Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zo!

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadik részéhez érkezik a máltai életet bemutató sorozatunk, amit az évek óta a szigeten élő Karesz jegyez. A bevezető rész (ha nem olvastad, itt megteheted) és a múlt heti, közlekedésről szóló írás után (az pedig itt található) most jöjjön az a téma, ami talán a legtöbb embert érdekelhet: az…..
Nyilván a kérdés leegyszerűsített, pontosabban úgy hangozna, hogy mely ország kínálja a legjobb feltételeket a kismamáknak és édesapáknak. Ma megnézzük, mi a helyzet Svédországban, Hollandiában, Dániában, Németországban, Spanyolországban, és hogy ne csak Európa legyen,…..
Zo! 2017.07.28 08:58:05
@Határátkelő:
a gyereknek arra van szuksege h az anyja vagy apja mellett legyen a leheto legtobbet.Angliaban 6honap aztan vissza melozni.Ki vigyazz es "neveli" a gyerkocot?A penz nem szamit ilyen esetekben.Inkabb kevesebb bevetel de tobb egyuttlet a babaval.
a laptop hűtése - a túlmelegedés megakadályozása - helyes használat nyáron Tanácsok és ötletek a laptop biztonságos használatához A laptop megfelelő, korrekt hűtésére nyáron nem csak azért van szükség, hogy a teljesen nyilvánvaló túlmelegedést, leégést vagy az elektronika meghibásodását…..
Zo! 2017.07.24 08:31:36
Eredeti kiadás dátuma: 1982 Platform: PC, Apple II, Commodore 64 stb. Fejlesztő: Hiroyuki Imabayashi Műfaj: Puzzle A Soko-Ban az egyik legnagyszerűbb példa arra, hogy pár egyszerű szabály alapján létrehozott játék, hogyan válik rendkívül komplexszé. Pillanatok alatt megtanulhatók a szabályok,…..
Zo! 2017.07.23 10:44:10
@gigabursch: A google aruhazbol letoltottem a telomra.Sokoban neven fut.A klasszikus palyak mellett vannak meg ujabbak is.
Juli és családja egy éve költöztek Németországba, miután elegük lett abból, amit Magyarországon napi szinten átéltek. Az egy év már éppen elegendő idő ahhoz, hogy az első tapasztalatokat összefoglalja, még ha csak röviden, címszavakban is. A nekem írt levélben úgy…..
Javában tart a világ leghíresebb országúti kerékpáros körversenye, a Tour de France, ami egyike azon sporteseményeknek, amelyet az ember legalább egyszer az életben szívesen megnézne egészen közelről is. Nos, Hari Seldonnak ez megadatott, az pedig már a mi szerencsénk, hogy írt is…..
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
Nem reklámot szeretnék csinálni a Telenornak, de kishazánkban ők az elsők, akik 2017-et írtak a telekommunikációban. Mondom úgy, hogy 10 éve Telekomos vagyok...  Akármennyire is cink, de amikor a Telenor új csomagjának reklámját láttam a tv-ben, megkönnyeztem, vagyis tényleg könnyes lett a szemem.…..
Zo! 2017.06.23 14:21:26
@zuhanorepulesss:
nincs husegido:)A cikkben benne volt.
Alighanem a legtöbb határátkelő átélte már azt, amit az eheti blogajánló egyik szerzője, aki a magyarországi látogatáskor minden alkalommal szembesült a sajnálkozással, hogy neki külföldön „kell” élnie. Ez lesz tehát az egyik téma, emellett egy más típusú…..
Csilla hét évet dolgozott Ausztriában és Svájcban (a sors iróniája, hogy ő is szállodában, mint a tegnapi poszt szerzője), és felemás tapasztalatokat szerzett: egyrészt anyagilag sikerült annyira megerősödni, ahogyan Magyarországon aligha ment volna, másrészt szinte ráment az egészsége a hajtásra.…..
A határátkelés egyik alaptétele, hogy a külföldön megkeresett pénzt jellemzően ott is költi el az ember, ezért nem szabad átszámolgatni forintra, illetve szabadni szabad, csak semmi értelme. Hiszen egy 1500 eurós (nagyjából 450 ezer forint, hogy csak azért is átszámoljam most az egyszer) fizetés…..
