Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marekiaro

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December harmincadika: elmentem Beneventóba kirándulni egy kicsit. Három észrevételem van így kezdésként az irományt illetően. A blog alap olvasóközönségének: nem elsősorban a Napoliról lesz szó, sőt, még csak nem is kizárólag fociról. Az ismerőseimnek, akihez ez eljut: nem csak fociról lesz szó.…..
Napoli Vissza az élre 2017.12.17 23:08:02
Álomszerűen indult a szezon. Győzelmi szériákkal és gólokkal kapcsolatos rekordokat döntögettek sorban a srácok. Meneteltünk, és sokáig még a Juve sem bírta velünk tartani a lépést, csak a Luciano Spallettivel jókora meglepetésre megtáltosodó Inter. Aztán idővel becsatlakozott a Juve is, de a Napoli…..
Napoli Tükörsima Milan-verés 2017.11.19 22:13:04
Voltak olyan időszakai a csapatnak, amikor nagyon szépen játszott, ha tudott, de kicsit néha "belehalt" ebbe. Nem volt hatékony a játék, ennek pedig főleg a nagy csapatok ellen itta meg a Napoli a levét. Az idei szezon más. Hagyjuk most a BL-t, az egy külön lapra tartozik, de ha a Serie A-t nézzük,…..
Október 29. - féléves egyetemi Erasmus-ösztöndíjam során másodszor jutottam ki a San Paolóba. Egy héttel korábban láttam egy nem szép, de annál izgalmasabb 0-0-t az Inter ellen, most, a Sassuolo ellen azt reméltem, hogy végre látok egy győztes meccset is, adott esetben szép játékkal. Aznap reggel a…..
Tudtuk, hogy a Manchester City jelenleg talán Európa legjobb formájában lévő csapata, de a Napoli sem panaszkodhatott a 8/8-as Serie A-rajtjával. Parázs meccsre volt kilátás, amelyet nagyon sokan vártak a két, támadófocit propagáló gárda miatt. Aztán nagyon gyorsan rémálomba fordult a meccs.…..
Nyilván szeretjük, ha a szívünknek legkedvesebb csapat szépen játszik, és mondjuk gálázva lő 4-5-6 gólt az éppen adott 90 perc során. Ebből szerencsére az utóbbi időben bőséges adagot kaphattunk, ugyanis az előző tíz bajnoki mindegyikén szerzett a csapat legalább három gólt. Gyönyörű sorozat volt,…..
Napoli Elkaptuk a mumust 2017.08.27 23:24:38
Az Atalantával tradicionálisan szinte mindig megszenvedünk, ha esetleg nyert is a Napoli az elmúlt években, azért kőkeményen meg kellett dolgoznia. A bergamóiak az évek során a csapat egyik legfőbb mumusává nőtték ki magukat, amelynek a mélypontja a tavalyi szezon volt, amikor Gasperini fiai…..
Napoli 2x2 = BL-csoportkör 2017.08.22 22:56:52
Avagy félgőzzel, második rész. Hasonlóak az érzések a Nice elleni második BL-selejtező után, mint a nápolyi odavágót követően, a Napoli úgy rendezte le a továbbjutást, hogy egy-egy megvillanástól eltekintve a franciák teljesen súlytalanok voltak. Két embert lehetett kiemelni tőlük, a kapus Cardinale…..
Napoli Félgőzzel 2017.08.16 23:15:50
A szurkoló sohasem teljesen elégedett - jelen sorok írója sem. Ha nincs gól, az a problémája, hogy miért nincs, ha van, az a baj, hogy miért nincs több. Ha nyer a csapat, de csúnya játékkal, akkor miért nem lehetett gálázni...és hasonló eget rengető problémák. Nyertünk. Gyakorlatilag egy pillanatig…..
Elvileg nem okozhat(na) gondot a Pescara elleni délután három órás meccs, de azért a zárójeles részben meghagyjuk a feltételes mondatot, leginkább az őszi meccs miatt. Mégpedig azért, mert az őszi meccsen (rögtön a legelső fordulóban) a Serie B-ből érkező friss, lelkes újonc kőkemény ellenfélnek…..
Napoli Folytassa, Dries! 2016.12.22 17:16:53
Könnyen lehet, hogy a firenzei este is Dries Mertensről fog szólni, aki egyre inkább belenő a középcsatár szerepébe, és most már nem is annyira hamis kilencesként játszik. Hogy miért? Egyrészt mert maga Dries ihletett formában van, másrészt a csapat is elindult végre masszívan felfelé, hogy…..
Tisztára mint a népmesékben. Ahol a kicsi, csenevész, de motivált és szimpatikus főhőst különböző próbák elé állítja az élet, meg kell küzdenie a sárkánnyal, minden baja van, de a végén elnyeri a királykisasszony kezét. A Napoli is hasonló ívet követett ebben a BL-csoportkörben (meg úgy az egész…..
Napoli Néztük, és nem hittük el 2016.12.03 15:02:03
Nem hittük el, hogy az Inter elleni rangadón az idei Napolit látjuk, illetve hogy megy ez így is, és nem csak álmodunk. Voltak helyzetek, amiket végre ki is használtunk, a csapat harapott, a védelem nem csinált hülyeségeket, Reina ihletett formában védett - egészen szürreális meccset láthattunk,…..
Napoli 1136 perc 2016.11.23 18:33:29
Sokat gondolkoztam, megér-e az Udinese elleni hétvégi meccs egy egész blogbejegyzést. Nem. Rém gyenge meccs volt, de legalább számunkra pozitív előjellel. Hál'Istennek ehhez hasonló pozitívumból volt sok, az is a második félidőben. Az első játékrész minősíthetetlen, és egyben nézhetetlen volt,…..
Egy igaz szerelem története Marek Hamsík nápolyi karrierje - becsüljük ezt meg, mert a modern fociban ez már nagyon (NAGYON) ritka. A Kapitány nyáron már a tízéves jubileumát ünnepelheti annak, hogy a Bresciából Nápolyba szerződött. Pedig anno majdnem északon maradt, ugyanis a Massimiliano Allegri…..
Úgy néz ki, meghosszabbítja a csapat az októbert. Igen, november másodika van, és a tegnapi BL-meccs is már novemberre esett. Az isztambuli BL-meccs a Besiktas ellen egy embernek, Marek Hamsíknak köszönhető, hogy nem nagyon, hanem csak kicsit indult csúnyán. Október hónap során hat tétmeccset…..
Napoli Végletek 2016.10.29 11:25:03
Melyik a csapat igazi arca? Az egyszeri Napoli-drukker erre a kérdésre keresheti a választ a szezon kezdete óta (sőt, gyakorlatilag a Sarri-éra kezdete óta). Ezt a kérdést ki lehet vetíteni erre az idényre, és a most következő meccsre, a mai Juventus-Napolira is (20:45, DigiSport 1). Szóval az…..