Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscsikó

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meister küldte az infót, hogy a kurucok "meghekkelték" a valasztas.hu-t, közben pedig arról is jöttek hírek, hogy kisebb médiahiszti van készülőben az üggyel kapcsolatban.  A radikális portálon belinkelt oldalak nem valódi deface-ek, csak néhány egyszerű reflektív…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
kiscsikó 2010.02.10 12:43:32
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: naja és panelesek ekkor mit csinálnak? :)))

Az áramkimaradás miatt nem aggódom. Olyan jó SLA-ja van a villanyműveknek. Legvégős esetben meg lenne hova mennünk (akár hotelbe is) - kályhűt esély sincs bekötni a házba, nincs is.
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
kiscsikó 2010.02.06 16:10:32
@kyanzes: alkatrésznek még lophatják :(
bizonyos tulajdonosi réteg szereti olcsón megúszni az alkatrész beszerzést, ezért a "megoldjuk okosba" beszerzés generálja a régi autók ellopást.
Ilyen mocsok hidegben muszáj egy kicsit nosztalgiázni, duplán, mert nyár is rég volt meg a tinédzserek sem tegnap voltunk. Egyébként meg tegye föl a kezét, aki meglepődik, ha valaki megagyalnak a ZP kecses kidobói. De azért a törött karú lány gipszelt kezének hátracsvarása kicsit…..
ratro.blog Volvo 2010.01.19 18:40:00
A Volkswagenhez talán az első három kezdőbetűnyi köze van ezeknek az autóknak, nekem viszont óriási kedvenceim. Főleg a régi 200-as széria darabjai férnek bele a szívemnek ezen részére kialakított fiókjába, de szorosan parkolnak mellettük a korai 700-as modellek is. Ezen az…..
kiscsikó 2010.01.19 22:28:22
Néha én sem örülök, hogy társadalomban kell élnünk, mert olyan dolgokat teszek be, amiket nem veszek ki... viszont kiveszek más dolgokat, amiket meg nem tettem be. Olyasmi ez, mint a bűvészcilinder a nyúllal. Ugye együtt összehordtuk a társadalmat, hogy ne magunknak kelljen…..
kiscsikó 2010.01.16 17:43:22
@potyka22: és az angol tudósok vajon milyen okosságot találnának ki?
Szilvay Péter Kreatív-olvasónak köszönjük, hogy észrevette, amit mi nem, hogy a két legcsodálatosabb gyorsétterem-lánc hogyan kezdi az évet! ..
Hétfőtől új beosztása van Tömpe Istvánnak, aki addig a MÁV Start üzleti vezérigazgató-helyettese volt. Most ismét az anyacégnél dolgozik (2003-2004-ben volt már a MÁV stratégiai vezérhelyettese). Az új fejlesztési igazgató a pályavasúton korábban is létező fejlesztési…..
kiscsikó 2009.12.23 14:57:37
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
A szeptember 11-i merénylet évforduljára készített üzenet után két nappal érkezett egy másik hangfelvétel is. Mára vált bizonyossá, hogy ezen is a a terroristavezér hangja hallható. Az üzenet érdekessége, hogy Oszama bin Laden ezzel hazánknak üzent, pontosabban szólva a BKV…..
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
Az őszi szezon messze legmorbidabb menükártyáját fotózta nekünk Rizsa, aki reménykedik: Rendszeresen eszem ezen a helyen, de eddig sosem fordítottam figyelmet az alapanyagok forrására. Most kibújt a szög a zsákból. "Roasted tuna with cancer ragout" - remélem ez tényleg…..
HSBC-s posztunk már volt egy, akkor a bank telefonon és sms-ben zaklatta az olvasónkat, aki soha nem is volt ügyfelük. Mostani történetünkben legalább egy ügyfelük az, akit egészen furcsa módon találtak meg: ahelyett hogy levelet írtak volna neki, felhívták a szomszédját. Irtó…..
IT Guru Élet a Segway után 2009.08.13 10:03:00
A Segwayre mindenki emlékszik. Anno még új közlekedési szabályokat is alkottak a kedvéért a Szabályok Országában, Magyarországon. Bár a Segway különleges, könnyen kezelhető, környezetbarát, a horribilis ára (6-7e euró) miatt nem terjedt el tömegesen, nem csupán itthon,…..
A múlt heti mosógépszerelős sztori után érkezett ablakszerelős is. (Itt ragadná meg a Homár az alkalmat, hogy gratuláljon lelkes kommentezőcsapatának, akik láthatóan sokat tettek azért, hogy a poszt Googleben az első találati oldal aljára vagy környékére kúszott.)…..
autózz! Csavarkulcsot a pofádba! 2009.07.26 12:25:00
Igazi agyvérzésközeli történet következik, Frigyesmester feje a duplájára nőtt és színt váltott nemrégiben, amikor az ő autóját és az útépítő munkásokat is veszélyeztetve sietett el mellette mindenre és mindenkire nagy ívben szarva egy vadbarom. És bár Frigyesmester szarik…..
kiscsikó 2009.07.26 16:55:21
A közokirat hamisítás tipikus üzletága volt annak idején a diákigazolvány hamisítás. A Zugügyvédnek is volt olyan ismerőse, aki komplett dékáni hivatalként működött, de e mellett nyelvizsgabizonyítványokat is osztott, érettségiztetett, adott esetben a nyomdai kapcsolatain…..
kiscsikó 2009.07.22 21:00:33
@titantoma: a bizonyítási teher nem a bűnösön van, hanem aki állít valamit.


