Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika Nagyi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többször jut eszünkbe a magyar miniszterelnök szerepléseit látva a „nyomják Krahácsot!” szállóigévé vált mondás Baktai Ferenc kabaré-jelenetéből. Olyan helyzetekre használjuk ezt a kesergést a magyarok, amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összefogott ellenünk. Kétségtelen, egyre fogynak a…..
Az Orbán-rezsim legnagyobb hazugsága nem a rezsicsökkentés, a Soros-terv, az apokaliptikus migránsinvázió vagy hogy ők képviselnék a magyar emberek érdekeit...
Erika Nagyi 2019.02.02 10:17:41
@Oxica: Szerintem éppen Kósa csinálja jól,mert az anyja a stróman,az biztosan nem árulja el,mert Orbán mire ment Simicskával a Fidesz pénzes emberével,az lelépett a lopott pénzel és még kitudja mivel.
  Bizonyára nem teljesen véletlen, hogy a Facebook-on egy neves vallástörténész október 23-án tért ki a szovjet és a magyar diktátor ellentmondásos kapcsolatára. Gábor György azzal az igényességgel tárta föl egy fénykép-hamisítás történetét, mintha azt vizsgálta volna, hogy a niceai zsinat miként…..
Lehet-e nyelvtudás nélkül külföldön munkát vállalni? Persze hogy lehet. Más kérdés, hogy érdemes és jó ötlet-e. Erre ad választ Péter Hollandiából, szerintem elég meggyőző érveket felsorakoztatva. Mutasd be a városod - hova érdemes menni, mit nem szabad kihagyni, mennyire könnyű munkát találni a…..
Bár a főügyészség mindent elkövet, hogy fideszes oligarchán még véletlenül se kelljen számon kérni a törvényeket, a jelek szerint a rendőrség nyomoz Tiborcz István után az Elios-ügy kapcsán...
Szinte megszokottnak is tekinthető, hogy Magyarország legnagyobb támogatottságú pártja úgy fordul rá a választási kampányra, hogy nem mondja meg, mit tenne győzelme esetén. De azért pontosan lehet tudni, milyen idők jönnének Orbán újabb országlása alatt...
Erika Nagyi 2018.02.15 20:14:15
@FCUK18: Oszt,még több stadiont,százat ezeret,hiszen erre van igény.Igaz-e ész?lény
Közönséges fasisztának nevezte Orbán Viktort az országot elárasztó Soros-plakátok miatt Bokros Lajos. A Modern Magyarország elnöke antiszemita gyűlöletkeltéssel vádolja a kormányt, s nevetségesnek tartja azt a kormányzati reagálást, mely szerint ő Soros pénzéből élne, s ebből a pozícióból rágalmazná…..
A magyar válogatottnak meglehetősen kifutott eredmény volt a tavalyi EB-részvétel (hát még a továbbjutás), a realitás inkább az, hogy az oroszországi vébére esélye nincs kijutni, de azért ott még talán nem tart, hogy a világranglistán 186., spanyol ötödosztályú futballistákkal felálló Andorra…..