Zo! 2017.05.13 13:14:41
@Kövérmadár [swe]:
Ott van benne az irasomban.Nem feltetlenul lesz mindenki az aki kulfoldre megy, de nagyon sokan azza valnak.Termeszetesen magyarorszagon is vannak "rabszolgak".
En nem allok egyik oldalon sem.Aki akar megy aki akar marad.Van amiben x orszag jobb van amiben y.
Zo! 2017.05.14 10:35:16
@pappito: Nem hunytam szemet.Irtam h nem ismerek minden tortenetet.Csak leirtam egy vagy ket lehetoseget a millio kozul amiket ismerek.
Az 1970-es évekre New York az Egyesült Államok bűnözés által leginkább sújtott városává vált. 1975-ben az önkormányzat a csőd szélére jutott, adósságának rendezését egy nagyvállalatra kellett bíznia. ..
1886. Decens házaspár egy kvadrociklin a washingtoni Fehér Ház előtt  ..
Ha valaki szereti az esőt, viszont nem jön be neki a brit főváros, mert esetleg túl nagy, vagy az emberek nem figyelnek eléggé egymásra, akkor van egy meglepő alternatíva: San Sebastian. Legalábbis Zoltán szerint, aki szakácsként dolgozik a spanyol (baszk) városban, és a…..
Zo! 2017.01.27 13:04:20
@ChristineK: a mediterran nepeket amugy sem ertem.del spanyolok:juli aug szept a 3 meleg honap.nov vege december huvos elegge.Januar es febr hideg.12fok a lakasban.a tobbi honap okenak mondhato.a lakas nem ved a meleg ellen,de a hideg ellen sem.14-16fok jol hangzik de elni aludni benne?futes?bent sem marad a meleg.porgessuk csak az aramot:).300 nap napsutes?napelem elvetve,de van jo es biztonsagos gazpalack:)kesz rohej.a spanyolok nem birnak a pesti kanikulat.
Egyre több pályázó teszi fel a kérdést nekem, hogy ilyenkor mit csináljon. Mégis mennyi pénzt jelöljön meg, honnan tudhatná, hogy mi az az összeg, amivel még figyelembe veszi a hirdető cég a jelentkezését? Vagy elképzelhető, hogy alákalibrálja a számokat és már-már a nevetséges összeg miatt válik…..
Határátkelő Teljes elszakadás 2017.01.18 06:47:00
Hosszú hónapok találgatásának vetett véget a brit miniszterelnök kedden, amikor végre kiállt, és elmondta, milyennek látja az Egyesült Királyság jövőjét a következő években, miként kívánja kormánya levezényelni a távozást az Európai Unióból. És persze ami minket a…..
A SorozatWikinek adott interjút Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki többek között azt is elárulta, hogy február 2-án indul A mi kis falunk című, saját gyártású sorozatuk. Az interjúból kiderül még, hogy hiába csökken a nézettsége a legtöbb csatornának egy foci Eb alatt, az RTL-nél volt…..
Zo! 2017.01.16 11:11:17
@sajó d.:
rosszindulat nelkul kerdezem, h mi ez a trend a magyar nyelvben, h mindenhova beteszunk egy ertelmetlen igekotot?"befrissitem a cikket"hallottam/olvastam mar cifrabbakat is.Illetve atolvashatnad meg1szer a cikket.van benne egy ertelmetlen mondat.
Aki keresett már valaha munkát, a fenti kérdéssel biztosan találkozott. De hogyan válaszoljunk rá? Vannak bevett taktikák? Legyünk szemtelenek, netán szerények? Manapság teljesen bevett szokás a leendő munkáltató részéről a fizetési igényre való célzott rákérdezés. A tapasztalat azt mutatja, hogy…..
Zo! 2016.10.22 14:42:08
@A nép fia:

Tokeletesen egyet ertek.

Kulfoldon es foleg Angliaban, minden hirdetesben szerepel egy tol ig sor, igy siman tudod ha palyakezdo vagy akkor a minimumot kapod ha meg tapasztaltabb akkor a felso hatart. A ceg megjeloli, hogy nekik mennyit er ez a munka.
Ezen elv alapjan pl lehet tudni, hogy egy kisebb vezeto vagy egy nagyobb vezeto mennyit kap.

Ez a legtisztabb.