Egyébként meg legrosszabb esetben is figyelmezetéssel, vagy pénzbírsággal megússza az illető.
kiscsikó 2009.07.22 21:40:18
@nopasaran: az apeh és a közlekedési téma sajnos(!) más kérdés.
A Bors információi szerint a nemrégiben a TV2-höz szerződött Vágó István helyét Fábry Sándor foglalhatja el. A bulvárlap fotóval bizonyítja, hogy az RTL Klub hetekkel ezelőtt leforgatta a kvízmester nélkül maradt Legyen Ön is milliomos! próbafelvételeit. Rényi Ádám, az RTL…..
kiscsikó 2009.07.22 17:53:35
@madtig: elképzelem ahogy felvesz Dörflinger Dodi szerepét és előadja magát :) A játékos meg azután legyen képes gondolkozni a válaszon :D
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..
kiscsikó 2009.07.20 12:26:54
@sznorbi2:
"Régebben a T6-osoknál volt olyan, hogy ha löttyintettek bele egy kis tyuningot(alapból 272LE) akkor az automata váltójuk elszállt elég nagy %-ban!"

Az első sorozatnál tuning sem kellett ehhez, normál értékeken is elszállt a váltó. Sötét időszak, de sikerült kilábalnia belőle a Volvnak.
kiscsikó 2009.07.20 13:47:26
@Secnir: az általad belinkelt VIDA nem használható...legalábbis alaphelyzetben ami letölthető az nem működik, mert online internet csatlakozás kell neki. Hibakódokat, szoftvereket nem tartalmaz.


VADIS a megoldás....szintén Piratebay-en található meg (és angol).
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Szia Erynnis!Érdeklődnék, hogy a munkáltatónak milyen jogai vannak valójában próbaidő alatt.Adott egy kis cég, két hónapja kezdtem, a cég alapfilozófiája, célja nagyon szép, kb az, hogy "tegyünk jobbá egy übergáz szektort", konkrétabbat nem akarok írni.Felvettek x…..
Levélírónk félti a hátsóját az esetleges rugdosástól, ezért azt kérte, a nevét tartsuk titokban. Cserébe ugyanezt kérte a történetben szereplő másik autó rendszámával kapcsolatban is, hisz ha olvassa a vezetője a lenti nyílt levelet, jó eséllyel magára fog ismerni. Az…..
kiscsikó 2009.06.24 12:50:27