Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ombie

0 bejegyzést írt és 264 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RÁKTÉRÍTŐ #26 Kaparós sorsjegy 2020.08.04 14:11:41
Ha a PET CT eredménye most egy kaparós sorsjegy lenne, akkor az én olvasatomban az lenne ráírva, hogy sajnos nem nyert. Még úgy is, hogy a korábbi vizsgálathoz képest javulás van, a rákom végül is jól reagált a kezelésre. Persze mint mindent, ezt is többféleképpen lehet értékelni, minden attól függ,…..
Meglepve tapasztalom az internetes felületeken, más csapatok szurkolói (de még magukat szakértőnek nevező személyek is) mennyire vitatják, hogy Fradi a legnagyobb magyar csapat. Valószínűleg ez lesz az eddigi legmegosztóbb posztom, hiszen ők ezúttal vitatni fogják a tényt. Én mindenesetre…..
ombie 2020.07.23 08:54:29
@ZakMcKracken: fordítsd le. Vajon miért lett Fradi a Ferencváros beceneve?
Sokan állnak ki az autóhasználat mellett, de sokan ellenzik. Vannak, akik éppen a jogsit tervezik, hogy hogyan is vágjanak bele, de mások hallani se akarnak róla. Olyan is akadhat, aki az érveket gyűjti össze, miért fizessen ki több százezret egy tanfolyamra, aminek sikeres teljesítése után…..
Különös élmény nyaralókat a kasszák előtt tanácskozva látni. Vajon miért szívják a fogukat sokan még mindig, ha belépőről van szó?..
Kellemetlen meglepetés érhet, amikor pár hét múlva besétálsz a kedvenc pékségedbe egy reggeli kakaós csigáért...
A Champions Traveler honlap friss elemzése kimutatta, hogy az előrejelzések alapján (a sok amerikai milliárdos által támogatott és a közeli jövőben) iparággá alakuló űrturizmus kifejezetten negatív hatással lesz a környezetre, jelentős mértékben súlyosbítani fogja az éghajlatváltozást, felgyorsítja…..
ombie 2019.12.03 11:15:03
@MAXVAL bircaman közíró: azok nem az Annunaki gyíkemberek?
Nemrégiben írtam arról, hogy a kriptovaluták forradalmának újabb, érdekes lépéseként már a böngészőnkkel is bányászhatunk egy coin-t, akit bővebben érdekel, hogy mi is az a blokklánc, Bitcoin, miért változik meg most néhány év alatt a pénzügyi világ úgy, ahogy van, az forduljon a Guglihoz. Néhány…..
Mindjárt, mindjárt... mindjárt itt a hétvége, végre valahára jut majd némi időm játszani picit és alaposan megizzasztani az új karit. Addig is ismerkedjetek meg az öt legszebb és persze nem utolsó sorban legjobb gamer lánnyal. Ők azok, akik nem csupán szépségükkel bűvölnek el maguk körül mindenkit,…..
ombie 2016.07.15 18:18:00
@enpera: ráadásul még a neve is náczi.
Európának nagyobb együttműködésre, nem pedig a szélsőségesek erősítésére van szüksége. A szabad Európa gondolata teremti meg a szabad nemzet államokat. A holland kormány nemrég felvetette a gondolatot, hogy hozzanak létre egy úgynevezett mini-Schengent a Schengen-zónán…..
A napelemes rendszerek legfontosabb része maga a napelem, hiszen ennek köszönhetően tudjuk átalakítani a nap energiáját a háztartásban használható árammá. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb hatásfokot érhessük el, megfelelően beállított tartószerkezetre és rögzítésre van…..
A napsütésben gazdag országokban ma már 5 cent, vagyis kevesebb mint 15 forint a napenergia kilowattóránkénti ára, ami a napelemek és a hozzájuk kapcsolt új típusú akkumulátorok fejlődése révén hamarosan már az átlagos adottsággal rendelkező államok esetében is lekörözi a…..
