Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fegyverbe

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy végtelenül egyszerű válasz erre a kérdésre, ami így szól: mert olyanok, mint ők voltak 27 évvel ezelőtt. Ennél azért összetettebb a kérdés, de a kiindulópont mégis egy generációs szembenállás. A Fidesz ugyanis valóban a fiatal demokraták pártja volt valaha, melyből mára középkorú, pocakos és…..
Amint a Momentum vidéki bázisa eléri a kritikus méretet, lesz helye azoknak a baloldali és centrista szavazóknak is, akik az MSZP és a DK önfeloszlatása után helyet keresnének maguknak. És ezzel elküldhetővé válik Orbán. Az MSZP-nek és a DK-nak semmi keresnivalója egy poszt-orbáni Magyarországon,…..
  A szabadságok (mint abszolút cselekvési lehetőségek) elrendezésére -- és korlátozására -- három fő ideológiai irányzatot ismer a nyugati modernség: a szocializmust, amely az egyenlőség változó koncepcióival száll szembe a szabadsággal, a konzervativizmust, amely az emberi "lényeg" néhány elvével…..
Baj van….                                                                                                    fotó: somogyma.hu Nem csak azért, mert Külgazdasági és Külügyminiszternek kikiáltott Petike, mint elszabadult hajóágyú lövöldöz minden felé és ahol végre kissé normalizálódott a helyzet,…..
Fegyverbe 2016.12.07 16:59:20
@Kerepesi Tibor: Jesszus, Tibor. Mondd, hogy nem te vagy a képeden. És neverőltesd az írást. A legtöbb ballib blog annyira szar, hogy jó. A tied csak simán szar.
Az EU-vezetés szerint Castro nem volt diktátor. A brüsszeli Európai Bizottság szóvivője a Bizottság nevében elhatárolódott a svéd Cecilia Malmström kereskedelmi biztostól, aki diktátornak nevezte Kuba elhunyt exvezetőjét. A Bizottság hivatalos álláspontját, úgymond, Jean-Claude Juncker bizottsági…..
Nem olyan biztos, hogy jó ez Orbánnak (nekünk persze mindenképpen rossz), ha az EU szorosabbra zár -- nélkülünk. Vagy további kulcsállamokban felülkerekedik a populizmus, ami értelemszerűen visszaveti majd a keleti tagállamok felzárkóztatását, és általában visszaesik tőle a globális kereskedelem,…..
Az ellenzéki pártok Jobbikat is ideértő összefogásának két akadálya van: az ellenfél (Orbán) racionalitásába vetett bizalom és saját maguk felértékelése. Nem akarom hosszan boncolni az előbbit: aki az utóbbi hónapok és évek történései után nem látja világosan, hogy Orbán bármilyen irracionális…..