Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeiseNBArg

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bella Baxter parázna felnövéstörténét végigkísérve érezzük, hogy Yorgos Lanthimos valami rendkívül erős anyaggal kínálta meg a közönségét. A Hollywoodtól eltérő bizarr ámokfutás azonban nagyon is beleillik a filmipar 2023-as antológiájába, melyben többször feltűnik az önálló életre kelt alkotás…..
Talán nem csak a nyár, de az év legjobban várt filmje volt az Oppenheimer, amely az atombomba atyjának titulált tudós életrajzát dolgozta fel. Mikor egy Christopher Nolan alkotásról van szó az ember elvárásai amúgy is magasabbak, mint más rendezővel kapcsolatban, de a jelenlegi Hollywood-i sztrájkok…..
         Kevés olyan rendező akadt a 21. században, aki a pénztároknál és a kritikusoknál is olyan sikereket ért volna el, mint Christopher Nolan. Több, mint 25 éves rendezői, produceri és írói pályafutását elnézve egyre inkább foglalkoztat a kérdés, mitől lehet, egy produkciót Nolan-filmnek…..
Míg legtöbben a nyár utolsó fesztiváljain ropják a táncot, addig én hétvégén kénytelen voltam leporolni George R.R. Martin Tűz és vér című munkáját ugyanis az HBO-n vasárnap bemutatásra kerül a Trónok Harca előzménysorozata a House of the Dragon, ami a Targaryen polgárháborút a „Sárkányok táncát”…..
  A klasszikus Pókember-trilógia sikere után méltán várt esemény volt Sam Raimi visszatérése a képregényfilmekhez. Az MCU amely eddig is előszeretettel ugrált a zsanrák között most a horror műfajában készítette el a maga szuperhősös feldolgozását. Ami nem kis kihívásnak bizonyult egy olyan…..
ZSEBPASSZ Irving-Thomas szupercsere 2017.08.24 17:23:46
A Warrios bajnoki címére felbolydult méhkasként reagált az NBA és az utóbbi évek legforgalmasabb nyarát tudhatja maga mögött. Azonban egyik játékos távozása és érkezése sem kavart akkora port mint  Lebron James és Kyrie Irving szakítása Clevelandben. Végül a konfliktusra több heti huzavona után a…..
ZSEBPASSZ Anti-Air Thompson 2017.07.06 12:25:40
Klaynek olyan jól sikerült a bajnoki buli, hogy még most is "másnapos"..
ZSEBPASSZ A kosár Oscar győztesei 2017.06.28 20:53:15
Megvolt az NBA első nagy díjátadó ceremóniája, melyen különösebb meglepetés megszületett. Vegyük sorra a legfőbb díjak győzteseit és érdemeiket.   MVP: Russell Westbrook     Egyéb jelöltek: James Harden, Kawhi Leonard   Egy olyan szezonban melyben a Warriors rajt-cél győzelmet aratott és…..
Olyan volt ez a döntő mintha a Cavs folyamatosan egy égbe nyúló falat próbált volna meg átugrani, pedig a  túloldalra csak úgy lehetett volna átjutni, hogy az akadályt lebontják. Tudtuk, hogy a Warriors tűzerejével szemben nem lehet pisztolypárbajt nyerni mert túl jól dobnak, túl jól passzolnak és…..
ZSEBPASSZ Operettháború Texasban 2017.05.08 08:56:55
  Egy valami kiderült a két texasi gárda birkózásából , hogy bármelyik csapat jut tovább csupán mellékszereplője lesz a nyugati főcsoport-döntőnek. A Rockets meglepően jó védekezést nyújtott az első körben, bár utólag láthatjuk ez az érdem inkább az OKC faék egyszerűségű támadójátékát illeti.…..
Szombat este kezdődik az NBA rájátszásának első köre vegyük sorra mit várhatunk a párharcoktól.   Kelet:   Boston Celtics-Chicago Bulls: A Chicago hajszál híján csúszott át a küszöbön míg a Boston 2008 után újra főcsoport elsőségnek örvendhetett. Nagyon nehéz elképzelni, hogy a Bikák képesek…..
ZSEBPASSZ 30 000 nőnapra 2017.03.08 18:21:55
    Dirk Nowitzki illusztris társasághoz csatlakozott ugyanis szerda hajnalban az NBA történetének 6. játékosaként érte el pályafutása 30 000. pontját. Erre a bravúrra csupán Kareem Abdul-Jabar, Karl Malone, Kobe Bryant, Michael Jordan és Wilt Chamberlain volt képes.   Dirkules 30 ezrében az…..
Véget ért az NBA átigazolási időszaka, aki bújt aki nem itt már mindenki abból főz amije van. Az utóbbi napokban 5 jelentős csere forgatta fel a ligát. Nézzük őket! Cousins New Orleansban ragadt:   Az All-Star hétvégére még a Kings játékosaként érkezett New Orleansba, de a vasárnapi mérkőzés…..
