten nőknek lehetnek élvezetes és inspiráló élmények: Őszi természetjárás: Fedezd fel a csodálatos őszi tájat egy séta vagy túra során a természetben. A színpompás erdők, színes falevelek és a friss őszi levegő garantáltan…..
Stílusblog Őszi program nőknek 2023.08.01 08:10:16
Őszi Feltöltődés két Különleges Táborral – Gyergyai Krisztina stílustanácsadóval Ahogy az év vége felé közeledünk, az ősz színei és hangulata egyre inkább magával ragad minket. A nyári vakációk után, amikor a családdal együtt töltöttük az időt vagy akár hosszú hónapokon keresztül dolgoztunk,…..
Sokan vágyunk rá, hogy felfedezzük és kibontakoztassuk valódi énünket, azonban gyakran elakadunk a kérdésben, hogyan is érhetnénk el ezt a célt. Az Igazi Nő bennünk rejtőzik, és most egy izgalmas lehetőség nyílik meg előttünk, hogy megtapasztaljuk a személyes átalakulás varázsát. Az "Átváltoztatás…..
A nyári hónapokban mindenki vágyik arra, hogy könnyed, stílusos és magabiztos legyen a ruhaválasztásban. Azonban a nude fehérneműk és cipők nem csak a nyári szezonban fontosak, hanem egész évben ideális választásnak bizonyulnak. Fedezzük fel a nude fehérneműk és cipők varázsát, és ismerjük meg a…..
  Mi vagyunk Krisztina és Andrea, a Stílustippek Haladó Klub két lelkes stílustanácsadója. Rendszeresen készítünk videókat a klubunk tagjainak, és most szeretnénk nektek mesélni egy kicsit a kulisszák mögötti izgalmas világról. Imádjuk a forgatásokat, bár néha kihívást jelent az előkészület, de…..
A stílustanácsadás önmagában nem változtatja meg az életedet. Akkor tudod igazán megmutatni a stílusodat, ha segítséget kapsz a konkrét ruhavásárláshoz is. Budapesti lakásbutikomban szín-és alkattípusodnak megfelelően adom a kezedbe a szetteket. Beállsz a tükör elé, és én adogatom a kezedbe a hozzád…..
Stílusblog Stílustanácsadás 2021.12.01 18:36:06
Ha szeretnéd magad vagy anyukádat, barátnődet, lányodat meglepni egy színtanácsadás vagy stílustanácsadás ajándékutalvánnyal, akkor nézz körül ajánlataim között: https://stilusonline.webnode.hu/ajandekutalvanyok/ Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó..
Stílusblog Stílustanácsadás 2021.11.16 07:00:00
A kontrasztos ruhadarabok általában geometrikus mintázatúak. A geometriai formák eleve jól körülhatárolható alakzatok, jól illenek a kontrasztos színekhez. Olyan hölgyeknek ajánlom, akiknek erőteljesek a természetes színei. További cikkeim a…..
Stílusblog Stílustanácsadás 2021.11.15 14:14:36
A pöttyös minta különleges stíluselem. Van aki imádja, van, aki sohasem viseli. Meg kell hagyni, hogy feltűnő és egyedi minta; aki viseli, az rögtön a középpontban találja magát. Mivel maga a minta is kontrasztos, így a legjobban akkor mutat, ha színeiben is kontrasztos, tehát fekete-fehér, vagy…..
Stílusblog Stílustanácsadás 2021.11.12 08:00:00
Jól áll nekem a KÉK?  Nincsen olyan szín, hogy KÉK. A kéknek rengeteg árnyalata létezik, és van olyan árnyalat, amelyben gyönyörűnek és fiatalnak érzem magam. Viszont van olyan árnyalata is, amely sápaszt, vagy öregít. Minden színtípusnak megvannak a saját kékjei, ahogyan a képen is láthatod. Ha…..
Stílusblog Stílustanácsadás 2021.11.11 11:39:36
A türkiz a kékeszöld színek csoportja. Sok árnyalata létezik. A különböző árnyalatok különböző tulajdonságokkal bírnak. Nem elég kiválasztanod egy türkiz árnyalatot magadnak, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színtípusba tartozol. Ha TE még keresed a stílusodat, nézz körül az…..