A legújabb közvélemény-kutatási adatok szerint jelentősen nőtt azok száma, akik elutasítják a boltok többségének vasárnapi zárva tartását. Ezen azért nem kell meglepődni, mert eleve tudni lehetett, hogy nincs igazán társadalmi támogatottsága az elképzelésnek, ideológiai…..
Tegnap jelent meg a The Guardian brit napilap hasábjain a német Sigmar Gabriel és a francia Emmanuel Macron gazdasági miniszterek közös cikke, amelyben alapvetően egy teljesen új, az EU-n belüli mélyebb integráció tervét vázolták fel. A kezdeményezés bár pont az egység…..
A TASZ jelenti Elszakítva 2015.05.03 18:44:24
Ismerjék meg a Budapest 12. kerületében lakó házaspár, Kriszta (35) és Tamás (38) élete történetét: váratlanul érte őket a tragikus fordulat. (A kép illusztráció) A házaspárnak két kisiskolás gyermeke van, Kriszta pedig most várja harmadik gyermeküket. Egy 12. kerületi…..
Megér-e 5 milliárd forintot a kormánynak a dél-pestiek egészsége? Csatát nyertek a pesterzsébeti környezetvédők (köszi Marci!): a katasztrófa-helyzet összehozta mindhárom érintett kerület vezetőit. Most jön azonban a neheze, egy kisebb stadion árából, kb. 4-5 Mrd forintból…..
Amikor öt hét után hazavihették az inkubátorból koraszülött kisfiukat, Phoenix Wilkinson szülei azt hitték, a nehezén már túl vannak. Tévedtek, az igazi gondok csak otthon kezdődtek: a csecsemő súlya nem gyarapodott és testét folyamatosan kiütések borították. Hetekbe telt és…..
Valami bűzlik és rohad az adóhivatal körül. A NAV Őrzésvédelmi és Támogató Igazgatóságának környékét patkányok lepték el, szemét szemét hátán, használt kanapék, kibelezett hűtőgép. Ráadásul a felüljáró is korrodál, egy statikus ismerősöm szerint már csak rozsda…..
Az ünnepek alatt a kezembe került a Der Spiegel legújabb száma, amelyet egy családtagunk hozott magával Svájcból. Az újság átlapozása közben feltűnt, hogy több cikk is foglalkozik a németországi muzulmánok helyzetével. Mikor elolvastam őket megdöbbenve jöttem rá, hogy…..
Vicces bejelentés érkezett Lauda bácsi légitársaságától, a FlyNikitől: több egyéb útvonal mellett beindítják a világ legrövidebb nemzetközi menetrend szerinti repülőjáratát. A pozsonyi és a bécsi reptér nagyjából 50 kilométerre van egymástól, a repülési idő elvileg…..
ombie 2014.12.09 12:04:10
Nem fogják könnyen adni, az biztos. Az USA bele fog menni egy totális háborúba, minthogy engedjék összeomlani a mocskos rendszerüket. Végül is ennek a tanúi lehetünk minden egyes nap, ami egyre közelebb visz a 3. világháború kirobbanásához... Preparing for the Collapse of the…..
Úgy alakult, hogy rövid időre belekóstoltam az egyik fővárosi kerület parkolás ellenőrző cégének munkájába. Az ott szerzett tapasztalataimból kiindulva adnék tanácsot a parkoló autósoknak.   Sokan játszanak szerencsejátékok azzal, hogy pár percre hagyják magára a…..
Már tizedik éve nem nyit ki a Tungsram Strand. A nagy múltú fürdőhely 1938-ban nyitott meg az Egyesült Izzó beruházásában, és 2004-ben működött utoljára. A mozdítható fémtárgyak már eltűntek, a természet pedig egyre inkább visszaveszi a "Tungi" medencéit. Még 2011-ben belopóztam, körülnéztem, és…..
Magyarország 80%-a gondolja azt, hogy a pösti emberek igazi parasztok, akik állandóan rohannak és nem figyelnek senkire, semmire. Persze van benne valami, de mégsem a szó rossz értelmében. Sajnos Magyarország színe java a fővárosra koncentrálódik, miközben olyan problémák jelennek…..
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..