ZSEBPASSZ hónap játékosai:   Nyugat:  Kevin Durant (27.5 pont, 7.1 lepattanó, 4.6 gólpassz, 1.1 labdalopás, 2.1 blokk mezőnyből 56.5 FG%, 37 3P%) A szezon legkonzisztensebb játékosa. Rendszeresen szállítja a 25-30 pontos mérkőzéseket és ha támadásban gyengébb napot fog ki akkor védekezésével és…..
ZSEBPASSZ NBA All-Star szavazás 2017.01.25 16:52:18
  ZSEBPASSZ All-Star szavazatai:   Kelet:  Kyrie Irving: A szavazatomat elsősorban a tavalyi nagydöntőben nyújtott teljesítményével érdemelte ki. Irving bebizonyította, hogy képes a nagyszínpadon is maradandót alkotni. James karrierje során még egy csapattársától sem kapott akkora segítséget…..
A két favorit letudta az egymás elleni alapszakasz mérkőzéseit, vegyük sorba milyen következtetéseket vonhatunk le a két rivális eddigi összecsapásaiból és idei szereplésükből. Az eddigi ütközetek:   Első mérkőzés: Golden State Warriors- Cleveland Cavaliers 108-109 A szezon eddigi legjobb…..
    ZSEBPASSZ hónap játékosai:   Nyugaton: James Harden (átlagok: 28.3 pont, 12 gólpassz, 9.1 lepattanó, 1.5 labdalopás, 0.4 blokk, 45 FG%, 36 3P%) Nagy verseny folyt a hónap játékosa címért Harden és Westbrook között, amit végül "Szakáll" nyert meg. Mellette szólt, hogy a Houston hozta…..
  A karácsony a szeretetről, a családról és a normális időpontban megtekinthető NBA mérkőzésekről szól. A Sport 1 december 25-én (vasárnap) két meccset fog leadni, először 20:30-tól a Golden State Warriors-Cleveland Cavaliers találkozó majd 23 órától a Chicago Bulls-San Antonio Spurs összecsapása…..
ZSEBPASSZ A Clippers átka 2016.12.13 22:55:40
   A Clippers átka így lehetne összefoglalni azoknak az ostobaságoknak és szerencsétlenségeknek a sorozatát melyek megmérgezték a franchise utóbbi szezonjait. Mióta 2011 nyarán a Los Angeles-i gárdához csatlakozott Chris Paul a csapat összesen 262 győzelmet nyert ennél többet az utóbbi 5 évben…..
ZSEBPASSZ Melodráma New Yorkban 2016.12.05 18:35:26
Carmelo Anthony és a Knicks:   Messziről indítok...Mikor Carmelo Anthony a Knickshez érkezett hatalmas ígéreteket tettek egymásnak a csapattal. New York megfogadta, hogy egy bajnokesélyes együttest szervez a kiscsatár köré mely méltó riválisa lesz a Miami nagy hármasának, Melo pedig az együttes…..
ZSEBPASSZ hónap játékosai:     Nyugaton Russell Westbrook (átlagok: 31,2 pont, 10,5 lepattanó, 11,3 gólpassz, 1,4 labdalopás, 0,4 blokk 43 FG% 34 3P%) NBA2K-ben nem látunk olyan számokat melyeket Westbrook hozott novemberben. Az irányító 30 ponttal tripla duplát átlagolt. Statisztikáiban…..
ZSEBPASSZ Veszélyben a 73-9? 2016.11.28 09:09:58
A hét fontosabb témái:   Warriors diadalmenete: Kezdenek beigazolódni azok a félelmek, melyek felmerültek Durant Oaklandbe igazolása kapcsán, a Golden State dominálja a ligát. Egymás után 11 találkozót nyertek melyeken átlagosan 19 ponttal verték ellenfeleiket, ehhez képest a Spurs 9 meccses…..
ZSEBPASSZ Lebron James sleppje 2016.11.21 23:01:28
  A hét legfontosabb témái:   Lebron James vs. Phil Jackson   Phil Jackson  Jackie McMullannek (ESPN) adott interjújában arról beszélt, hogy a Heatnek nagy veszteség volt James elvesztése, de utána több minden látott napvilágot. Mikor a Miaminél játszott Lebron, és Clevelandben volt meccsük,…..
ZSEBPASSZ NBA vs. Donald Trump 2016.11.15 15:27:22
A hét legfontosabb témái:   NBA vs. Donald Trump: A liga hevesen reagált Donald Trump megválasztására. Nem titok az NBA egyöntetűen Hillary Clintont támogatta maga Lebron James is megjelent a kampánykörútján és a clevelandi lakosságot szavazásra szólította fel, hogy tudják folytatni azt amit…..
   Az idei szezon sem marad Stephen Curry triplarekord nélkül ugyanis ma hajnalban minden idők legtöbb tripláját süllyesztette el egyetlen találkozón.  Összesen 17 kinti kísérletéből 13-at értékesített a Pelicans ellen hazai pályán 116-106-ra megnyert összecsapáson. A "Séf" végül 46 ponttal (58…..