Stílusblog Stílustanácsadás 2021.11.03 06:30:00
A fekete-fehér szettek nagyon elegánsak, örökérvényűek, nem a divattól függenek. Kontrasztos színtípusú hölgyek bátran viselhetik ezt a két színt vegyítve, amelyek tulajdonképpen nem is tartoznak a színek csoportjába. Akinek illik az egyéniségéhez ez a fajta stílus, annak nagyon könnyű egy jól…..
Stílusblog Stílustanácsadás 2021.11.02 17:27:47
A földszínek minden színtípus palettájának alapszínei közé tartoznak. A földszínű szett azt jelenti, hogy olyan színeket viselsz, amelyek megtalálhatók a természetben és nem kontrasztosak. Pl. A homokszínek, tojáshéjszínek, kőszínek, tejszínek, agyagszínek. A kortalanságot kedvelő hölgyeknek ezt a…..
Stílusblog Oscar 2021 ruhák 2021.04.26 09:58:20
Az ilyen események valójában a divatipar számára fontosak. Én stílustanácsadóként azonban kizárólag úgy néztem a ruhákat, hogy azok színben, és stílusban illeszkednek-e viselőjükhöz. A képen látható hölgyeknek ezt sikerült megvalósítania. Az első képre kattintva elolvashatod a Facebook posztomat…..
Weboldalamon megtalálsz rólam minden információt. Megnézheted, milyen szolgáltatásokkal várlak, valamint rengeteg referenciaképet nézegethetsz.  www.stílusonline.hu..
A STILUSBLOG Facebook oldalán folyamatosan jelentkezhetsz színtanácsadásra Keszthelyen vagy Budapesten. https://www.stilusonline.hu/ajandekutalvanyok/..
Sokszor mondjuk, hogy nekem nem áll jól a piros vagy a lila. Ezek a kijelentések nem állják meg a helyüket. Ugyanis minden színnek sok-sok árnyalata létezik. Minden embernek megvan a saját lilája. Csak meg kell találni azt. Ha megtanulod, hogy melyek a Te színeid, akkor egyrészt harmonikusan,…..
A tél típusú hölgy kontrasztos megjelenésű. Az erős, hideg árnyalatú színek emelik ki szépen az arcát.#stilusblog #stilustanacsadas Ha szeretnél eljönni hozzám személyes tanácsadásra, van lehetőséged egyénileg vagy párosan a következő városokban: Budapest, Vác, Keszthely, Hévíz. Egyéb helyszíneken…..
Az ősz típusú hölgy lágyan sötét színeivel harmóniát és melegséget áraszt. A padlizsán, a mohazöld, kékeszöld, és a melegebb barna és földszínek kitűnően illenek arc és szemszínéhez. Az erősebb színek helyett inkább a szürkés árnyalatokat…..
A nyár típusú hölgy lágy-világos-hűvös árnyalatú szem, bőr és hajszínnel rendelkezik. Lehet hamvas szőke vagy lágy hidegbarna. A szeme kékes vagy szürke, de mindeképpen vizes árnyalatú, lágy tekintetű. A hidegebb pasztell, mosott árnyalatú kékek, szürkék és padlizsánok érvényesítik legjobban…..
A tavasz típusú hölgy kontrasztos színeivel, mégis finom, világos megjelenésével kislányos bájával melegen ragyogja be a környezetét. Az erős, meleg színek emelik ki legjobban arcát. Nagyon előnyösek számára a narancs, a zöldek, és a meleg…..
Stílusblog Ruhatárolás 2018.08.02 07:51:00
Minden NŐnek szüksége van egy helyre, ahol tárolhatja a ruháit, cipőit, ékszereit. Legyen az egy nagy szoba, egy gardrób, vagy akár csak egy kis sarok. Ha rendszerezed a holmidat, akkor jobban átlátod, hogy mit mivel tudsz kombinálni, mi az amire szükséged van, és mi az, amire…..
Stílusblog Nyári minták 2018.08.01 07:59:00
A legkomorabb fekete ruhát is oldja a pöttyös minta vagy kiegészítő. Fiatalos, üde, nyári hatást keltenek a pöttyök. Magasabb hölgyek a nagyobbat, alacsony vagy vékony hölgyek a kisebb pöttyöket részesítsék előnyben.#stilusblog #stilus #stilustanacsadas A francia nők…..