Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blekem

32 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Élőben, a Marsról 2008.05.25 22:58:00
A Ustream élőben közvetíti a weben Phoenix szonda Marsra szállását. A két bolygó között kábé 20 perc a kommunikációs csúszás. Maga az esemény kábé 7 perces lesz. Az eseményt a NASA is közvetíti persze, Twitteren is (twitterezők kommentjei itt). De a Second Life-ban is nyomon…..
 Gát György (rendező) és csapata megalkotta az univerzális, színtelen-szagtalan, uniszex moziterméket: A Kis Vukot.  De ez így közel sem a Fekete István- és Dargay-féle Vuk, amely gyerekkorunkhoz tartozott, mint a vasárnap délutáni Walt Disney Donald kacsával. Nevezték…..
Úgy tűnik, Balázs nagyon felhúzta magát egy maffiózó külsejű taplón, még jó, hogy nincs fegyvere. Most a mi pénzünkön etetnék és őriznék valamelyik börtönben. Most komolyan, van értelme agresszióra agresszióval reagálni? Sokszor olvasom a Blogot, most azonban én is írok…..
Filmdroid 9 és 1/2 randi 2008.04.15 18:56:00
Véletlen vagy egybeesés, hogy némileg hasonlít a Californication sorozathoz ez a magyar vígjáték? A David Duchovny nevével fémjelzett sorozatban adott egy író, aki írt egy könyvet, amiből film is készült, az író a régi sikere fényében sütkérezik és megdönget minden útjába…..
Most akadtam rá az Internet Movie Firearms Database-re. A gyengébbek kedvéért ez egy olyan oldal, ahol akár a fegyverbuzik, akár a szimpla mezei érdeklődök rákereshetnek filmekre, az adatbázis pedig elárulja, hogy az adott műben milyen fegyvereket használtak. A link:…..
Múltkor már szóvá tettem, hogy önmagában az a tény, hogy a G-Portál igényt tart a gmail.hu-ra, szerintem nem más, mint a Google-on való élősködés. És akkor ugyan mit gondoljunk a facebook.hu-ról? A domaint Sásdi Zsolt regisztrálta 2006-ban, a költészet napján. Közel két…..
Ez a hét eddig nem a nagy események hete, de várjuk ki a végét, lehet hogy ez a vihar előtti csend? Viszont nincs nagyon mit nézni a tévében sem. Cserébe. Menjetek teniszezni vagy csókot lopni. MA - 03.18. kedd Koncert – Budapest         …..
               A húsvéti ünnepek pálinkagőzös rokonlátogatásai elé ajánlok nektek hétvégére egy kis párnával való publikus püffölést, ugyanis most szombaton, azaz 2008. március 22-én itthon is megrendezésre kerül a…..
    Sziasztok, lassan csak utolérjük magunkat, de azt hiszem még időben vagyunk. A hételeji munka fáradalmait enyhítendő, javaslom a testetek városba történő vonszolását, olyan tévéműsor ugyanis, ami miatt érdemes lenne otthon maradni, nem igazán van. Szóval aktív…..
    Tegnapi nappal csúnyán elmaradtunk, mondanám, hogy egyébként is ünnep volt, meg tizenötödikén este ki az az eszement aki bemerészkedik a városba, hacsak nem kockakőkereső versenyen kíván résztvenni, de nem mondom. Mert az igazság az, hogy egy hatalmas vérnyúl a…..
       Ma estére – péntek lévén – nincs könnyű dolgotok, stílusokon átívelő koncertcsomag lesz fellelhető az ország frekventált helyein, de aki punnyad, annak is lesz mit néznie a fénydobozban (mellesleg halkan súgom csak meg, hogy, már szombat…..
    Mai napra a nem budapestieknek én megmondom őszintén, nem találtam ajánlanivaló programot, ha valaki meggyőzne ennek az ellenkezőjéről, még mindig várjuk az emaileket. Azt a Creolbáros koncertet egyébként csak akkor ajánlom nyugodt szívvel, ha nem átallasz…..
Na hát itt az első, talán még időben, ha nem, hát próbának mindenképp jó lesz, ezt igyekszünk majd tartani minden nap, a lista természetesen a teljesség igénye nélkül készült (nem is lehetett volna másképpen), de bármilyen javaslatot szívesen fogadunk. A tévénél meg…..
    Mától igyekszünk napi infóval ellátni titeket azokról az eseményekről, melyek az éppen aktuális estéteket tehetik kellemesebbé (szerintünk), mégiscsak ugye ajánlóblog vagyunk vagy mifene, és hát igazából ez lenne a minimum elvárható tőlünk, azt gondolom.…..
    Volt ez a nagykanizsai fickó aki nem elég, hogy áramütést szenvedett, de még szerencsétlen ráesett az esztergapadra is, aminek következtében az levágta a fejét. Ha ez egy több éve történt városi legenda lenne egy távoli országból, nyilvánvalóan jót…..
                            A japán milliomosok újsütetű frissítő itala az a Fillico Beverly Hills brand alatt futó forrásvíz, melynek Swarovski kristályokkal és aranyozott…..
Kuvaiti művészeti tankönyvből magas precízióval cenzúrázzák a meztelen tartalmakat. Megrendítő képek -MD- 300 nap kuvaitban c. blogján...
Rosszvicc Az nevet aki... rendőr 2008.02.12 00:32:00
    Aki olvasta, bizonyára emlékszik az index.hu eme cikkére a Hahotaklubról, mindennapi röhögéshányadunk lelkes pótlékáról - persze csak a bevállalósabbaknak -, hát megy ez máshol is. Például a koreai rendőrök, ha már túl sokan vannak odakint őriznivédeni,…..
Pontosabban Bogota kevésbé nyugodt részében. És valójában nem is a médiakedvenc terroristáról van szó természetesen, hanem egy lelkes hasonmásról, egy önjelölt biztonsági őrről, aki amellett, hogy a túristák és a helybéliek adományaiból él, a helyi rendőrséggel is baráti…..
"Gondolkoztam gondolkoztam, vajon milyen játékot kéne kitalálni az elme élesítésére és egyben a lélek frissítésére? És akkor eszembejutott szegény Jóska bátyánk örök szállóigéje: egyél kakit, szépít, barnít!"De most komolyan... az értelem útvesztőjében melyik…..
Rosszvicc Kreatív 2008.02.11 21:56:00
streetshot. ..
    És ez rímel, és ami rímel, az jó!  - mondaná Pumukli, muhaha.    De nem is ez most itt a lényeg. …..